Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
I.1- Instrukcja weryfikacji efektów kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii
Załącznik do instrukcji I.1.-01
Załącznik do instrukcji I.1-02
Załącznik do instrukcji I.1-03
Załącznik do instrukcji I.1-04
Załącznik do instrukcji I.1-05
Załącznik do instrukcji I.1-06
Załącznik do instrukcji I.1-07
Załącznik do instrukcji I.1-07a
Załącznik do instrukcji I.1-08
Załącznik do instrukcji I.2-01
I.3- Instrukcja gromadzenia i udostępniania informacji o jakości kształcenia na wydziale
Załącznik do instrukcji I.3-01
Załącznik do instrukcji I.3-02
I.4- Instrukcja przeprowadzenia hospitacji
Załącznik do instrukcji I.4-01
I.5- Instrukcja zapewnienia jakości kadry dydaktycznej
I.6- Instrukcja przeprowadzenia ankietyzacji
I.8- Instrukcja przeprowadzenia praktyk programowych dla studentów Wydziału
Załącznik do instrukcji I.9.-01
Załącznik do instrukcji I.9-04
Załącznik do instrukcji I,9-05
I.10- Instrukcja pisania prac dyplomowych
Załącznik do instrukcji I.10-01 – wzór strony tytułowej
Załącznik do instrukcji I.10-02 – wzór oświadczenia
Załącznik do instrukcji I.10-03 – wzór pracy licencjackiej
Załącznik do instrukcji I.10-04 – wzór pracy inżynierskiej
Załącznik do instrukcji I.10-05 – wzór pracy magisterskiej
I.11- Instrukcja dotycząca kompetencji, zakresu działania i odpowiedzialności Rad Programowych
Załącznik do instrukcji I.11-01
Załącznik do instrukcji I.11-02
Załącznik do instrukcji I.11-03
Załącznik do instrukcji I.11-04
Załącznik do instrukcji I.12-01
Załącznik do instrukcji I.12-02
Załącznik do instrukcji I.12-03
Załącznik do instrukcji I.12-04
Załącznik do instrukcji I.12-05
Załącznik do instrukcji I.12-06
Załącznik do instrukcji I.13-01
Raporty Wydziałowej Komisji ds Jakości Kształcenia
Rozkłady zajęć semestr zimowy – rok akademicki 2024/2025
Aktualizacja 11-10-2024
Oznaczenia grup:
1 – grupa 1a, 2 – grupa 1b,
3 – grupa 2a, 4 – grupa 2b,
5 – grupa 3a, 6 – grupa 3b,
7 – grupa 4a, 8 – grupa 4b
Kierunek | Rok | |||
I | II | III | IV | |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | ||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka |
||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZs_Is_1r | TZs_Is_2r | TZs_Is_3r | TZs_Is_4r_tz |
niestacjonarne | TZns_Is_1r | TZns_Is_2r | TZns_Is_3r | TZns_Is_4r |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | TZs_IIs_2r_semestr2 | |||
niestacjonarne | TZns_IIs_2r | |||
Biotechnologia – studia I stopnia | ||||
stacjonarne | Bs_Is_1r | Bs_Is_2r | Bs_Is_3r | Bs_Is_4r |
Biotechnologia – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | Bs_IIs_2r_semestr2 | |||
Dietetyka – studia licencjackie | ||||
stacjonarne | Ds_Is_1r | Ds_Is_2r | Ds_Is_3r | |
niestacjonarne | Dns_Is_1r | Dns_Is_2r | Dns_Is_3r | Dns_Is_4r |
Dietetyka – studia II stopnia | ||||
stacjonarne | Ds_IIs_1r | Ds_IIs_2r | ||
niestacjonarne | Dns_IIs_2r_drugi semestr | Dns_IIs_3r_czwarty semestr | ||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | ||||
stacjonarne | Gs_Is_1r | Gs_Is_2r | Gs_Is_3r | Gs_Is_4r |
niestacjonarne |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | siatka z uchawłą I st. stacj. 24-25 | ||||
niestacjonarne | siatka z uchwałą I st. niestcj. 24-25 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | siatka z uchawłą II st. stacj. 24-25 | ||||
niestacjonarne | siatka z uchawłą II st. niestcj. 24-25 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2024-25 na KW | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biotech_S2_Plan 2024-25 na KW | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka I stop STAC 2024-25(1) | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka I stop NST 2024-25(1) | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka II stop STAC 2024-2025(3) | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2024-2025(3) | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_24-25 | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_24-25 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Program S1 Stacjonarne 2023(1) | ||||
niestacjonarne | Program S1 Niestacjonarne 2023 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Program S2 Stacjonarne 2023 | ||||
niestacjonarne | Program S2 Niestacjonarne 2023 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2023-24 na KW—05.04.23 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biotech_S2_Plan 2023-24 na KW — 05.04.23 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka I stop STAC 2023-24(6) | ||||
niestacjonarne | nabór 2023-24 pierwszy stopień NST | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka II stop STAC 2023-2024(6) | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2023-2024(4) | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_23-24 | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_23-24 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | technologia I stopnia stacj. 22-23 | ||||
niestacjonarne | technologia I stopnia niest. 22-23 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | technologia II stopnia stacj. 22-23 | ||||
niestacjonarne | technologia II stopnia niestacj. 22-23 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2022-23 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biotech_S2_Plan 2022-23 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka I stop ST 2022-2023 | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka I stop NST 2022-2023 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | plany Dietetyka II stop ST 2022-2023 | ||||
niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2022-2023 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_22-23 I st. stacjo. nowe | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_22-23 dobry niestacj. I stopnia |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Stacjonarne 2021(ZC) | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Stacjonarne 2021(TZ) | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Niestacjonarne 2021(ZC) | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Niestacjonarne 2021(TZ) | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Program S2 Stacjonarne – 2021 | ||||
niestacjonarne | Program S2 Niestacjonarne 2021 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotech_S1 plan 2021-22 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | biot_S2_Plan 2021-22 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | zal.-nr-3(1) diet I stacj. 21-22 | ||||
niestacjonarne | zal.-nr-4 diet I niestacj. 21-22 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | zal.-nr-5 diet II stacj 21-22 | ||||
niestacjonarne | zal.-nr-6 diet II niestacj 21-22 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | GSK_s1_21-22 | ||||
niestacjonarne | GSK_n1_21-22 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 20-21 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-N-blok ZC- rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-N-blok TZ- rok 20-21 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ-2st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 20-21 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | B-2st-S-rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D-1st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | D-1st-N-rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | D-2st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | D-2st-N-rok 20-21 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | G-1st-S-rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | G-1st-N-rok 20-21 |
KIERUNEK
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 19-20 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | IV rok – żyw. czlow. 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | IV rok – tech. żyw. 19-20 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ-2st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 19-20 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | B-2st-S-rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D-1st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | D-1st-N-rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | D-2st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | D-2st-N-rok 19-20 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | G-1st-S-rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | — |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | |||||
niestacjonarne | |||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | |||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2024-25 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S2 2024-25 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S1_S 2024_25 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S1_N 2024_25 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2024_25 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2024_25 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Moduły 2024_2025 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | TZ-1S-S-2023_24 AS | ||||
niestacjonarne | TZ 1S N 2023_24 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ 2S S 2023_24 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2023-24 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S2 2023-24 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S1_S 2023_24 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S1_N 2023_24 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2023_24 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2023_24 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Karty opisu zajęć 2023_2024 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | TZ 1S S 26.06.23AS | ||||
niestacjonarne | TZ 1S N 26.06.2023AS | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZ 2S S 29.06.2023 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2022-23 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S2 2022-23 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | D_S1_S_2022_23 aktualizacja | ||||
niestacjonarne | D_S1_N_2022_23 aktualizacja | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2022_23 | ||||
niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2022_23 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Moduły 2022_2023 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZiZC blok ZC (S) 2021-2022 (scalone) | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZiZC blok TZ (S) 2021-22-scalone | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok żywienie 2021-22 (1)-scalone | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok TZ 2021-22-scalone | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | TZiZC Stopień 2 (S) 2021-2022 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S1 2021-22p | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Biotechnologia S2 21-22 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | dietetyka I stop ST | ||||
