Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

15 kwietnia 2021

Próbna „Matura z Chemii u Przyrodników”

Zobacz więcej
7 kwietnia 2021

Profesor Bartosz Sołowiej redaktorem gościnnym w czasopiśmie Foods (IF = 4,092, Q1)

Zobacz więcej
31 marca 2021

Życzenia Wielkanocne

Zobacz więcej
29 marca 2021

Podpisanie Porozumienia o Współpracy z LOTOS Serwis Sp. z o. o.

Zobacz więcej
29 marca 2021

Wizyta w OSM Piaski

Zobacz więcej
26 marca 2021

Zaproszenie do udziału w badaniu dot. oceny zachowań żywieniowych

Zobacz więcej
26 marca 2021

Mgr inż Małgorzata Sikora nominowana do nagrody Naukowiec Przyszłości 2021

Zobacz więcej
19 lutego 2021

Realizacja zajęć w semestrze letnim 2020/2021

Zobacz więcej

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza

W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej