…
Studia stacjonarne
1 stopień
BH_S1_03_Ochrona własności intelektualnej
BH_S1_08_Ekonomia BH_S1_09_Socjologia
BH_S1_11_Wychowanie fizyczne 1 – sala
BH_S1_12_Wychowanie fizyczne 1 – basen
BH_S1_14_Pomoc w naglych wypadkach
BH_S1_15_język obcy 1_angielski
BH_S1_16_Język obcy 1_francuski
BH_S1_17_Język obcy 1_niemiecki
BH_S1_18_Język obcy 1_rosyjski
BH_S1_21_Nowoczesne Techniki Kształcenia
BH_S1_24_Urządzenia i technologie w przemysle spożywczym
BH_S1_25_Fizjologia pracy i higieny przemysłowej
BH_S1_28_Wychowanie fizyczne 2 – sala
BH_S1_29_Wychowanie fizyczne 2 – basen
BH_S1_30_Jezyk obcy 2_angielski
BH_S1_31_Jezyk obcy 2_francuski
BH_S1_32_Jezyk obcy 2_niemiecki
BH_S1_33_Jezyk obcy 2_rosyjski
BH_S1_34_chemia i technologia chemiczna
BH_S1_37_Zagrozenia w srodowisku pracy
BH_S1_40_Bezpieczenstwo i higiena zywienia ludzi i zwierzat
BH_S1_41_Epidemiologia żywieniowa oraz nadzór sanitarno-higieniczny
BH_S1_42_Towaroznawstwo i bezpieczenstwo zywnosci
BH_S1_43_Dobre praktyki w przemyśle rolno-spożywczym
BH_S1_44_Technologie produkcji zwierzęcej
BH_S1_45_Produkcja zwierzęca w dobie globalizacji
BH_S1_46_Jezyk obcy 3_angielski
BH_S1_47_Jezyk obcy 3_francuski
BH_S1_48_Jezyk obcy 3_niemiecki
BH_S1_49_Jezyk obcy 3_rosyjski
BH_S1_50_Automatyzacja i robotyzacja produkcji
BH_S1_51_Analiza i ocena zagrożeń
BH_S1_52_Organizacja_zadania_i_metody_pracy_służby_bhp
BH_S1_53_Wymagania BHP obiektów budowlanych i pomieszczeń pracy
BH_S1_54_Bhp w rolnictwie i przetwórstwie r-s
BH_S1_55_Biologiczne czynniki zagrozenia zawodowego
BH_S1_56_PDW5_BHP i organizacja stanowisk przy monitorach ekranowych
BH_S1_57_PDW5_Organizacja pracy biurowej
BH_S1_58_Bezpieczeństwo eksploatacji maszyn i urządzeń
BH_S1_59_Bezpieczeństwo w użytkowaniu i utrzymaniu maszyn i urządzeń
BH_S1_60_Systemy kontroli jakosci
BH_S1_61_Ocena ryzyka zawodowego
BH_S1_62_Postepowanie powypadkowe
BH_S1_63_Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
BH_S1_64_Bezpieczenstwo prowadzenia procesow eksploatacyjnych w transporcie
BH_S1_65_Genetyczne podstawy zachowania ludzi
BH_S1_66_Zagrozenia chemiczne w środowisku pracy
BH_S1_67_Srodki ochrony indywidualnej
BH_S1_68_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru (1)
BH_S1_69_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru (2)
BH_S1_70_Techniki informatyczne w BHP
BH_S1_71_ Badania wypadków przy pracy i chorób zawodowych
BH_S1_73_Bezpieczeństwo techniczne
BH_S1_74_Ratownictwo i zasady ewakuacji
BH_S1_75_PDW7_Podstawy bezpieczeństwa przemysłowego
BH_S1_76_PDW7_Process control engineering
BH_S1_77_Bezpieczenstwo stosowania pestycydow w rolnictwie
BH_S1_78_Pestycydy w nowoczesnym rolnictwie
BH_S1_79_PDW9_Profilaktyka i diagnostyka lab okresowych bad prac
