Studia stacjonarne 1 stopnia
BC_S1_1_1_Współczesne społeczeństwo polskie
BC_S1_3_Chemia organiczna z elementami ogólnej
BC_S1_7_Technologie informacyjne
BC_S1_8_Ochrona_własności_intelektualnej
BC_S1_11_Pierwsza pomoc przedmedyczna
BC_S1_13_Wychowanie fizyczne_2
BC_S1_14_1_Komunikacja interpersonalna
BC_S1_16_Botanika z fizjologią roślin
BC_S1_17_Anatomia zwierząt i człowieka
BC_S1_18_Fizjologia zwierząt i człowieka
BC_S1_19_Podstawy produkcji roślinnej
BC_S1_20_Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
BC_S1_22_Biochemia ogólna i żywności
BC_S1_24_Podstawy produkcji zwierzęcej
BC_S1_25_Technologie konserwacji, przetwarzania i higiena pasz
BC_S1_26 Profilaktyka weterynaryjna i zagrożenia w produkcji
BC_S1_27_Bezpieczeństwo w ochronie roślin
BC_S1_31_Mikrobiologia żywności
BC_S1_32 Metody oceny żywności
BC_S1_34_1_Biologia molekularna
BC_S1_35 Toksykologia żywności
BC_S1_36_1_Produkcja żywności a środowisko
BC_S1_36_2_Zagrożenia w produkcji żywności
BC_S1_37_Przetwórstwo a jakość żywności
BC_S1_38_ Kodeks dobrych praktyk
BC_S1_39_Podstawy biotechnologii
BC_S1_40_1_Produkcja i certyfikacja żywności ekologicznej
BC_S1_40_2 _Organic food production
BC_S1_41_1_Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności
BC_S1_41_2_Substancje biologicznie czynne a bezpieczeństwo żywności
BC_S1_42_1_Nowoczesne metody utrwalania żywności
BC_S1_42_2_Utrwalanie żywności, a jej bezpieczeństwo
BC_S1_43_Bases of human nutrition
BC_S1_43_Podstawy żywienia człowieka
BC_S1_44_Towaroznawstwo produktów roślinnych
BC_S1_45_Towaroznawstwo produktów zwierzęcych
BC_S1_47_1_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_47_2_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_48_Analiza instrumentalna żywności
BC_S1_49_Przechowywanie i dystrybucja żywności
BC_S1_50_Statystyka matematyczna
BC_S1_51_1 _Transport żywności
BC_S1_51_2_Łańcuch logistyczny w obrocie żywnością
BC_S1_52_1_Metody i narzędzia zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
BC_S1_52_2_Analiza zagrożeń i ryzyka
BC_S1_53_1_Wdrażanie systemu HACCP do praktyki przemysłowej
BC_S1_53_2_Dokumentacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
BC_S1_54_1_Bezpieczeństwo żywienia zbiorowego
BC_S1_54_2_Projektowanie żywności funkcjonalnej
BC_S1_56_Seminarium dyplomowe 1 + metodyka wyszukiwania inf. nauk.
BC_S1_57_System oceny zgodności w obszarze żywności
BC_S1_58 _Pakowanie i znakowanie żywności
BC_S1_59_Rynek i marketing żywności
BC_S1_60_1_Podstawy systemu zarzadzania jakoscia
BC_S1_60_2_Podstawy zarzadzania jakoscią w przetwórstwie żywności
BC_S1_61_1_Utylizacja i zagospodarowanie produktów ubocznych w produkcji żywności
BC_S1_61_2_Produkty uboczne w przemyśle rolno-spożywczym
BC_S1_62_1_Produkcja i certyfikacja żywności regionalnej
BC_S1_62_2_Produkcja i certyfikacja żywności tradycyjnej
BC_S1_63_1_Żywność funkcjonalna
BC_S1_63_2_Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_64_2_Dziczyzna jako żywności
BC_S1_65_1_Żywność modyfikowana genetycznie
BC_S1_65_2_Genetically modified food
BC_S1_65_3_Molecular methods of detecting food adulterations
BC_S1_66_Seminarium dyplomowe 2
BC_S1_67_Projekt inżynierski i egzamin dyplomowy
Studia stacjonarne 2 stopnia
BC_S2_2_1_Metodologia badań przyrodniczych
BC_S2_2_2_Komunikacja interpersonalna
BC_S2_2_3_Research methotodology in life sciences
BC_S2_2_4_Interpersonal comunication_
BC_S2_3_Statystyka w ocenie bezpieczeństwa żywności
BC_S2_4_Normalizacja i standaryzacja żywności
BC_S2_5_Zagrożenia w produkcji roślinnej i przetwórstwie surowców
BC_S2_6_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mleka
BC_S2_7_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mięsa
BC_S2_8_Zagrożenia w przetwórstwie i produkcji drobiarskiej
BC_S2_9_Zagrożenia w akwakulturze
BC_S2_10_1_Podstawy działalności gospodarczej
BC_S2_10_2_Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
BC_S2_11_Historia analizy i certyfikacji żywności
BC_S2_12_Strukturalne podstawy jakości i trwałości owoców
BC_S2_13_1_Aparatura przemysłu spożywczego
BC_S2_13_2_Podstawy eksploatacji urządzeń przemysłu spożywczego
BC_S2_14_Identyfikowalność żywności i pasz
BC_S2_15_BHP w produkcji zywności i gastronomii
BC_S2_16_1_Znaczenie bioróżnorodności w produkcji żywności
BC_S2_16_2_Światowe systemy produkcji żywności
BC_S2_17_1_Branżowe systemy zarządzania jakością
BC_S2_17_2_Zintegrowane systemy zarządzania jakością
BC_S2_18_1_Technologie gastronomiczne
BC_S2_18_2_Współczesne trendy w przetwórstwie żywności i produkcji potraw
BC_S2_19_1_Alergie i nietolerancje pokarmowe
BC_S2_19_2_Bioaktywne składniki żywności
BC_S2_20_Seminarium dyplomowe 1
BC_S2_22_Narzędzia kompleksowego zarządzania jakością
BC_S2_23_Urzędowe nadzory nad bezpieczeństwem żywności
BC_S2_24_Programy jakościowe dla produktów żywnościowych
BC_S2_25_Bezpieczeństwo produktów roślinnych
BC_S2_26_Systemy akredytacji i certyfikacji w Polsce
BC_S2_27_Nowe rozwiązania w opakowalnictwie
BC_S2_28_1_Zintegrowane zarządzanie środowiskiem w łańcuchu żywnościowym
BC_S2_28_2_Zarządzanie produkcją żywności ekologicznej
BC_S2_29_Seminarium dyplomowe 2
BC_S2_30_Praca magisterska i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne 1 stopnia
BC_N1_2_1_Współczesne społeczeństwo polskie
BC_N1_3_Chemia organiczna z elementami ogólnej
BC_N1_7_Technologie informacyjne..
