Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

24 czerwca 2022

Piszą o nas

Zobacz więcej
21 czerwca 2022

Letnia Szkoła „Chemia u Przyrodników”

Zobacz więcej
17 czerwca 2022

Psychodietetyka – nowy kierunek studiów podyplomowych UP w Lublinie

Zobacz więcej
15 czerwca 2022

Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” - relacja

Zobacz więcej
14 czerwca 2022

Staż naukowy doktorantki z Czech

Zobacz więcej
8 czerwca 2022

Zajęcia terenowe Studentów w firmie LUBELLA FOOD Sp. zo.o. Sp.k.

Zobacz więcej
7 czerwca 2022

Zajęcia terenowe Studentów w zakładzie produkcyjnym firmy ZPO SAMBOR Sp. z o.o

Zobacz więcej
2 czerwca 2022

Warsztaty technologiczno-gastronomiczne pt. „Wykorzystanie jagnięciny i koźlęciny do przygotowania potraw” - relacja z wydarzenia

Zobacz więcej
30 maja 2022

Sympozjum Żywność i Zdrowie - relacja z wydarzenia

Zobacz więcej
27 maja 2022

Konkurs BNP Paribas na najlepszą pracę dyplomową na temat związany z sektorem rolno-spożywczym

Zobacz więcej
26 maja 2022

Certyfikat znajomości języka angielskiego bez wychodzenia z domu!

Zobacz więcej
25 maja 2022

Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. uczelni zaprasza na Sympozjum: Żywność i Zdrowie

Zobacz więcej
23 maja 2022

Zajęcia terenowe naszych Studentów w Wytwórni Makaronów Polmak

Zobacz więcej
23 maja 2022

Zapraszamy na warsztaty pt. WYKORZYSTANIE JAGNIĘCINY I KOŹLĘCINY DO PRZYGOTOWANIA POTRAW z udziałem Piotra LENARTA

Zobacz więcej
18 maja 2022

III Konferencja Naukowa z cyklu Nauka o Zbożach

Zobacz więcej
17 maja 2022

Sympozjum: Żywność i zdrowie. Pola współpracy Uniwersytetu Przyrodniczego i Uniwersytetu Medycznego w Lublinie

Zobacz więcej
13 maja 2022

Sukces dr. inż. Huberta Szczerby w konkursie Fundacji na rzecz Nauki Polskiej

Zobacz więcej
11 maja 2022

Gra o Karierę - szkolenia dla studentów

Zobacz więcej
4 maja 2022

Kolejny Panel z Pracodawcami

Zobacz więcej
27 kwietnia 2022

Panel z Pracodawcami

Zobacz więcej
25 kwietnia 2022

Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii podczas Dnia Otwartego Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Zobacz więcej
25 kwietnia 2022

Eliminacje okręgowe XLV edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych

Zobacz więcej
21 kwietnia 2022

Współpraca z Zespołem Szkół nr 5 im. Jana Pawła II w Lublinie

Zobacz więcej
20 kwietnia 2022

Kondolencje dla dr Jadwigi Stachowicz

Zobacz więcej
14 kwietnia 2022

Maraton projektowania innowacji w branży rolno-spożywczej

Zobacz więcej
12 kwietnia 2022

Życzenia Wielkanocne

Zobacz więcej
5 kwietnia 2022

KONKURS FOTOGRAFICZNY „Żywność w obiektywie” II edycja

Zobacz więcej
5 kwietnia 2022

Dr Grażyna Kowalska i dr hab. Radosław Kowalski, prof. uczelni redaktorami gościnnymi specjalnego wydania czasopisma International Journal of Environmental Research and Public Health

Zobacz więcej
1 kwietnia 2022

Egzamin TELC B2. Zapisy trwają do 27.05.2022 r.

Zobacz więcej
30 marca 2022

Najnowocześniejszy test z języków obcych na rynku!

Zobacz więcej

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza

W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej