Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
I.1- Instrukcja weryfikacji efektów kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii
Załącznik do instrukcji I.1.-01
Załącznik do instrukcji I.1-02
Załącznik do instrukcji I.1-03
Załącznik do instrukcji I.1-04
Załącznik do instrukcji I.1-05
Załącznik do instrukcji I.1-06
Załącznik do instrukcji I.1-07
Załącznik do instrukcji I.1-08
Załącznik do instrukcji I.2-01
I.3- Instrukcja gromadzenia i udostępniania informacji o jakości kształcenia na wydziale
Załącznik do instrukcji I.3-01
Załącznik do instrukcji I.3-02
I.4- Instrukcja przeprowadzenia hospitacji
Załącznik do instrukcji I.4-01
I.5- Instrukcja zapewnienia jakości kadry dydaktycznej
I.6- Instrukcja przeprowadzenia ankietyzacji
I.8- Instrukcja przeprowadzenia praktyk programowych dla studentów Wydziału
Załącznik do instrukcji I.9.-01
Załącznik do instrukcji I.9-04
Załącznik do instrukcji I,9-05
I.10- Instrukcja pisania prac dyplomowych
Załącznik do instrukcji I.10-01 – wzór strony tytułowej
Załącznik do instrukcji I.10-02 – wzór oświadczenia
Załącznik do instrukcji I.10-03 – wzór pracy licencjackiej
Załącznik do instrukcji I.10-04 – wzór pracy inżynierskiej
Załącznik do instrukcji I.10-05 – wzór pracy magisterskiej
I.11- Instrukcja dotycząca kompetencji, zakresu działania i odpowiedzialności Rad Programowych
Załącznik do instrukcji I.11-01
Załącznik do instrukcji I.11-02
Załącznik do instrukcji I.11-03
Załącznik do instrukcji I.11-04
Załącznik do instrukcji I.12-01
Załącznik do instrukcji I.12-02
Załącznik do instrukcji I.12-03
Załącznik do instrukcji I.12-04
Załącznik do instrukcji I.12-05
Załącznik do instrukcji I.12-06
Załącznik do instrukcji I.13-01
Raporty Wydziałowej Komisji ds Jakości Kształcenia
Rozkłady zajęć semestr letni – rok akademicki 2022/2023
Aktualizacja 03-04-2023
Oznaczenia grup:
1 – grupa 1a, 2 – grupa 1b,
3 – grupa 2a, 4 – grupa 2b,
5 – grupa 3a, 6 – grupa 3b,
7 – grupa 4a, 8 – grupa 4b
Kierunek | Rok | |||
I | II | III | IV | |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | ||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka |
||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ_sI_r1 | TZ_sI_r2_tz | TZ_sI_r3_tz | |
niestacjonarne | TZ_nsI_r1 | TZ_nsI_r2 | TZ_nsI_r4 | |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | TZ_sII_r1 | TZ_sII_r2_wersja 2 | ||
niestacjonarne | TZ_nsII_r1 | |||
Biotechnologia – studia I stopnia | ||||
stacjonarne | B_sI_r1 (1) | B_sI_r2 | B_sI_r3 | |
Biotechnologia – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | B_sII_r1 | B_sII_r2 | ||
Dietetyka – studia licencjackie | ||||
stacjonarne | D_sI_r1 (1) | D_sI_r2 | D_sI_r3 | |
niestacjonarne | D_nsI_r1 (2) | D_nsI_r2 | D_nsI_r3 | |
Dietetyka – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | D_sII_r1 | D_sII_r2 | ||
niestacjonarne | D_nsII_1r | D_nsII_2r_wersja 2 | ||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | ||||
stacjonarne | G_sI_r1 | G_sI_r2 | G_sI_r3 | |
niestacjonarne |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | technologia I stopnia stacj. 22-23 | ||||
niestacjonarne | technologia I stopnia niest. 22-23 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | technologia II stopnia stacj. 22-23 | ||||
niestacjonarne | technologia II stopnia niestacj. 22-23 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2022-23 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biotech_S2_Plan 2022-23 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka I stop ST 2022-2023 | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka I stop NST 2022-2023 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka II stop ST 2022-2023 | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2022-2023 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_22-23 I st. stacjo. nowe | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_22-23 dobry niestacj. I stopnia |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Stacjonarne 2021(ZC) | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Stacjonarne 2021(TZ) | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Niestacjonarne 2021(ZC) | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Niestacjonarne 2021(TZ) | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Program S2 Stacjonarne – 2021 | ||||
niestacjonarne | Program S2 Niestacjonarne 2021 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2021-22 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biot_S2_Plan 2021-22 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | zal.-nr-3(1) diet I stacj. 21-22 | ||||
niestacjonarne | zal.-nr-4 diet I niestacj. 21-22 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | zal.-nr-5 diet II stacj 21-22 | ||||
niestacjonarne | zal.-nr-6 diet II niestacj 21-22 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_21-22 | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_21-22 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 20-21 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-N-blok ZC- rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-N-blok TZ- rok 20-21 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ-2st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 20-21 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | B-2st-S-rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D-1st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | D-1st-N-rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | D-2st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | D-2st-N-rok 20-21 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | G-1st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | G-1st-N-rok 20-21 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 19-20 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | IV rok – żyw. czlow. 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | IV rok – tech. żyw. 19-20 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ-2st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 19-20 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | B-2st-S-rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D-1st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | D-1st-N-rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | D-2st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | D-2st-N-rok 19-20 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | G-1st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | — |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 18-19 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 18-19 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-N-blok ZC- rok 18-19 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-N-blok TZ- rok 18-19 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | — | ||||
