Dziekanat Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

 

DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU

Dziekanat czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 – 15.00

 

DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU DLA STUDENTÓW
DZIEŃ TYGODNIA GODZINY
Poniedziałek 11:00 – 14:00
Wtorek 11:00 – 14:00
Środa NIECZYNNY
Czwartek 11:00 – 14:00
Piątek 11:00 – 14:00
Sobota (dla studentów studiów niestacjonarnych) 9:00 – 13:00

mgr inż. Natalia Grodzieńska
tel. +48 81 462 33 74

mgr Monika Sugier
tel. +48 81 462 33 92

mgr Paulina Kuchciak
tel. +48 81 462 33 74

Dr Monika Bryl
tel. +48 81 462 33 74

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
Studia Stacjonarne I stopień I, II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Stacjonarne I stopień III, IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Stacjonarne II stopień I, II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne I stopień II, III rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne II stopień II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
 
DIETETYKA
Studia Stacjonarne I stopień I, II, III rok mgr Monika Sugier tel. +48 81 462 33 92
Studia Niestacjonarne I stopień I, II, III i IV rok mgr Monika Sugier tel. +48 81 462 33 92
Studia Stacjonarne II stopnia I, II rok mgr Paulina Kuchciak tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne II stopnia I, II rok mgr Paulina Kuchciak tel. +48 81 462 33 74
 
GASTRONOMIA I SZTUKA KULINARNA
Studia Stacjonarne I stopień I, II,III,IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne I stopień IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
 
Studia III stopnia, dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Studia Stacjonarne III, IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
 
BIOTECHNOLOGIA
Studia Stacjonarne I stopień I, II, III, IV rok mgr Paulina Kuchciak tel. +48 81 462 33 74
Studia Stacjonarne II stopnia I, II rok mgr Paulina Kuchciak tel. +48 81 462 33 74