Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

27 marca 2023

ZAPISY NA EGZAMIN TELC – tylko do 22.05.2023

Zobacz więcej
24 marca 2023

Prof. dr hab. Urszula Gawlik-Dziki Przewodniczącą Rady Naukowej Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie

Zobacz więcej
21 marca 2023

Zapraszamy na kolejny Panel z Pracodawcami - 26 edycja

Zobacz więcej
16 marca 2023

Uczestnicy projektu “FOOD Quality in Digital Age” odwiedzili Uniwersytet Mendla w Brnie

Zobacz więcej
16 marca 2023

X edycja ogólnopolskiej konferencji samorządu i oświaty ”Edukacja Przyszłości”

Zobacz więcej
15 marca 2023

Porozumienie o współpracy UP Lublin z Institute of Sciences of Food Production National Research Council w Bari (Włochy).

Zobacz więcej
9 marca 2023

Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Karoliny Ferysiuk

Zobacz więcej
6 marca 2023

Zmarła dr inż. Danuta Kulpa

Zobacz więcej
3 marca 2023

Gra o Karierę 2023 - Biura Karier dla Ciebie

Zobacz więcej
23 lutego 2023

Strefa odpoczynku i regeneracji dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
23 lutego 2023

Spotkanie nauczycieli akademickich z Panią Psycholog mgr Moniką Stelmasiak

Zobacz więcej
22 lutego 2023

Pierwsze spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
22 lutego 2023

Bezpłatne szkolenie dla studentów – Certyfikowany Ekspert ds. Bezpieczeństwa Żywności

Zobacz więcej
22 lutego 2023

Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. Uczelni - członkiem Lubelskiej Regionalnej Rady Przemysłu Przyszłości

Zobacz więcej
21 lutego 2023

Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” – relacja

Zobacz więcej
20 lutego 2023

Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Marzeny Kingi Marzec-Stasiak

Zobacz więcej
17 lutego 2023

Warsztaty dydaktyczne dla pracowników naszego Wydziału

Zobacz więcej
8 lutego 2023

SYLWIA STACHYRA W TOP CHEF WORLD ALL STARS!

Zobacz więcej
6 lutego 2023

MLegitymacja studencka już dostępna dla studenta UP w Lublinie

Zobacz więcej
2 lutego 2023

dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki oraz prof. dr hab. Urszula Pankiewicz redaktorami gościnnymi w czasopiśmie Applied Sciences (IF = 2,838; 100 pkt MEiN)

Zobacz więcej
31 stycznia 2023

Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Moniki Czerneckiej

Zobacz więcej
26 stycznia 2023

Konkurs otwarty na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka

Zobacz więcej
23 stycznia 2023

Oferta pracy dla technologa żywności

Zobacz więcej
19 stycznia 2023

Zaproszenie na XXVII Sesję Naukową SMKN PTTŻ pt. „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość. Food Science Development. Sustainable Future."

Zobacz więcej
10 stycznia 2023

Harmonogram obron prac dyplomowych - semestr zimowy 2022/2023

Zobacz więcej
22 grudnia 2022

Życzenia świąteczne

Zobacz więcej
20 grudnia 2022

Międzynarodowy projekt zespołu pod kierownictwem dr hab. inż. Bartosza Sołowieja z dofinansowaniem Funduszu Wyszehradzkiego!

Zobacz więcej
15 grudnia 2022

Dr Hubert Szczerba laureatem nagrody Prezesa Rady Ministrów za wyróżniająca się rozprawę doktorską

Zobacz więcej
12 grudnia 2022

Wizyta studyjna w Fabryce Dr Gerard sp. z o. o. w Radzyniu Podlaskim

Zobacz więcej
6 grudnia 2022

Sukces Koła Naukowego Biochemików Żywności i Żywienia

Zobacz więcej