niestacjonarne | — | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 18-19 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 18-19 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | — | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D-1st-S-rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | D-1st-N-rok 18-19 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | — | ||||
niestacjonarne | D-2st-N-rok 18-19 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | G-1st-S-rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | — |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | TZ 1S S – aktualizacja 4-04-2023 | ||||
niestacjonarne | TZ 1S N – aktualizacja 4-04-2023 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ 2S S | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2022-23 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S2 2022-23 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D_S1_S_2022_23 aktualizacja | ||||
niestacjonarne | D_S1_N_2022_23 aktualizacja | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2022_23 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2022_23 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Moduły 2022_2023 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZiZC blok ZC (S) 2021-2022 (scalone) | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZiZC blok TZ (S) 2021-22-scalone | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok żywienie 2021-22 (1)-scalone | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok TZ 2021-22-scalone | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZiZC Stopień 2 (S) 2021-2022 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S1 2021-22p | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S2 21-22 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | dietetyka I stop ST | ||||
niestacjonarne | dietetyka Istopien NST | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | dietetyka II S | ||||
niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Moduły 2021_2022 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Tech niestac II st rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st Blok Tab rok 20-21 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st blok Bab rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bio stac II st rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | dietetyka I S | ||||
niestacjonarne | dietetyka I N | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | dietetyka II S | ||||
niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 20-21 |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | Tech niestac II st rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 19-20 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bab stac II st rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | Die stac I st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Die niestac I st rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
Die stac II st rok 20-21 | |||||
niestacjonarne | Die niestac II st rok 20-21 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 19-20 |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 18-19 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 18-19 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | |||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | |||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 18-19 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 18-19 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bab stac II st rok 18-19 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | Die stac I st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | Die niestac I st rok 18-19 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | — | ||||
niestacjonarne | Die niestac II st rok 18-19 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 18-19 |
Opisy modułów w lat wcześniejszych znajdują się na stronie https://www.up.lublin.pl/3376/
Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
I stopień | Technologia żywności I stopień | ||||
I stopień – kompetencje inżynierskie | Technologia żywności I stopień inż. | ||||
II stopień | Zalacznik 2 – opis efektow uczenia sie | ||||
Biotechnologia | |||||
I stopień | Biotech I stopień – pop 2021 | ||||
I stopień – kompetencje inżynierskie | Biotech I stopień komp inżyn – pop 2021 | ||||
II stopień | Biotech II stopień- pop 2021 | ||||
Dietetyka | |||||
I stopień | Die I stopień – pop 2021 | ||||
II stopień | Die II stopień ogólnoakademicki | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
I stopień stacjonarne | Tech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
I stopień niestacjonarne | Tech I stopień niesta ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
II stopień | Tech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
Biotechnologia | |||||
I stopień | Biotech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
II stopień | Biotech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
Dietetyka | |||||
I stopień | Die I stopień ogólnoakademicki – Efekty kształcenia | ||||
I stopień niestacjonarne | Die I stopień ogólnoakademicki niestac – Efekty kształcenia | ||||
II stopień stacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki stac- efekty kształcenia | ||||
II stopień niestacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki niestac- efekty kształcenia | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki -efekty kształcenia |
Uprzejmie informujemy, że studentami kierunku: Biotechnologia i Dietetyka opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Magdalena Polak-Berecka,
a studentami Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Gastronomia i sztuka kulinarna opiekuje się Pani Prodziekan dr hab. Karolina Wójciak, prof. uczelni.