BC_N1_8_Pierwsza pomoc przedmedyczna
BC_N1_10_Ochrona_własności_intelektualnej
BC_N1_13_Botanika i fizjologia roślin
BC_N1_14_Anatomia zwierząt i człowieka
BC_N1_15_Podstawy produkcji roślinnej
BC_N1_18_1_Komunikacja interpersonalna
BC_N1_19_Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
BC_N1_20_Biochemia ogólna i żywności
BC_N1_22 _Fizjologia zwierząt i człowieka
BC_N1_23_Podstawy produkcji zwierzęcej
BC_N1_24_Technologie konserwacji, przetwarzania i higiena pasz
BC_N1_26_Bezpieczeństwo w ochronie roślin
BC_N1_28_Mikrobiologia żywności
BC_N1_29_Metody oceny żywności
BC_N1_31_Profilaktyka weterynaryjna i zagrożenia w produkcji
BC_N1_33_1_Biologia molekularna
BC_N1_34_Podstawy biotechnologii
BC_N1_35_Toksykologia żywności
BC_N1_36 1_Produkcja i certyfikacja żywności ekologicznej
BC_N1_36_2_Organic food production
BC_N1_37_Towaroznawstwo produktów roślinnych
BC_N1_38_Towaroznawstwo produktów zwierzęcych
BC_N1_39_1_Podstawy żywienia człowieka
BC_N1_39_2_Bases of human nutrition
BC_N1_40_Przetwórstwo a jakość żywności 2024
BC_N1_41_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_N1_43_1_Produkcja żywności a środowisko
BC_N1_43_2_Zagrożenia w produkcji żywności
BC_N1_44_1 Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności
BC_N1_44_2_Substancje biologicznie czynne a bezpieczeństwo żywności
BC_N1_45_1_Nowoczesne metody utrwalania żywności
BC_N1_45_2_Utrwalanie żywności, a jej bezpieczeństwo
BC_N1_46_2_Łańcuch logistyczny w obrocie żywnością
BC_N1_48_Analiza instrumentalna żywności
BC_N1_49_Statystyka matematyczna
BC_N1_50_Przechowywanie i dystrybucja żywności
BC_N1_51_ Kodeks dobrych praktyk
BC_N1_52_1_Metody i narzędzia zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
BC_N1_52_2_Analiza zagrożeń i ryzyka
BC_N1_53_1_Wdrażanie systemu HACCP do praktyki przemysłowej
BC_N1_53_2_Dokumentacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
BC_N1_54_1_Bezpieczeństwo żywienia zbiorowego
BC_N1_54_2_Projektowanie żywności funkcjonalnej
BC_N1_55_1_Podstawy systemu zarzadzania jakoscia
BC_N1_55_2_Podstawy zarzadzania jakością w przetwórstwie żywności
BC_N1_56_Seminarium dyplomowe 1 + metodyka wyszukiwania inf. nauk.
