Wydział
01
02
03
04
Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” - relacja
Zajęcia terenowe Studentów w zakładzie produkcyjnym firmy ZPO SAMBOR Sp. z o.o
Warsztaty technologiczno-gastronomiczne pt. „Wykorzystanie jagnięciny i koźlęciny do przygotowania potraw” - relacja z wydarzenia
Konkurs BNP Paribas na najlepszą pracę dyplomową na temat związany z sektorem rolno-spożywczym
Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. uczelni zaprasza na Sympozjum: Żywność i Zdrowie
Zapraszamy na warsztaty pt. WYKORZYSTANIE JAGNIĘCINY I KOŹLĘCINY DO PRZYGOTOWANIA POTRAW z udziałem Piotra LENARTA
Sympozjum: Żywność i zdrowie. Pola współpracy Uniwersytetu Przyrodniczego i Uniwersytetu Medycznego w Lublinie
Sukces dr. inż. Huberta Szczerby w konkursie Fundacji na rzecz Nauki Polskiej
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii podczas Dnia Otwartego Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Eliminacje okręgowe XLV edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych
Dr Grażyna Kowalska i dr hab. Radosław Kowalski, prof. uczelni redaktorami gościnnymi specjalnego wydania czasopisma International Journal of Environmental Research and Public Health
W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76