BH_S1_80_PDW9_Zapobieganie chorobom cywilizacyjnym pracowników
BH_S1_81_Prevention of civilization diseases of employees
BH_S1_82_Prevention and periodic examinations
BH_S1_88_Aplikacje i bazy danych w bhp
BH_S1_89_Choroby odzwierzęce i zasady postępowania ze zwierzetami
BH_S1_90_BHP PRZY OBSŁUDZE ZWIERZAT
BH_S1_91_Szkolenia pracowników…
BH_S1_92_Ustawiczne kształcenie dorosłych…
BH_S1_93_PDW12_Zagrożenia podczas magazynowania i dystrybucji paliw i środków smarnych
BH_S1_94_Audytor wewnętrzny systemu zarządzania jakością
BH_S1_97_Projekt inzynierski i egazmin dyplomowy
2 stopień
BH_S2_01_Matematyczne_wspomaganie
BH_S2_02_Podstawy ekologii i zarządzania środowiskiem
BH_S2_03_MONITOROWANIE SRODOWISKA PRACY
BH_S2_04_Komputerowe wspomaganie…
BH_S2_05_Materialne środowisko pracy
BH_S2_06_Bezpieczeństwo w transporcie
BH_S2_11_PDW_Komunikacja Medialna
BH_S2_12_Inteligencja Emocjonalna
BH_S2_13_PDW_BHP w gastronomii
BH_S2_14_PDW_BHP produkcji i dystrybucji żywności
BH_S2_15_Problemy toksykologiczne w środowisku pracy
BH_S2_16_Toksokinetyka i toksykometria środowiska pracy
BH_S2_18_Różnorodnosc biologiczna
BH_S2_19_Zagrozenia cywilizacyjne
BH_S2_20_Projektowanie ergonomiczne
BH_S2_21_Podstawy projektowania przestrzeni roboczej
BH_S2_23_Basics of work space designing
BH_S2_25_Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych
BH_S2_26_Zarzadzanie jakoscia i bezpieczestwem i higiena pracy
BH_S2_27_Wspolczesne problemy bezpieczenstwa
BH_S2_28_Bezpieczeństwo procesowe
BH_S2_29_Process safety engineering
BH_S2_30_Bezpieczne zagospodarowanie odpadów
BH_S2_32_Obszary wiejskie po akcesji z UE
BH_S2_33_Programy pomocowe na wsi i w rolnictwie
BH_S2_36_Metody szkolenia w obszarze
BH_S2_37_Ekonomika z zakresu bezpieczeństwa technicznego i BHP
BH_S2_38_Kierowanie i dowodzenie
BH_S2_39_Bezpieczenstwo i higiena robot
BH_S2_40_Rola organów nadzoru bezpieczeństwa
BH_S2_42_Savoir-vivre w biznesie
BH_S2_43_Savoir-vivre zawodowy
BH_S2_47_Praca dyplomowa i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne
1 stopień
BH_N1_01_Jezyk obcy 1_angielski
BH_N1_02_Jezyk obcy 1_francuski
BH_N1_03_Jezyk obcy 1_niemiecki
BH_N1_04_Jezyk obcy 1_rosyjski
BH_N1_07_Ochrona własności intelektualnej
BH_N1_13_Pomoc w naglych wypadkach
BH_N1_16_jezyk obcy 2_angielski
BH_N1_17_Jezyk obcy 2_francuski
BH_N1_18_Jezyk obcy 2_niemiecki
BH_N1_19_Jezyk obcy 2_rosyjski
BH_N1_22_Nowoczesne Techniki Kształcenia
BH_N1_25_Urządzenia i technologie w przemysle spożywczym
BH_N1_27_Fizjologia pracy i higieny przemysłowej
BH_N1_29_Jezyk obcy 3_angielski
BH_N1_30_Jezyk obcy 3_francuski
BH_N1_31_Jezyk obcy 3_niemiecki
BH_N1_32_jezyk obcy 3_rosyjski
BH_N1_33_chemia i technologia chemiczna