BC_N1_57_Pakowanie i znakowanie żywności
BC_N1_58_Rynek i marketing żywności
BC_N1_59_System oceny zgodności w obszarze żywności
BC_N1_60_1_Utylizacja i zagospodarowanie produktów ubocznych w produkcji żywności
BC_N1_60_2_Produkty uboczne w przemyśle rolno-spożywczym
BC_N1_61_1_Produkcja i certyfikacja żywności regionalnej
BC_N1_61_2_Produkcja i certyfikacja żywności tradycyjnej
BC_N1_62_1_Żywność funkcjonalna
BC_N1_62_2_Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego
BC_N1_63_2_Dziczyzna jako żywności
BC_N1_64_1_Żywność modyfikowana genetycznie
BC_N1_64_2_Genetically modified food
BC_N1_64_3_Molecular methods of detecting food adulterations
BC_N1_65_Seminarium dyplomowe 2
BC_N1_66_Projekt inżynierski i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne 2 stopnia
BC_N2_2_1_Metodologia badań przyrodniczych
BC_N2_2_2_Research methodology in life sciences
BC_N2_2_3_Interpersonal comunication
BC_N2_3_Statystyka w ocenie bezpieczeństwa żywności
BC_N2_4_Normalizacja i standaryzacja żywności
BC_N2_5_Zagrozenia w produkcji roslinnej i przetworstwie surowcow
BC_N2_6_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mleka
BC_N2_7_Historia analizy i ceryfikacji żywności
BC_N2_8_1_Podstawy działalności gospodarczej
BC_N2_8_2_Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
BC_N2_9_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mięsa
BC_N2_10_Zagrożenia w przetwórstwie i produkcji drobiarskiej
BC_N2_11_Zagrożenia w akwakulturze
BC_N2_12_Identyfikowalność żywności i pasz
BC_N2_13_1_Aparatura przemysłu spożywczego
BC_N2_13_2_Pdstawy eksploatacji urządzeń przemysłu spożywczego
BC_N2_14_1_Znaczenie bioróżnorodności w produkcji żywności
BC_N2_14_2_Światowe systemy produkcji żywności
BC_N2_15_1_Branżowe systemy zarządzania jakością
BC_N2_15_2_Zintegrowane systemy zarządzania jakością
BC_N2_16_1_Technologie gastronomiczne
BC_N2_16_2_Współczesne trendy w przetwórstwie żywności i produkcji potraw
BC_N2_17_1_ Alergie i nietolerancje pokarmowe
BC_N2_17_2_Bioaktywne składniki żywności
BC_N2_18_BHP w produkcji żywności i gastronomii
BC_N2_19_Narzędzia kompleksowego zarządzania jakością
BC_N2_20_Strukturalne podstawy jakości i trwałości owoców
BC_N2_21 _Urzędowe nadzory nad bezpieczeństwem żywności
BC_N2_22_Seminarium dyplomowe 1
BC_N2_23_Programy jakościowe dla produktów żywnościowych
BC_N2_24_Bezpieczeństwo produktów roślinnych
BC_N2_26_System akredytacji w Polsce
BC_N2_27_Nowe rozwiązania w opakowalnictwie
BC_N2_28_1_ Zintegrowane zarządzanie środowiskiem w łańcuchu żywnościowym
BC_N2_28_2_Zarządzanie produkcją żywności ekologicznej
Studia stacjonarne 1 stopnia
BC_S1_1_1_Współczesne społeczeństwo polskie
BC_S1_3_Chemia organiczna z elementami ogólnej
BC_S1_7_Technologie informacyjne
BC_S1_8_Ochrona_własności_intelektualnej
BC_S1_11_Pierwsza pomoc przedmedyczna
BC_S1_13_Wychowanie fizyczne_2
BC_S1_14_Komunikacja interpersonalna
BC_S1_16_Botanika z fizjologią roślin
BC_S1_17_Anatomia zwierząt i człowieka
BC_S1_18_Fizjologia zwierząt i człowieka
BC_S1_19_Podstawy produkcji roślinnej
BC_S1_20_Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
BC_S1_22_Biochemia ogólna i żywności
BC_S1_24_Podstawy produkcji zwierzęcej
BC_S1_25_Technologie konserwacji, przetwarzania i higiena pasz
BC_S1_26 Profilaktyka weterynaryjna i zagrożenia w produkcji docx
BC_S1_27_Bezpieczeństwo w ochronie roślin
BC_S1_31_Mikrobiologia żywności
BC_S1_32 Metody oceny żywności
BC_S1_35_Toksykologia żywności
BC_S1_36_1_Produkcja żywności a środowisko
BC_S1_36_2_Zagrożenia w produkcji żywności
BC_S1_37_Przetwórstwo a jakość żywności
BC_S1_38_ Kodeks dobrych praktyk
BC_S1_39_Podstawy biotechnologii
BC_S1_40_1_Produkcja i certyfikacja żywności ekologicznej
BC_S1_40_2 _Organic food production
BC_S1_41_1_Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności
BC_S1_41_2_Substancje biologicznie czynne a bezpieczeństwo żywności
BC_S1_42_1_Nowoczesne metody utrwalania żywności
BC_S1_42_2_Utrwalanie żywności, a jej bezpieczeństwo
BC_S1_43_Bases of human nutrition
BC_S1_43_Podstawy żywienia człowieka
BC_S1_44_Towaroznawstwo produktów roślinnych
BC_S1_45_Towaroznawstwo produktów zwierzęcych
BC_S1_47_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_47_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_48_Analiza instrumentalna żywności
BC_S1_49_Przechowywanie i dystrybucja żywności
BC_S1_50_Statystyka matematyczna
BC_S1_51_1 _Transport żywności
BC_S1_51_2_Łańcuch logistyczny w obrocie żywnością
BC_S1_52_1_Metody i narzędzia zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
BC_S1_52_2_Analiza zagrożeń i ryzyka
BC_S1_53_1_Wdrażanie systemu HACCP do praktyki przemysłowej
BC_S1_53_2_Dokumentacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
BC_S1_54_1_Bezpieczeństwo żywienia zbiorowego
BC_S1_54_2_Projektowanie żywności funkcjonalnej
BC_S1_56_Seminarium dyplomowe 1 + metodyka wyszukiwania inf. nauk.
