Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

30 listopada 2021

Wirtualna skrzynka jakości

Zobacz więcej
26 listopada 2021

Oferta pracy dla studentów i absolwentów Wydziału

Zobacz więcej
22 listopada 2021

Warsztaty integracyjne "Let ME know YOU"

Zobacz więcej
17 listopada 2021

Projekt dr hab. Urszuli Złotek, prof. uczelni otrzymał dofinansowanie NCBR w V konkursie TANGO

Zobacz więcej
17 listopada 2021

IV Ogólnopolska Konferencja "Biotechnologia niejedno ma imię" - zaproszenie

Zobacz więcej
16 listopada 2021

Bezpłatne kursy i szkolenia oraz doradztwo zawodowe dla studentów

Zobacz więcej
10 listopada 2021

Wyjazd studyjny Pani dr inż. Katarzyny Skrzypczak dotyczący rolnictwa ekologicznego we Włoszech

Zobacz więcej
8 listopada 2021

Kondolencje dla prof. Marii Bubicz z powodu śmierci syna

Zobacz więcej
5 listopada 2021

Postępowanie Studenta na wypadek zachorowania na COVID-19

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Warsztaty dla uczniów technikum z Zespołu Szkół im. Tadeusza Kościuszki w Wysokiej

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Kondolencje dla pani prof. Marii Bubicz z powodu śmierci córki

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Wędliny pod ochronną powłoką

Zobacz więcej
26 października 2021

Zapraszamy na spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności

Zobacz więcej
26 października 2021

Zapraszamy na spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Dietetyków

Zobacz więcej
25 października 2021

Spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Biochemików Żywności i Żywienia

Zobacz więcej
21 października 2021

Warsztaty dla uczniów z Siennicy Różanej

Zobacz więcej
18 października 2021

Wykłady i warsztaty edukacyjne z zakresu prawidłowego odżywiania

Zobacz więcej
18 października 2021

Koło naukowe technologów żywności zaprasza do uczestnictwa

Zobacz więcej
15 października 2021

Warsztaty dla uczniów z Leśnej Podlaskiej

Zobacz więcej
14 października 2021

Naukowcy UP w Lublinie realizują kolejny etap międzynarodowego projektu dla Unilever Innovation Centre Wageningen B.V.

Zobacz więcej
14 października 2021

Zaproszenie na VIII Ogólnopolską Konferencję Naukową "Innowacje w Praktyce"

Zobacz więcej
13 października 2021

Ankieta oceniająca kształcenie zdalne w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie

Zobacz więcej
12 października 2021

Miejski program stypendialny dla studentów i doktorantów

Zobacz więcej
6 października 2021

IMMATRYKULACJA DLA STUDENTÓW STUDIÓW NIESTACJONARNYCH

Zobacz więcej
1 października 2021

Konkurs otwarty na stanowisko asystenta w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka

Zobacz więcej
30 września 2021

Konkurs na stanowisko asystenta w Katedrze Biochemii i Chemii Żywności

Zobacz więcej
29 września 2021

Harmonogram wydawania legitymacji dla studentów I roku Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
27 września 2021

UP w Lublinie w trakcie XVII LFN: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
27 września 2021

Współpraca z Uniwersytetem Hochschule Ansbach

Zobacz więcej
24 września 2021

Debata Prorektorów lubelskich uczelni publicznych

Zobacz więcej

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza

W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej