Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Kształcenie

Rozkłady zajęć semestr zimowy – rok akademicki 2024/2025

Aktualizacja 11-10-2024

Oznaczenia grup:

1 – grupa 1a, 2 – grupa 1b,

3 – grupa 2a, 4 – grupa 2b,

5 – grupa 3a, 6 – grupa 3b,

7 – grupa 4a, 8 – grupa 4b


Kierunek Rok
  I II III IV
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia

stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka

       
stacjonarne – blok: Technologia Żywności TZs_Is_1r TZs_Is_2r TZs_Is_3r TZs_Is_4r_tz
niestacjonarne TZns_Is_1r TZns_Is_2r TZns_Is_3r TZns_Is_4r
Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia
stacjonarne   TZs_IIs_2r_semestr2    
niestacjonarne   TZns_IIs_2r    
Biotechnologia – studia I stopnia
stacjonarne Bs_Is_1r Bs_Is_2r Bs_Is_3r Bs_Is_4r
Biotechnologia – studia II stopnia
stacjonarne   Bs_IIs_2r_semestr2    
Dietetyka – studia licencjackie
stacjonarne Ds_Is_1r Ds_Is_2r Ds_Is_3r  
niestacjonarne Dns_Is_1r Dns_Is_2r Dns_Is_3r Dns_Is_4r
Dietetyka – studia II stopnia
stacjonarne Ds_IIs_1r Ds_IIs_2r    
niestacjonarne   Dns_IIs_2r_drugi semestr Dns_IIs_3r_czwarty semestr  
Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia
stacjonarne Gs_Is_1r Gs_Is_2r Gs_Is_3r Gs_Is_4r
niestacjonarne        
Organizacja roku akademickiego
Zobacz
Instrukcja pisania prac dyplomowych - i.10
Zobacz
Wzór strony tytułowej - zal i.10-01
Zobacz
Wzór oświadczenia - zal i.10-02
Zobacz
Wzór struktury pracy licencjackiej - zal i.10-03
Zobacz
Wzór struktury pracy inżynierskiej - zal i.10-04
Zobacz
Wzór struktury pracy magisterskiej - zal i.10-05
Zobacz

Uprzejmie informujemy, że studentami kierunku: Biotechnologia i Gastronomia i sztuka kulinarna opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Urszula Pankiewicz,
a studentami kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka opiekuje się Pani Prodziekan  prof. dr hab. Karolina Wójciak.

PODANIA:

Skierowanie na powtarzanie
Zobacz
Warunkowy wpis na semestr
Zobacz
Podanie o przedłużenie sesji
Zobacz
Podanie do Dziekana/Prodziekana - ogólne
Zobacz
Podanie o urlop zdrowotny
Zobacz
Podanie o urlop dziekański
Zobacz
Podanie o urlop krótkoterminowy
Zobacz
Podanie o urlop okolicznościowy
Zobacz
podanie o jednokrotne wznowienie studiów w celu przystąpienia do obrony
Zobacz
podanie o urlop zawodowy
Zobacz
podanie o zmianę grupy zajęciowej
Zobacz
podanie o przesunięcie terminu składania pracy dyplomowej
Zobacz
  • Fitochemiczne Studenckie Koło Naukowe

    Opiekun Koła: prof. dr hab. Małgorzata Materska

  • Koło Naukowe Technologów Żywności

    Opiekunowie Koła: dr inż. Anna Wirkijowska,  mgr inż. Dorota Teterycz

    Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj

Kierunek Opiekun e-mail
I rok – nabór 2022/23
Technologia żywności i żywienie człowieka dr inż. Piotr Zarzycki
Dietetyka Marzena Pabich
Biotechnologia  dr Kamila Borowiec
Gastronomia i sztuka kulinarna Jagoda Szafrańska  j
Studenci zagraniczni dr Aneta Sławińska
II rok – nabór 2021/22
Technologia żywności i żywienie człowieka dr inż. Agnieszka Latoch
Dietetyka dr inż. Ewa Baranowska-Wójcik
Biotechnologia  dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk
Gastronomia i sztuka kulinarna dr inż. Paulina Kęska
III rok – nabór 2020/21
Technologia żywności i żywienie człowieka dr Anna Ciołek
Dietetyka dr Monika Bojanowska
Biotechnologia  dr Urszula Szymanowska
Gastronomia i sztuka kulinarna dr Renata Czeczko
IV rok – nabór 2019/20
Technologia żywności i żywienie człowieka dr Maciej Nastaj
Dietetyka dr Justyna Libera
Biotechnologia  dr Elwira Komoń-Janczara
Gastronomia i sztuka kulinarna dr Ewelina Zielińska

ZARZĄDZENIE REKTORA 52/2021 Z DNIA 25.05.2021 W SPRAWIE ZASAD SKŁADANIA ORAZ ROZPATRYWANIA SKARG I WNIOSKÓW WNOSZONYCH PRZEZ STUDENTÓW UNIWERSYTETU PRZYRODNICZEGO W LUBLINIE

Terminy przyjęć studentów w sprawie składania skarg/wniosków – poniedziałek 11.00-13.00 lub w innym terminie, uzgodnionym wcześniej za pośrednictwem dziekanatu.