BC_S1_57_System oceny zgodności w obszarze żywności
BC_S1_58 _Pakowanie i znakowanie żywności
BC_S1_59_Rynek i marketing żywności
BC_S1_60_1_Podstawy systemu zarzadzania jakoscia
BC_S1_60_2_Podstawy zarzadzania jakoscia w przetwórstwie żywności
BC_S1_61_1_Utylizacja i zagospodarowanie produktów ubocznych w produkcji żywności
BC_S1_61_2_Produkty uboczne w przemyśle rolno-spożywczym
BC_S1_62_1_Produkcja i certyfikacja żywności regionalnej
BC_S1_62_2_Produkcja i certyfikacja żywności tradycyjnej
BC_S1_63_1_Żywność funkcjonalna
BC_S1_63_2_Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego
BC_S1_64_2_Dziczyzna jako żywności
BC_S1_65_1_Żywność modyfikowana genetycznie
BC_S1_65_2_Genetically modified food
BC_S1_65_3_Molecular methods of detecting food adulterations
BC_S1_66_Seminarium dyplomowe 2
BC_S1_67_Projekt inżynierski i egzamin dyplomowy
Studia stacjonarne 2 stopnia
BC_S2_2_1_Metodologia badań przyrodniczych
BC_S2_2_2_Komunikacja interpersonalna
BC_S2_2_3_Research methotodology in life sciences
BC_S2_2_4_Interpersonal comunication_
BC_S2_3_Statystyka w ocenie bezpieczeństwa żywności
BC_S2_4_Normalizacja i standaryzacja żywności
BC_S2_5_Zagrożenia w produkcji roślinnej i przetwórstwie surowców
BC_S2_6_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mleka
BC_S2_7_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mięsa
BC_S2_8_Zagrożenia w przetwórstwie i produkcji drobiarskiej
BC_S2_9_Zagrożenia w akwakulturze
BC_S2_10_1_Podstawy działalności gospodarczej
BC_S2_10_2_Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
BC_S2_11_Historia analizy i certyfikacji żywności
BC_S2_12_Strukturalne podstawy jakości i trwałości owoców
BC_S2_13_1_Aparatura przemysłu spożywczego
BC_S2_13_2_Podstawy eksploatacji urządzeń przemysłu spożywczego
BC_S2_14_Identyfikowalność żywności i pasz
BC_S2_15_BHP w produkcji zywności i gastronomii
BC_S2_16_1_Znaczenie bioróżnorodności w produkcji żywności
BC_S2_16_2_Światowe systemy produkcji żywności
BC_S2_17_1_Branżowe systemy zarządzania jakością
BC_S2_17_2_Zintegrowane systemy zarządzania jakością
BC_S2_18_1_Technologie gastronomiczne
BC_S2_18_2_Współczesne trendy w przetwórstwie żywności i produkcji potraw
BC_S2_19_1_Alergie i nietolerancje pokarmowe
BC_S2_19_2_Bioaktywne składniki żywności
BC_S2_20_Seminarium dyplomowe 1
BC_S2_22_Narzędzia kompleksowego zarządzania jakością
BC_S2_23_Urzędowe nadzory nad bezpieczeństwem żywności
BC_S2_24_Programy jakościowe dla produktów żywnościowych
BC_S2_25_Bezpieczeństwo produktów roślinnych
BC_S2_26_Systemy akredytacji i certyfikacji w Polsce
BC_S2_27_Nowe rozwiązania w opakowalnictwie
BC_S2_28_1_Zintegrowane zarządzanie środowiskiem w łańcuchu żywnościowym
BC_S2_28_2_Zarządzanie produkcją żywności ekologicznej
BC_S2_29_Seminarium dyplomowe 2
BC_S2_30_Praca magisterska i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne 1 stopnia
BC_N1_2_1_Współczesne społeczeństwo polskie
BC_N1_3_Chemia organiczna z elementami ogólnej
BC_N1_7_Technologie informacyjne..
BC_N1_8_Pierwsza pomoc przedmedyczna
BC_N1_10_Ochrona_własności_intelektualnej
BC_N1_13_Botanika i fizjologia roślin
BC_N1_14_Anatomia zwierząt i człowieka
BC_N1_15_Podstawy produkcji roślinnej
BC_N1_18_1_Komunikacja interpersonalna
BC_N1_19_Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
BC_N1_20_Biochemia ogólna i żywności
BC_N1_22 _Fizjologia zwierząt i człowieka
BC_N1_23_Podstawy produkcji zwierzęcej
BC_N1_24_Technologie konserwacji, przetwarzania i higiena pasz
BC_N1_26_Bezpieczeństwo w ochronie roślin
BC_N1_28_Mikrobiologia żywności
BC_N1_29_Metody oceny żywności
BC_N1_31_Profilaktyka weterynaryjna i zagrożenia w produkcji
BC_N1_33_1_Biologia molekularna
BC_N1_34_Podstawy biotechnologii
BC_N1_35 Toksykologia żywności
BC_N1_36 1_Produkcja icertyfikacja żywności ekologicznej
BC_N1_36_2_Organic food production
BC_N1_37_Towaroznawstwo produktów roślinnych
BC_N1_38_Towaroznawstwo produktów zwierzęcych
BC_N1_39_1_Podstawy żywienia człowieka
BC_N1_39_Bases of human nutrition
BC_N1_40_Przetwórstwo a jakość żywności 2024
BC_N1_41_Higiena i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
BC_N1_43_1_Produkcja żywności a środowisko
BC_N1_43_2_Zagrożenia w produkcji żywności
BC_N1_44_1 Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności
BC_N1_44_2_Substancje biologicznie czynne a bezpieczeństwo żywności
BC_N1_45_1_Nowoczesne metody utrwalania żywności
BC_N1_45_2_Utrwalanie żywności, a jej bezpieczeństwo
BC_N1_46_2_Łańcuch logistyczny w obrocie żywnością
BC_N1_48_Analiza instrumentalna żywności
BC_N1_49_Statystyka matematyczna
BC_N1_50_Przechowywanie i dystrybucja żywności
BC_N1_51_ Kodeks dobrych praktyk
BC_N1_52_1_Metody i narzędzia zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
BC_N1_52_2_Analiza zagrożeń i ryzyka
BC_N1_53_1_Wdrażanie systemu HACCP do praktyki przemysłowej
BC_N1_53_2_Dokumentacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
BC_N1_54_1_Bezpieczeństwo żywienia zbiorowego
BC_N1_54_2_Projektowanie żywności funkcjonalnej
BC_N1_55_1_Podstawy systemu zarzadzania jakoscia
BC_N1_55_2_Podstawy zarzadzania jakością w przetwórstwie żywności
BC_N1_56_Seminarium dyplomowe 1 + metodyka wyszukiwania inf. nauk.