BH_N1_35_Zagrożenia w środowisku pracy
BH_N1_39_jezyk obcy 4_angielski
BH_N1_40_Jezyk obcy 4_francuski
BH_N1_41_Jezyk obcy 4_niemiecki
BH_N1_42_Jezyk obcy 4_rosyjski
BH_N1_43_Automatyzacja i robotyzacja produkcji
BH_N1_44_Genetyczne podstawy zachowania ludzi
BH_N1_45_Organizacja_zadania_i_metody_pracy_służby_bhp
BH_N1_46_Wymagania BHP obiektów budowlanych i pomieszczeń pracy
BH_N1_47_Biologiczne czynniki zagrozenia zawodowego
BH_N1_49_Bezpieczenstwo i higiena zywienia ludzi i zwierzat
BH_N1_50_ Epidemiologia żywieniowa oraz nadzór sanitarno-higieniczny
BH_N1_51_Towaroznawstwo i bezpieczenstwo zywnosci
BH_N1_52_Dobre praktyki w przemyśle rolno-spożywczym
BH_N1_53_Systemy kontroli jakosci
BH_N1_54_Analiza i ocena zagrozen
BH_N1_55_Ocena ryzyka zawodowego
BH_N1_56_Postepowanie powypadkowe
BH_N1_57_Bezpieczenstwo prowadzenia procesow eksploatacyjnych w transporcie
BH_N1_58_Ratownictwo_i_zasady_ewakuacji
BH_N1_59_Zagrozenia chemiczne w środowisku pracy
BH_N1_60_PDW4_Technologie_produkcji_zwierzęcej
BH_N1_61_Produkcja zwierzęca w dobie globalizacji
BH_N1_62_Praktyka zawodowa-w zakładach pracy
BH_N1_63_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru
BH_N1_64_Techniki informatyczne w BHP
BH_N1_65_ Badania wypadków przy pracy i chorób zawodowych
BH_N1_67_Bezpieczeństwo techniczne
BH_N1_68_Srodki ochrony indywidualnej
BH_N1_69_PDW5_Podstawy bezpieczeństwa przemysłowego
BH_N1_70_PDW5_Process control engineering
BH_N1_71_PDW6_BHP i organizacja stanowisk przy monitorach ekranowych
BH_N1_72_PDW6_Organizacja pracy biurowej
BH_N1_73_PDW7_Profilaktyka i diagnostyka lab okresowych bad prac
BH_N1_74_PDW7_Zapobieganie chorobom cywilizacyjnym
BH_N1_75_PDW7_Prevention of civilization diseases of employees
BH_N1_76_PDW7_Prevention and periodic examinations of employees
BH_N1_78_Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
BH_N1_79_BHP w rolnictwie i przetwórstwie rolno-spożywczym
BH_N1_80_Aplikacje i bazy danych w bhp
BH_N1_81_Bezpieczenstwo eksploatacji maszyn i urządzen
BH_N1_82_Bezpieczenstwo w uzytkowaniu i utrzymaniu maszyn i urzadzeń
BH_N1_83_Bezpieczeństwo stosowania pestycydów w rolnictwie
BH_N1_84_Pestycydy w nowoczesnym rolnictwie
BH_N1_85_Choroby odzwierzece i zasady postepowania ze zwierzetami
BH_N1_86_BHP PRZY OBSŁUDZE ZWIERZAT
BHP BH_N1_91_Szkolenia pracowników…
BH_N1_92_Ustawiczne kształcenie dorosłych…
BH_N1_93_PDW12_Zagrożenia podczas magazynowania i dystrybucji paliw i środków smarnych
BH_N1_94_Audytor wewnętrzny systemu zarządzania jakością
BH_N1_97_Projekt inżynierski i egazmin dyplomowy
2 stopień
BH_N2_01_Matemetyczne wspomaganie_stary
BH_N2_02_Podstawy_ekologii_i_zarzadzania_środowiskiem
BH_N2_03_Komputerowe wspomaganie słuzby bhp
