Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

1 grudnia 2022

Nasi Dietetycy wyróżnieni na konferencji

Zobacz więcej
29 listopada 2022

Rozpoczęcie zajęć w ramach projektu „Żywność, żywienie i zdrowie – tradycja wsparta nauką”

Zobacz więcej
25 listopada 2022

Panele z Pracodawcami – 28 i 30 listopada – spotkania dedykowane są dla studentów Uczelni

Zobacz więcej
24 listopada 2022

Erasmus+- studiuj i praktykuj za granicą! - Zapraszamy na spotkanie

Zobacz więcej
22 listopada 2022

KONKURS na LOGO Eko-HUBa

Zobacz więcej
16 listopada 2022

Usługi Laboratorium Hodowli Komórkowych

Zobacz więcej
10 listopada 2022

Zaproszenie na Dni Otwarte w Dr Gerard Sp. z o.o.

Zobacz więcej
10 listopada 2022

Zapraszamy Studentów na spotkanie - Work and Travel w USA

Zobacz więcej
4 listopada 2022

Certyfikat znajomości języka angielskiego bez wychodzenia z domu!

Zobacz więcej
25 października 2022

Lubelski Festiwal Nauki wśród finalistów konkursu Popularyzator Nauki 2022

Zobacz więcej
21 października 2022

Bezpłatne certyfikowane szkolenie AutoCAD

Zobacz więcej
20 października 2022

Zaproszenie do udziału w konferencji „Identyfikacja i promocja żywności wysokiej jakości szansą dla lokalnych producentów”

Zobacz więcej
20 października 2022

Jubileusz 30-lecia Oddziału Lubelskiego PTTŻ oraz nadanie tytułu Honorowego Profesora UPwL prof. Danucie Kołożyn-Krajewskiej

Zobacz więcej
13 października 2022

Obowiązkowe szkolenie dla studentów I roku

Zobacz więcej
6 października 2022

Plan Równości Płci w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie

Zobacz więcej
4 października 2022

Relacja z III konferencji naukowej z cyklu „Nauka o Zbożach – Osiągnięcia i Perspektywy”

Zobacz więcej
29 września 2022

Zapraszamy na studia podyplomowe realizowane na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
28 września 2022

Nowe nominacje profesorskie z Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Zobacz więcej
28 września 2022

Sukces w konkursie „Społeczna Odpowiedzialność Nauki” Ministerstwa Edukacji i Nauki

Zobacz więcej
27 września 2022

Sukces pracowników Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie w konkursie „Doskonała Nauka” Ministerstwa Edukacji i Nauki

Zobacz więcej
24 września 2022

Immatrykulacja na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
22 września 2022

Wyrazy współczucia

Zobacz więcej
16 września 2022

Sukces naszych naukowców w konkursie Narodowego Centrum Nauki MINIATURA 6

Zobacz więcej
13 września 2022

Nagrodzony wynalazek naukowców z UP w Lublinie i UM Lublin

Zobacz więcej
7 września 2022

III KONFERENCJA NAUKOWA Z CYKLU NAUKA O ZBOŻACH - OSIĄGNIĘCIA I PERSPEKTYWY

Zobacz więcej
30 sierpnia 2022

Szósta Edycja Doktoratów Wdrożeniowych rozstrzygnięta!

Zobacz więcej
16 sierpnia 2022

Konkurs otwarty na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego

Zobacz więcej
12 sierpnia 2022

Porozumienie o współpracy z kanadyjskim University of British Columbia Vancouver

Zobacz więcej
26 lipca 2022

Dr hab. Karolina Wójciak, prof. uczelni redaktorem gościnnym specjalnego wydania czasopisma Foods

Zobacz więcej
15 lipca 2022

Konkurs otwarty na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii

Zobacz więcej