BC_N1_57_Pakowanie i znakowanie żywności
BC_N1_58_Rynek i marketing żywności
BC_N1_59_System oceny zgodności w obszarze żywności
BC_N1_60_1_Utylizacja i zagospodarowanie produktów ubocznych w produkcji żywności
BC_N1_60_2_Produkty uboczne w przemyśle rolno-spożywczym
BC_N1_61_1_Produkcja i certyfikacja żywności regionalnej
BC_N1_61_2_Produkcja i certyfikacja żywności tradycyjnej
BC_N1_62_1_Żywność funkcjonalna
BC_N1_62_2_Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego
BC_N1_63_2_Dziczyzna jako żywności
BC_N1_64_1_Żywność modyfikowana genetycznie
BC_N1_64_2_Genetically modified food
BC_N1_64_3_Molecular methods of detecting food adulterations
BC_N1_65_Seminarium dyplomowe 2
BC_N1_66_Projekt inżynierski i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne 2 stopnia
BC_N2_2_1_Metodologia badań przyrodniczych
BC_N2_2_2_Research methodology in life sciences
BC_N2_2_3_Interpersonal comunication
BC_N2_3_Statystyka w ocenie bezpieczeństwa żywności
BC_N2_4_Normalizacja i standaryzacja żywności
BC_N2_5_zagrozenia w produkcji roslinnej i przetworstwie surowcow
BC_N2_6_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mleka
BC_N2_7_Historia analizy i certyfikacji żywności
BC_N2_8_1_Podstawy działalności gospodarczej
BC_N2_8_2_Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
BC_N2_9_Zagrożenia w produkcji i przetwórstwie mięsa
BC_N2_10_Zagrożenia w przetwórstwie i produkcji drobiarskiej
BC_N2_11_Zagrożenia w akwakulturze
BC_N2_12_Identyfikowalność żywności i pasz
BC_N2_13_1_Aparatura przemysłu spożywczego
BC_N2_13_2_Pdstawy eksploatacji urządzeń przemysłu spożywczego
BC_N2_14_1_Znaczenie bioróżnorodności w produkcji żywności
BC_N2_14_2_Światowe systemy produkcji żywności
BC_N2_15_1_Branżowe systemy zarządzania jakością
BC_N2_15_2_Zintegrowane systemy zarządzania jakością
BC_N2_16_1_Technologie gastronomiczne
BC_N2_16_2_Współczesne trendy w przetwórstwie żywności i produkcji potraw
BC_N2_17_1_ Alergie i nietolerancje pokarmowe
BC_N2_17_2_Bioaktywne składniki żywności
BC_N2_18_BHP w produkcji żywności i gastronomii
BC_N2_19_Narzędzia kompleksowego zarządzania jakością
BC_N2_20_Strukturalne podstawy jakości i trwałości owoców
BC_N2_21 _Urzędowe nadzory nad bezpieczeństwem żywności
BC_N2_22_Seminarium dyplomowe 1
BC_N2_23_Programy jakościowe dla produktów żywnościowych
BC_N2_24_Bezpieczeństwo produktów roślinnych
BC_N2_26_System akredytacji w Polsce
BC_N2_27_Nowe rozwiązania w opakowalnictwie
BC_N2_28_1_Zintegrowane zarządzanie środowiskiem w łańcuchu żywnościowym
BC_N2_28_2_Zarządzanie produkcją żywności ekologicznej
Studia stacjonarne 1 stopnia
bc1s_001_ang_b2
bc1s_001_ang_b2+
bc1s_001_fran_b2
bc1s_001_fran_b2+
bc1s_001_niem_b2
bc1s_001_niem_b2+
bc1s_001_ros_b2
bc1s_001_ros_b2+
bc1s_002_wf_1
bc1s_003_013_etyka
bc1s_003_013_filozofia
bc1s_003_013_psychologia
bc1s_003_013_socjologia
bc1s_003_013_wspolczesne_spoleczenstwo
bc1s_004_chemia_organiczna_z_elementami_chemii_ogolnej
bc1s_005_zoologia_i_ekologia
bc1s_006_anatomia_zwierzat_i_czlowieka
bc1s_007_fizyka_techniczna
bc1s_008_technologia_informacyjna
bc1s_009_ochrona_wlasnosci_intelektualnej
bc1s_010_bhp_i_ergonomia
bc1s_011_ang_b2
bc1s_011_ang_b2+
bc1s_011_fran_b2
bc1s_011_fran_b2+
bc1s_011_niem_b2
bc1s_011_niem_b2+
bc1s_011_ros_b2
bc1s_011_ros_b2+
bc1s_012_wf_2
bc1s_014_chemia_zywnosci
bc1s_015_botanika_i_fizjologia_roslin
bc1s_016_fizjologia_zwierzat_i_czlowieka
bc1s_017_podstawy_produkcji_roslinnej
bc1s_018_mikrobiologia_ogolna
bc1s_019_polityka_bezpieczenstwa_zywnosciowego
bc1s_020_ang_b2
bc1s_020_ang_b2+
bc1s_020_fran_b2
bc1s_020_fran_b2
bc1s_020_niem_b2
bc1s_020_niem_b2+
bc1s_020_ros_b2
bc1s_020_ros_b2+
bc1s_021_biochemia_ogolna_i_zywnosci
bc1s_022_genetyka
bc1s_023_podstawy_produkcji_zwierzecej