Opiekun Koła: mgr Małgorzata Sierocka
Prezes Koła: inż. Joanna Rusecka (sknbiochemikow.up.lublin@tlen.pl)
Opiekun Koła: dr Małgorzata Kostecka
Prezes: Halska Agnieszka (e-mail: ahalska@gmail.com)
Opiekun Koła: prof. dr hab. Małgorzata Materska
Opiekun Koła: dr Anna Wirkijowska
Opiekun pomocniczy: mgr Dorota Teterycz
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Opiekun Koła: dr inż. Paulina Kęska
Prezes: Daniel Stawczyk (e-mail: daniel11928@gmail.com)
Wiceprezes: Aleksandra Górnicka (e-mail: 17agornicka08@gmail.com)
Skarbnik: Karolina Grymuza (e-mail: grymuzakarolina0@gmail.com)
Strona internetowa Koła: http://jakosc.up.lublin.pl/
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Kierunek | Opiekun | |
I rok – nabór 2022/23 | ||
Technologia żywności i żywienie człowieka | dr inż. Piotr Zarzycki | piotr.zarzycki@up.lublin.pl |
Dietetyka | Marzena Pabich | marzena.pabich@up.lublin.pl |
Biotechnologia | dr Kamila Borowiec | kamila.borowiec@up.lublin.pl |
Gastronomia i sztuka kulinarna | Jagoda Szafrańska | jagoda.szafranska@up.lublin.pl |
Studenci zagraniczni | dr Aneta Sławińska | aneta.slawinska@up.lublin.pl |
II rok – nabór 2021/22 | ||
Technologia żywności i żywienie człowieka | dr inż. Agnieszka Latoch | agnieszka.latoch@up.lublin.pl |
Dietetyka | dr inż. Ewa Baranowska-Wójcik | ewa.baranowska@up.lublin.pl |
Biotechnologia | dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk | izapodg@gmail.com |
Gastronomia i sztuka kulinarna | dr inż. Paulina Kęska | paulina.keska@up.lublin.pl |
III rok – nabór 2020/21 | ||
Technologia żywności i żywienie człowieka | dr Anna Ciołek | anna.ciolek@up.lublin.pl |
Dietetyka | dr Monika Bojanowska | monika.bojanowska@up.lublin.pl |
Biotechnologia | dr Urszula Szymanowska | urszula.szymanowska@up.lublin.pl |
Gastronomia i sztuka kulinarna | dr Renata Czeczko | renata.czeczko@up.lublin.pl |
IV rok – nabór 2019/20 | ||
Technologia żywności i żywienie człowieka | dr Maciej Nastaj | mnasty@o2.pl |
Dietetyka | dr Justyna Libera | justyna.libera@up.lublin.pl |
Biotechnologia | dr Elwira Komoń-Janczara | elwira.komon.janczara@up.lublin.pl |
Gastronomia i sztuka kulinarna | dr Ewelina Zielińska | ewelina.zielinska@up.lublin.pl |
Terminy przyjęć studentów w sprawie składania skarg/wniosków – poniedziałek 11.00-13.00 lub w innym terminie, uzgodnionym wcześniej za pośrednictwem dziekanatu.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76