niestacjonarne | dietetyka Istopien NST | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | dietetyka II S | ||||
niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Moduły 2021_2022 GiSK | ||||
niestacjonarne |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Tech niestac II st rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st Blok Tab rok 20-21 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st blok Bab rok 20-21 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bio stac II st rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | dietetyka I S | ||||
niestacjonarne | dietetyka I N | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | dietetyka II S | ||||
niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 20-21 |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | Tech niestac II st rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 19-20 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 19-20 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bab stac II st rok 19-20 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | Die stac I st rok 20-21 | ||||
niestacjonarne | Die niestac I st rok 20-21 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
Die stac II st rok 20-21 | |||||
niestacjonarne | Die niestac II st rok 20-21 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 19-20 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 19-20 |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 18-19 | ||||
stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 18-19 | ||||
niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | |||||
niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | |||||
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Tech stac II st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | |||||
Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 18-19 | ||||
blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 18-19 | ||||
Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | Bab stac II st rok 18-19 | ||||
Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
stacjonarne | Die stac I st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | Die niestac I st rok 18-19 | ||||
Dietetyka – studia II stopnia | |||||
stacjonarne | — | ||||
niestacjonarne | Die niestac II st rok 18-19 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
stacjonarne | Gas stac I st rok 18-19 | ||||
niestacjonarne | Gas niestac I st rok 18-19 |
Opisy modułów w lat wcześniejszych znajdują się na stronie https://www.up.lublin.pl/3376/
Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
I stopień | Technologia żywności I stopień | ||||
I stopień – kompetencje inżynierskie | Technologia żywności I stopień inż. | ||||
II stopień | Zalacznik 2 – opis efektow uczenia sie | ||||
Biotechnologia | |||||
I stopień | Biotech I stopień – pop 2021 Biotechnologia I stopień efekty 2024 | ||||
I stopień – kompetencje inżynierskie | Biotech I stopień komp inżyn – pop 2021 Biotechnologia I stopień efekty inż 2024 | ||||
II stopień | Biotech II stopień- pop 2021 Biotechnologia II stopień efekty 2024 | ||||
Dietetyka | |||||
I stopień | Dietetyka I stopień efekty 2024 | ||||
II stopień | Dietetyka II stopień efekty 2024 | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki | ||||
I stopień – kompetencje inżynierskie | I stopień – kompetencje inżynierskie |
Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
I stopień stacjonarne | Tech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
I stopień niestacjonarne | Tech I stopień niesta ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
II stopień | Tech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
Biotechnologia | |||||
I stopień | Biotech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
II stopień | Biotech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
Dietetyka | |||||
I stopień | Die I stopień ogólnoakademicki – Efekty kształcenia | ||||
I stopień niestacjonarne | Die I stopień ogólnoakademicki niestac – Efekty kształcenia | ||||
II stopień stacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki stac- efekty kształcenia | ||||
II stopień niestacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki niestac- efekty kształcenia | ||||
Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki -efekty kształcenia |
Uprzejmie informujemy, że studentami kierunku: Biotechnologia i Gastronomia i sztuka kulinarna opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Urszula Pankiewicz,
a studentami kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Karolina Wójciak.
Opiekun Koła: prof. dr hab. Małgorzata Materska
Opiekunowie Koła: dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Opiekun Koła: dr inż. Paulina Kęska
Prezes: Daniel Stawczyk (e-mail: )
Wiceprezes: Aleksandra Górnicka (e-mail: )
Skarbnik: Karolina Grymuza (e-mail: )
Strona internetowa Koła: http://jakosc.up.lublin.pl/
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Opiekun koła: dr inż. Karolina Nowosad (e-mail: )
Prezes: Klaudia Grześkiewicz (e-mail: )
Wiceprezes: Ewa Pytka (e-mail: )
Sekretarz: Małgorzata Górecka (e-mail: )
Social-media: Aleksandra Wójcik (e-mail: )
Profil koła na Instagramie: https://www.instagram.com/skn.dietoterapeutow/
Terminy przyjęć studentów w sprawie składania skarg/wniosków – poniedziałek 11.00-13.00 lub w innym terminie, uzgodnionym wcześniej za pośrednictwem dziekanatu.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76