BH_N2_04_Monitorowanie srodowiska pracy
BH_N2_05_Materialne srodowisko pracy
BH_N2_06_Bezpieczeństwo w transporcie
BH_N2_11_PDW_h_1_Komunikacja Medialna
BH_N2_12_ Inteligencja Emocjonalna
BH_N2_14_BHP w produkcji i dystrybucji zywnosci
BH_N2_15_Problemy toksykologiczne w srodowisku pracy
BH_N2_16_Toksokinetyka i toksykometria srodowiska pracy
BH_N2_18_Różnorodnosc biologiczna
BH_N2_19_Zagrozenia cywilizacyjne
BH_N2_20_Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem i higieną pracy
BH_N2_21_PDW3_Projektowanie ergonomiczne
BH_N2_22_PDW3_Podstawy projektowania przestrzeni roboczej
BH_N2_23_PDW3_Ergonomic_design
BH_N2_24_PDW3_Basics of work space designing
BH_N2_26_Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych
BH_N2_27_Wspolczesne problemy bezpieczenstwa
BH_N2_28_Bezpieczeństwo procesowe
BH_N2_29_Process safety engineering
BH_N2_30_Bezpieczne zagospodarowanie odpadow rolniczych i komunalnych
BH_N2_32_Obszary wiejskie po akcesji z UE
BH_N2_33_Programy pomocowe na wsi i w rolnictwie
BH_N2_35_Ekonomika za zakresu bezpieczenstwa technicznego i bhp
BH_N2_36_Kierowaniedowodzenie i techniki operacyjne
BH_N2_37_Bezpieczenstwo i higiena robot
BH_N2_38_Rola organów nadzoru bezpieczeństwa
BH_N2_43_Savoir-vivre w biznesie
Studia stacjonarne
1 stopień
BH_S1_03_Ochrona własności intelektualnej
BH_S1_11_Wychowanie fizyczne 1 – sala
BH_S1_12_Wychowanie fizyczne 1 – basen
BH_S1_14_Pomoc w naglych wypadkach
BH_S1_15_język obcy 1_angielski
BH_S1_16_Język obcy 1_francuski
BH_S1_17_Język obcy 1_niemiecki
BH_S1_18_Język obcy 1_rosyjski
BH_S1_21_Nowoczesne Techniki Kształcenia
BH_S1_24_Urządzenia i technologie w przemysle spożywczym
BH_S1_25_Fizjologia pracy i higieny przemysłowej
BH_S1_28_Wychowanie fizyczne 2 – sala
BH_S1_29_Wychowanie fizyczne 2 – basen
BH_S1_30_Jezyk obcy 2_angielski
BH_S1_31_Jezyk obcy 2_francuski
BH_S1_32_Jezyk obcy 2_niemiecki
BH_S1_33_Jezyk obcy 2_rosyjski
BH_S1_34_chemia i technologia chemiczna
BH_S1_37_Zagrozenia w srodowisku pracy
BH_S1_40_Bezpieczenstwo i higiena zywienia ludzi i zwierzat
BH_S1_41_Bezpieczenstwo srodków zywienia ludzi i zwierzat
BH_S1_42_Towaroznawstwo i bezpieczenstwo zywnosci
BH_S1_43_Jakosc i bezpieczenstwo zywnosci
BH_S1_44_Technologie produkcji zwierzęcej
BH_S1_45_Systemy produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
BH_S1_46_Jezyk obcy 3_angielski
BH_S1_47_Jezyk obcy 3_francuski
BH_S1_48_Jezyk obcy 3_niemiecki
BH_S1_49_Jezyk obcy 3_rosyjski
BH_S1_50_Automatyzacja i robotyzacja produkcji
BH_S1_51_Analiza i ocena zagrożeń
BH_S1_52_Organizacja_zadania_i_metody_pracy_służby_bhp
BH_S1_53_Wymagania BHP obiektów budowlanych i pomieszczeń pracy
BH_S1_54_Bhp w rolnictwie i przetwórstwie r-s