bc1s_024_technologie_konserwcji,_przetwarzania_i_higiena_pasz
bc1s_025_profilaktyka_weterynaryjna_i_zagrozenia_w_produkcji_zwierzecej
bc1s_026_bezpieczenstwo_w_ochronie_roslin
bc1s_027_prawo_zywnosciowe
bc1s_028_ochrona_srodowiska
bc1s_029_ang_b2
bc1s_029_ang_b2+
bc1s_029_fran_b2
bc1s_029_fran_b2+
bc1s_029_niem_b2
bc1s_029_niem_b2+
bc1s_029_ros_b2
bc1s_029_ros_b2+
bc1s_030_zywienie_zwierzat
bc1s_031_mikrobiologia_zywnosci
bc1s_032_metody_oceny_zywnosci
bc1s_033_polityka_rolna_ue_i_regulacje_prawne_w_produkcji_zywnosci
bc1s_034_biologia_molekularna
bc1s_034_molecular_biology
bc1s_035_toksykologia_zywnosci
bc1s_036_produkcja_zywnosci_a_srodowisko
bc1s_036_zagrozenia_w_produkcji_zywnosci
bc1s_037_przetworstwo_a_jakosc_zywnosci
bc1s_038_kodeks_dobrych_praktyk
bc1s_039_podstawy_biotechnologii
bc1s_040_production_and_certification_of_organic_food
bc1s_040_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_ekologicznej
bc1s_041_bases_of_human_nutrition
bc1s_041_podstawy_zywienia_czlowieka
bc1s_042_towaroznawstwo_produktow_roslinnych
bc1s_043_towaroznawstwo_produktow_zwierzecych
bc1s_044_dodatki_do_zywnosci
bc1s_045_substancje_biologicznie_czynne_a_bezpieczenstwo_zywnosci
bc1s_045_zanieczyszczenia_i_zafalszowania_zywnosci
bc1s_046_nowoczesne_metody_utrwalania_zywnosci
bc1s_047_higiena_i_bezpieczenstwo_zywnosci_pochodzenia_zwierzecego
bc1s_048_analiza_instrumentalna_zywnosci
bc1s_049_przechowywanie_i_dystrybucja_zywnosci
bc1s_050_statystyka_matematyczna
bc1s_051_lancuch_logistyczny_w_obrocie_zywnoscia
bc1s_051_transport_zywnosci
bc1s_052_analiza_zagrozen_i_ryzyka
bc1s_052_zarzadzanie_bezpieczenstwem_zywnosci
bc1s_053_dokumentacja_systemu_zapewnienia_bezpieczenstwa_zywnosci
bc1s_053_wdrazanie_systemu_haccp_do_praktyki_przemyslowej
bc1s_054_bezpieczenstwo_zywienia_zbiorowego
bc1s_055_praktyka_a
bc1s_055_praktyka_b
bc1s_055_praktyka_c
bc1s_056_seminarium_a
bc1s_056_seminarium_b
bc1s_056_seminarium_c
bc1s_056_seminarium_d
bc1s_057_system_oceny_zgodnosci_w_obszarze_zywnosci
bc1s_058_pakowanie_i_znakowanie_zywnosci
bc1s_059_rynek_i_marketing_zywnosci
bc1s_060_podstawy_systemu_zarzadzania_jakoscia
bc1s_060_podstawy_zarzadzanie_jakoscia_w_przetworstwie_zywnosci
bc1s_061_produkty_uboczne_w_przemysle_rolno-spozywczym
bc1s_061_utylizacja_i_zagospodarowanie_produktow_ubocznych_w_produkcji_zywnosci
bc1s_062_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_regionalnej
bc1s_062_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_tradycyjnej
bc1s_063_zywnosc_funkcjonalna
bc1s_063_zywnosc_modyfikowana_genetycznie
bc1s_064_dziczyzna_jako_zywnosc
bc1s_064_ryby_jako_zywnosc
bc1s_065_seminarium_dyplomowe_a
bc1s_065_seminarium_dyplomowe_b
bc1s_065_seminarium_dyplomowe_c
bc1s_065_seminarium_dyplomowe_d
bc1s_066_praca_dyplomowa_i_egzamin_dyplomowy
Studia stacjonarne 2 stopnia
bc2s_001_jezyk_angielski_b2+
bc2s_001_jezyk_angielski_c1
bc2s_001_jezyk_francuski_b2+
bc2s_001_jezyk_francuski_c1
bc2s_001_jezyk_niemiecki_b2+
bc2s_001_jezyk_niemiecki_c1
bc2s_001_jezyk_rosyjski_b2+
bc2s_001_jezyk_rosyjski_c1
bc2s_002_komunikacja_interpersonalna
bc2s_002_metodologia_badan_przyrodniczych
bc2s_003_aparatura_przemyslu_spozywczego
bc2s_003_podstawy_eksploatacji_urzadzen_przemyslu_spozywczego
bc2s_004_normalizacja_i_standaryzacja_zywnosci
bc2s_005_zagrozenia_w_produkcji_roslinnej_i_przetworstwie_surowcow
bc2s_006_zagrozenia_w_produkcji_i_przetworstwie_mleka
bc2s_007_zagrozenia_w_produkcji_i_przetworstwie_miesa
bc2s_008_zagrozenia_w_przetworstwie_i_produkcji_drobiarskiej
bc2s_009_zagrozenia_w_akwakulturze
bc2s_010_historia_analizy_i_certyfikacji_zywnosci
bc2s_011_strukturalne_podstawy_jakosci_i_trwalosci_owocow
bc2s_012_podstawy_prowadzenia_dzialalnosci_gospodarczej
bc2s_012_podstawy_zarzadzania_przedsiebiorstwem
bc2s_013_nowe_rozwiazania_w_opakowalnictwie_zywnosci