BH_S1_55_Biologiczne czynniki zagrozenia zawodowego
BH_S1_56_PDW5_BHP i organizacja stanowisk przy monitorach ekranowych
BH_S1_57_PDW5_Organizacja pracy biurowej
BH_S1_58_Bezpieczeństwo eksploatacji maszyn i urządzeń
BH_S1_59_Bezpieczeństwo w użytkowaniu i utrzymaniu maszyn i urządzeń
BH_S1_60_Systemy kontroli jakosci
BH_S1_61_Ocena ryzyka zawodowego
BH_S1_62_Postepowanie powypadkowe
BH_S1_63_Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
BH_S1_64_Bezpieczenstwo prowadzenia procesow eksploatacyjnych w transporcie
BH_S1_65_Genetyczne podstawy zachowania ludzi
BH_S1_66_Zagrozenia chemiczne w środowisku pracy
BH_S1_67_Srodki ochrony indywidualnej
BH_S1_68_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru (1)
BH_S1_69_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru (2)
BH_S1_70_Techniki informatyczne w BHP
BH_S1_71_Badania wypadków przy pracy i chorób zawodowych
BH_S1_73_Bezpieczeństwo techniczne
BH_S1_74_Ratownictwo i zasady ewakuacji
BH_S1_75_PDW7_Podstawy bezpieczeństwa przemysłowego
BH_S1_76_PDW7_Process control engineering
BH_S1_77_Bezpieczenstwo stosowania pestycydow w rolnictwie
BH_S1_78_Pestycydy w nowoczesnym rolnictwie
BH_S1_79_PDW9_Profilaktyka i diagnostyka lab okresowych bad prac
BH_S1_80_PDW9_Zapobieganie chorobom cywilizacyjnym pracowników
BH_S1_81_Prevention of civilization diseases of employees
BH_S1_82_Prevention and periodic examinations
BH_S1_88_Aplikacje i bazy danych w bhp
BH_S1_89_Choroby odzwierzęce i zasady postępowania ze zwierzetami
BH_S1_90_BHP PRZY OBSŁUDZE ZWIERZAT
BH_S1_91_Szkolenia pracowników…
BH_S1_92_Ustawiczne kształcenie dorosłych…
BH_S1_93_PDW12_Zagrożenia podczas magazynowania i dystrybucji paliw i środków smarnych
BH_S1_94_Audytor wewnętrzny systemu zarządzania jakością
BH_S1_97_Projekt inzynierski i egzamin dyplomowy
2 stopień
BH_S2_01_Matematyczne_wspomaganie
BH_S2_02_Podstawy ekologii i zarządzania środowiskiem
BH_S2_03_MONITOROWANIE SRODOWISKA PRACY
BH_S2_04_Komputerowe wspomaganie…
BH_S2_05_Materialne środowisko pracy
BH_S2_06_Bezpieczeństwo w transporcie
BH_S2_11_PDW_Komunikacja Medialna
BH_S2_12_PDW_Komunikacja Społeczna
BH_S2_13_PDW_BHP w gastronomii
BH_S2_14_PDW_BHP produkcji i dystrybucji żywności
BH_S2_15_Problemy toksykologiczne w środowisku pracy
BH_S2_16_Toksokinetyka i toksykometria środowiska pracy
BH_S2_18_Różnorodnosc biologiczna
BH_S2_19_Zagrozenia cywilizacyjne
BH_S2_20_Projektowanie ergonomiczne
BH_S2_21_Podstawy projektowania przestrzeni roboczej
BH_S2_23_Basics of work space designing
BH_S2_25_Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych
BH_S2_26_Zarzadzanie jakoscia i bezpieczestwem i higiena pracy
BH_S2_27_Wspolczesne problemy bezpieczenstwa