bc2s_014_identyfikowalnosc_zywnosci_i_pasz
bc2s_015_bhp_w_produkcji_zywnosci_i_gastronomii
bc2s_016_swiatowe_systemy_produkcji_zywnosci
bc2s_016_znaczenie_bioroznorodnosci_w_produkcji_zywnosci
bc2s_017_branzowe_systemy_zarzadzania_jakoscia
bc2s_017_zintegrowane_systemy_zarzadzania
bc2s_018_technologie_gastronomiczne
bc2s_018_wspolczesne_trendy_w_przetworstwie_zywnosci_i_produkcji_potraw
bc2s_019_alergie_i_nietolerancje_pokarmowe
bc2s_019_bioaktywne_substancje_w_zywnosci
bc2s_020a_seminarium_dyplomowe1
bc2s_020b_seminarium_dyplomowe1
bc2s_020c_seminarium_dyplomowe1
bc2s_020d_seminarium_dyplomowe1
bc2s_021_audyt_systemow
bc2s_022_metody_i_narzedzia_zarzadzania_jakoscia
bc2s_023_urzedowe_nadzory_nad_bezpieczenstwem_zywnosci
bc2s_024_programy_jakosciowe_dla_produktow_zywnosciowych
bc2s_025_bezpieczenstwo_produktow_roslinnych
bc2s_026_system_akredytacji_w_polsce
bc2s_027_statystyka_w_ocenie_bezpieczenstwa_zywnosci
bc2s_028_zarzadzanie_produkcja_zywnosci_ekologicznej
bc2s_028_zintegrowane_zarzadzanie_srodowiskiem_w_lancuchu_zywnosciowym
bc2s_029a_seminarium_dyplomowe2
bc2s_029b_seminarium_dyplomowe2
bc2s_029b_seminarium_dyplomowe2
bc2s_029c_seminarium_dyplomowe2
bc2s_029d_seminarium_dyplomowe2
bc2s_030_praca_dyplomowa_i_egzamin_dyplomowy
Studia niestacjonarne 1 stopnia
bc1n_001_ang_b2
bc1n_001_ang_b2+
bc1n_001_fran_b2
bc1n_001_fran_b2+
bc1n_001_niem_b2
bc1n_001_niem_b2+
bc1n_001_ros_b2
bc1n_001_ros_b2+
bc1n_002_016_etyka
bc1n_002_016_filozofia
bc1n_002_016_psychologia
bc1n_002_016_socjologia
bc1n_002_016_wspolczesne_spoleczenstwo
bc1n_003_chemia_organiczna_z_elementami_ogolnej
bc1n_004_zoologia_i_ekologia
bc1n_005_anatomia_zwierzat_i_czlowieka
bc1n_006_fizyka_techniczna
bc1n_007_ang_b2
bc1n_007_ang_b2+
bc1n_007_fran_b2
bc1n_007_fran_b2+
bc1n_007_niem_b2
bc1n_007_niem_b2+
bc1n_007_ros_b2
bc1n_007_ros_b2+
bc1n_008_technologia_informacyjna
bc1n_009_ochrona_wlasnosci_intelektualnej
bc1n_010_bhp_i_ergonomia
bc1n_011_chemia_zywnosci
bc1n_012_botanika_i_fizjologia_roslin
bc1n_013_fizjologia_zwierzat_i_czlowieka
bc1n_014_podstawy_produkcji_roslinnej
bc1n_015_ang_b2
bc1n_015_ang_b2+
bc1n_015_fran_b2
bc1n_015_fran_b2+
bc1n_015_niem_b2
bc1n_015_niem_b2+
bc1n_015_ros_b2
bc1n_015_ros_b2+
bc1n_017_polityka_bezpieczenstwa_zywnosciowego
bc1n_018_biochemia_ogolna_i_zywnosci
bc1n_019_genetyka
bc1n_020_mikrobiologia_ogolna
bc1n_021_podstawy_produkcji_zwierzecej
bc1n_022_technologie_konserwacji,_przetwarzania_i_higiena_pasz
bc1n_023_ang_b2
bc1n_023_ang_b2+
bc1n_023_fran_b2
bc1n_023_fran_b2+
bc1n_023_niem_b2
bc1n_023_niem_b2+
bc1n_023_ros_b2
bc1n_023_ros_b2+
bc1n_024_bezpieczenstwo_w_ochronie_roslin
bc1n_025_ochrona_srodowiska
bc1n_026_zywienie_zwierzat
bc1n_027_mikrobiologia_zywnosci
bc1n_028_metody_oceny_zywnosci
bc1n_029_profilaktyka_weterynaryjna_i_zagrozenia_w_produkcji_zwierzecej
bc1n_030_polityka_rolna_ue_i_regulacje_prawne_w_produkcji_zywnosci
bc1n_031_biologia_molekularna
bc1n_032_prawo_zywnosciowe
bc1n_033_podstawy_biotechnologii
bc1n_034_toksykologia_zywnosci
bc1n_035_production_and_certification_of_organic_food
bc1n_035_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_ekologicznej
bc1n_036_towaroznawstwo_produktow_roslinnych
bc1n_037_towaroznawstwo_produktow_zwierzecych
bc1n_038_bases_of_human_nutrition
bc1n_038_podstawy_zywienia_czlowieka
bc1n_039_przetworstwo_a_jakosc_zywnosci
bc1n_040_higiena_i_bezpieczenstwo_zywnosci_pochodzenia_zwierzecego
bc1n_041_dodatki_do_zywnosci
bc1n_042_produkcja_zywnosci_a_srodowisko
bc1n_042_zagrozenia_w_produkcji_zywnosci
bc1n_043_substancje_biologicznie_czynne_a_bezpieczenstwo_zywnosci
bc1n_043_zanieczyszczenia_i_zafalszowania_zywnosci
bc1n_044_nowoczesne_metody_utrwalania_zywnosci
bc1n_044_utrwalanie_zywnosci,_a_jej_bezpieczenstwo