BH_S2_28_Bezpieczeństwo procesowe
BH_S2_29_Process safety engineering
BH_S2_30_Bezpieczne zagospodarowanie odpadów
BH_S2_32_Obszary wiejskie po akcesji z UE
BH_S2_33_Programy pomocowe na wsi i w rolnictwie
BH_S2_36_Metody szkolenia w obszarze
BH_S2_37_Ekonomika z zakresu bezpieczeństwa technicznego i BHP
BH_S2_38_Kierowanie i dowodzenie
BH_S2_39_Bezpieczenstwo i higiena robot
BH_S2_40_Rola organów nadzoru bezpieczeństwa
BH_S2_42_Savoir-vivre w biznesie
BH_S2_43_Savoir-vivre zawodowy
BH_S2_47_Praca dyplomowa i egzamin dyplomowy
Studia niestacjonarne
1 stopień
BH_N1_01_Jezyk obcy 1_angielski
BH_N1_02_Jezyk obcy 1_francuski
BH_N1_03_Jezyk obcy 1_niemiecki
BH_N1_04_Jezyk obcy 1_rosyjski
BH_N1_07_Ochrona własności intelektualnej
BH_N1_13_Pomoc w naglych wypadkach
BH_N1_16_jezyk obcy 2_angielski
BH_N1_17_Jezyk obcy 2_francuski
BH_N1_18_Jezyk obcy 2_niemiecki
BH_N1_19_Jezyk obcy 2_rosyjski
BH_N1_22_Nowoczesne Techniki Kształcenia
BH_N1_25_Urządzenia i technologie w przemysle spożywczym
BH_N1_27_Fizjologia pracy i higieny przemysłowej
BH_N1_29_Jezyk obcy 3_angielski
BH_N1_30_Jezyk obcy 3_francuski
BH_N1_31_Jezyk obcy 3_niemiecki
BH_N1_32_jezyk obcy 3_rosyjski
BH_N1_33_chemia i technologia chemiczna
BH_N1_35_Zagrożenia w środowisku pracy
BH_N1_39_jezyk obcy 4_angielski
BH_N1_40_Jezyk obcy 4_francuski
BH_N1_41_Jezyk obcy 4_niemiecki
BH_N1_42_Jezyk obcy 4_rosyjski
BH_N1_43_Automatyzacja i robotyzacja produkcji
BH_N1_44_Genetyczne podstawy zachowania ludzi
BH_N1_45_Organizacja_zadania_i_metody_pracy_służby_bhp
BH_N1_46_Wymagania BHP obiektów budowlanych i pomieszczeń pracy
BH_N1_47_Biologiczne czynniki zagrozenia zawodowego
BH_N1_49_Bezpieczenstwo i higiena zywienia ludzi i zwierzat
BH_N1_50_Bezpieczenstwo srodkow zywienia ludzi i zwierzat
BH_N1_51_Towaroznawstwo i bezpieczenstwo zywnosci
BH_N1_52_Jakosc i bezpieczenstwo zywnosci
BH_N1_53_Systemy kontroli jakosci
BH_N1_54_Analiza i ocena zagrozen
BH_N1_55_Ocena ryzyka zawodowego
BH_N1_56_Postepowanie powypadkowe
BH_N1_57_Bezpieczenstwo prowadzenia procesow eksploatacyjnych w transporcie
BH_N1_58_Ratownictwo_i_zasady_ewakuacji
BH_N1_59_Zagrozenia chemiczne w środowisku pracy
BH_N1_60_PDW4_Technologie_produkcji_zwierzęcej
BH_N1_61_PDW4_Systemy_produkcji_żywności_pochodzenia_zwierzęcego
BH_N1_62_Praktyka zawodowa-w zakładach pracy
BH_N1_63_Praktyka zawodowa-urzędy nadzoru
BH_N1_64_Techniki informatyczne w BHP
BH_N1_65_ Badania wypadków przy pracy i chorób zawodowych
BH_N1_67_Bezpieczeństwo techniczne
BH_N1_68_Srodki ochrony indywidualnej
BH_N1_69_PDW5_Podstawy bezpieczeństwa przemysłowego
BH_N1_70_PDW5_Process control engineering
BH_N1_71_PDW6_BHP i organizacja stanowisk przy monitorach ekranowych