bc1n_045_lancuch_logistyczny_w_obrocie_zywnoscia
bc1n_045_transport_zywnosci
bc1n_046_praktyka_a
bc1n_046_praktyka_b
bc1n_046_praktyka_c
bc1n_047_analiza_instrumentalna_zywnosci
bc1n_048_statystyka_matematyczna
bc1n_049_przechowywanie_i_dystrybucja_zywnosci
bc1n_050_system_oceny_zgodnosci_w_obszarze_zywnosci
bc1n_051_kodeks_dobrych_praktyk
bc1n_052_analiza_zagrozen_i_ryzyka
bc1n_052_zarzadzanie_bezpieczenstwem_zywnosci
bc1n_053_dokumentacja_systemu_zapewnienia_bezpieczenstwa_zywnosci
bc1n_053_wdrazanie_systemu_haccp_do_praktyki_przemyslowej
bc1n_054_bezpieczenstwo_zywienia_zbiorowego
bc1n_054_projektowanie_zywnosci_funkcjonalnej
bc1n_055_podstawy_systemu_zarzadzania_jakoscia
bc1n_055_podstawy_zarzadzania_jakoscia_w_przetworstwie_zywnosci
bc1n_056_seminarium_a
bc1n_056_seminarium_b
bc1n_056_seminarium_c
bc1n_056_seminarium_d
bc1n_057_pakowanie_i_znakowanie_zywnosci
bc1n_058_rynek_i_marketing_zywnosci
bc1n_059_produkty_uboczne_w_przemysle_rolno-spozywczym
bc1n_059_utylizacja_i_zagospodarowanie_produktow_ubocznych_w_produkcji_zywnosci
bc1n_060_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_regionalnej
bc1n_060_produkcja_i_certyfikacja_zywnosci_tradycyjnej
bc1n_061_zywnosc_funkcjonalna
bc1n_061_zywnosc_modyfikowana_genetycznie
bc1n_062_dziczyzna_jako_zywnosc
bc1n_062_ryby_jako_zywnosc
bc1n_063_seminarium_dyplomowe_a
bc1n_063_seminarium_dyplomowe_b
bc1n_063_seminarium_dyplomowe_c
bc1n_063_seminarium_dyplomowe_d
bc1n_064_praca_dyplomowa_i_egzamin_dyplomowy
Studia niestacjonarne 2 stopnia
bc2n_001_ang_b2+
bc2n_001_ang_c1
bc2n_001_fran_b2+
bc2n_001_fran_c1
bc2n_001_niem_b2+
bc2n_001_niem_c1
bc2n_001_ros_b2+
bc2n_001_ros_c1
bc2n_002_komunikacja_interpersonalna
bc2n_002_metodologia_badan_przyrodniczych
bc2n_003_aparatura_przemyslu_spozywczego
bc2n_003_podstawy_eksploatacji_urzadzen_przemyslu_spozywczego
bc2n_004_normalizacja_i_standaryzacja_zywnosci
bc2n_005_zagrozenia_w_produkcji_roslinnej_i_przetworstwie_surowcow
bc2n_006_zagrozenia_w_produkcji_i_przetworstwie_mleka
bc2n_007_historia_analizy_i_certyfikacji_zywnosci
bc2n_008_podstawy_prowadzenia_dzialalnosci_gospodarczej
bc2n_008_podstawy_zarzadzania_przedsiebiorstwem
bc2n_009_zagrozenia_w_produkcji_i_przetworstwie_miesa
bc2n_010_zagrozenia_w_przetworstwie_i_produkcji_drobiarskiej
bc2n_011_zagrozenia_w_akwakulturze
bc2n_012_nowe_rozwiazania_w_opakowalnictwie_zywnosci
bc2n_013_identyfikowalnosc_zywnosci_i_pasz
bc2n_014_swiatowe_systemy_produkcji_zywnosci
bc2n_014_znaczenie_bioroznorodnosci_w_produkcji_zywnosci
bc2n_015_branzowe_systemy_zarzadzania_jakoscia
bc2n_015_zintegrowane_systemy_zarzadzania
bc2n_016_technologie_gastronomiczne
bc2n_016_wspolczesne_trendy_w_przetworstwie_zywnosci_i_produkcji_potraw
bc2n_017_alergie_i_nietolerancje_pokarmowe
bc2n_017_bioaktywne_substancje_w_zywnosci
bc2n_018_bhp_w_produkcji_zywnosci_i_gastronomii
bc2n_019_metody_i_narzedzia_zarzadzania_jakoscia
bc2n_020_strukturalne_podstawy_jakosci_i_trwalosci_owocow
bc2n_021_urzedowe_nadzory_nad_bezpieczenstwem_zywnosci
bc2n_022a_seminarium_dyplomowe1
bc2n_022b_seminarium_dyplomowe1
bc2n_022c_seminarium_dyplomowe1
bc2n_022d_seminarium_dyplomowe1
bc2n_023_programy_jakosciowe_dla_produktow_zywnosciowych
bc2n_024_bezpieczenstwo_produktow_roslinnych
bc2n_025_audyt_systemow
bc2n_026_system_akredytacji_w_polsce
bc2n_027_statystyka_w_ocenie_bezpieczenstwa_zywnosci
bc2n_028_zarzadzanie_produkcja_zywnosci_ekologicznej
bc2n_028_zintegrowane_zarzadzanie_srodowiskiem_w_lancuchu_zywnosciowym
bc2n_029a_seminarium_dyplomowe2
bc2n_029b_seminarium_dyplomowe2
bc2n_029c_seminarium_dyplomowe2
bc2n_029d_seminarium_dyplomowe2
bc2n_030_praca_dyplomowa_i_egzamin_dyplomowy
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Akademicka 13
20-950 Lublin
tel. (+ 081) 445-69-91
(+ 081) 445-65-81
(+ 081) 445-66-11