BH_N1_72_PDW6_Organizacja pracy biurowej
BH_N1_73_PDW7_Profilaktyka i diagnostyka lab okresowych bad prac
BH_N1_74_PDW7_Zapobieganie chorobom cywilizacyjnym
BH_N1_75_PDW7_Prevention of civilization diseases of employees
BH_N1_76_PDW7_Prevention and periodic examinations of employees
BH_N1_78_Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
BH_N1_79_BHP w rolnictwie i przetwórstwie rolno-spożywczym
BH_N1_80_Aplikacje i bazy danych w bhp
BH_N1_81_Bezpieczenstwo eksploatacji maszyn i urządzen
BH_N1_82_Bezpieczenstwo w uzytkowaniu i utrzymaniu maszyn i urzadzeń
BH_N1_83_Bezpieczeństwo stosowania pestycydów w rolnictwie
BH_N1_84_Pestycydy w nowoczesnym rolnictwie
BH_N1_85_Choroby odzwierzece i zasady postepowania ze zwierzetami
BH_N1_86_BHP PRZY OBSŁUDZE ZWIERZAT
BH_N1_91_Szkolenia pracowników…
BH_N1_92_Ustawiczne kształcenie dorosłych…
BH_N1_93_PDW12_Zagrożenia podczas magazynowania i dystrybucji paliw i środków smarnych
BH_N1_94_Audytor wewnętrzny systemu zarządzania jakością
BH_N1_97_Projekt inżynierski i egazmin dyplomowy
2 stopień
BH_N2_01_Matemetyczne wspomaganie
BH_N2_02_Podstawy_ekologii_i_zarzadzania_środowiskiem
BH_N2_03_Komputerowe wspomaganie słuzby bhp
BH_N2_04_Monitorowanie srodowiska pracy
BH_N2_05_Materialne srodowisko pracy
BH_N2_06_Bezpieczeństwo w transporcie
BH_N2_11_PDW_h_1_Komunikacja Medialna
BH_N2_12_PDW_h_1_Komunikacja Społeczna
BH_N2_14_BHP w produkcji i dystrybucji zywnosci
BH_N2_15_Problemy toksykologiczne w srodowisku pracy
BH_N2_16_Toksokinetyka i toksykometria srodowiska pracy
BH_N2_18_Różnorodnosc biologiczna
BH_N2_19_Zagrozenia cywilizacyjne
BH_N2_20_Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem i higieną pracy
BH_N2_21_PDW3_Projektowanie ergonomiczne
BH_N2_22_PDW3_Podstawy projektowania przestrzeni roboczej
BH_N2_23_PDW3_Ergonomic_design
BH_N2_24_PDW3_Basics of work space designing
BH_N2_26_Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych
BH_N2_27_Wspolczesne problemy bezpieczenstwa
BH_N2_28_Bezpieczeństwo procesowe
BH_N2_29_Process safety engineering
BH_N2_30_Bezpieczne zagospodarowanie odpadow rolniczych i komunalnych
BH_N2_32_Obszary wiejskie po akcesji z UE
BH_N2_33_Programy pomocowe na wsi i w rolnictwie
BH_N2_35_Ekonomika za zakresu bezpieczenstwa technicznego i bhp
BH_N2_36_Kierowaniedowodzenie i techniki operacyjne
BH_N2_37_Bezpieczenstwo i higiena robot
BH_N2_38_Rola organów nadzoru bezpieczeństwa
BH_N2_43_Savoir-vivre w biznesie
BH_N2_44_Savoir-vivre zawodowy
BH_N2_47_Praca dyplomowa i egzamin dyplomowy
Data Aktualizacji: 20.03.2024
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Akademicka 13
20-950 Lublin
tel. (+ 081) 445-69-91
(+ 081) 445-65-81
(+ 081) 445-66-11