Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Instrukcja I.1. wraz z załącznikami została zaktualizowana w dniu 14-10-2025
Instrukcja I.1. Weryfikacja efektów uczenia się na WNoZiB
Załącznik 1.-01-Opinia osoby odpowiedzialnej za moduł
Załącznik I.1.-02-Protokół walidacji procesu uczenia
Załącznik I.1.-03-Raport wyników walidacji procesu uczenia się
Załącznik I.1.-04-Opis teczki przedmiotu
Załącznik I.1.-05 -Powołanie do Zespołu Oceniającego
Załącznik I.1.-06 -Wykaz prac do oceny
Załącznik I.1.-07a -Formularz oceny jakości prac magisterskich
Załącznik I.1.-07b-Formularz oceny jakości projektów inż. lic.
Załącznik I.1.-08-Raport z oceny jakości projektów inż. lic. prac mag.
Załącznik do instrukcji I.2-01
I.3- Instrukcja gromadzenia i udostępniania informacji o jakości kształcenia na wydziale
Załącznik do instrukcji I.3-01
Załącznik do instrukcji I.3-02
I.4- Instrukcja przeprowadzenia hospitacji
Załącznik do instrukcji I.4-01
I.5- Instrukcja zapewnienia jakości kadry dydaktycznej
I.6- Instrukcja przeprowadzenia ankietyzacji
I.8- Instrukcja przeprowadzenia praktyk programowych dla studentów Wydziału
Załącznik do instrukcji I.9.-01
Załącznik do instrukcji I.9-04
Załącznik do instrukcji I,9-05
I.10- Instrukcja pisania prac dyplomowych
Załącznik do instrukcji I.10-01 – wzór strony tytułowej
Załącznik do instrukcji I.10-02 – wzór oświadczenia
Załącznik do instrukcji I.10-03 – wzór pracy licencjackiej
Załącznik do instrukcji I.10-04 – wzór pracy inżynierskiej
Załącznik do instrukcji I.10-05 – wzór pracy magisterskiej
I.11- Instrukcja dotycząca kompetencji, zakresu działania i odpowiedzialności Rad Programowych
Załącznik do instrukcji I.11-01
Załącznik do instrukcji I.11-02
Załącznik do instrukcji I.11-03
Załącznik do instrukcji I.11-04
Załącznik do instrukcji I.12-01
Załącznik do instrukcji I.12-02
Załącznik do instrukcji I.12-03
Załącznik do instrukcji I.12-04
Załącznik do instrukcji I.12-05
Załącznik do instrukcji I.12-06
Załącznik do instrukcji I.13-01
Zamieszczone tutaj instrukcje dotyczą pisania i obrony projektów inżynierskich, licencjackich i prac magisterskich
Obowiązują studentów którzy rozpoczynają seminarium dyplomowe nr 1 od roku akademickiego 2025/2026.
Docelowo zastępują one dotychczasowe instrukcje dotyczące pisania prac dyplomowych I.10 wraz z załącznikami oraz I.12 wraz z załącznikami
Załącznik I.10-01-Wzór konspektu projektu inż.
Załącznik I.10-02-Wzór konspektu projektu lic.
Załącznik I.10-03-Wzór prezentacji projektu inż.
Załącznik I.10-04-Wzór prezentacji projektu lic.
Załącznik I.10-05-Formularz oceny pracy studenta sem.2
Załącznik I.10-06- Formularz recenzji projektu
Załącznik I.10-07-Wzór strony tytułowej pracy mag.
Załącznik I.10-08-Oświadczenia do pracy mag.
Załącznik I.10-09-Wzór prezentacji mag.
Załącznik I.10-10-Zasady umieszczania powołań
Raporty Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia
Rozkłady zajęć semestr zimowy- rok akademicki 2025/2026
Aktualizacja 20-10-2025
Oznaczenia grup:
1 – grupa 1a, 2 – grupa 1b,
3 – grupa 2a, 4 – grupa 2b,
5 – grupa 3a, 6 – grupa 3b,
7 – grupa 4a, 8 – grupa 4b
| Kierunek | Rok | |||
| I | II | III | IV | |
| Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | ||||
|
stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka |
||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZs_Is_1r | TZs_Is_2r | TZs_Is_3r | TZs_Is_4r_tz (1) |
| niestacjonarne | TZns_Is_2r(2) | TZns_Is_3r(2) (1) | TZns_Is_4r | |
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | ||||
| stacjonarne | TZs_IIs_2r_semestr2 (2) | |||
| niestacjonarne | TZns_IIs_1r(2) | |||
| Biotechnologia – studia I stopnia | ||||
| stacjonarne | Bs_Is_1r | Bs_Is_2r | Bs_Is_3r | Bs_Is_4r |
| Biotechnologia – studia II stopnia | ||||
| stacjonarne | Bs_IIs_2r_semestr2 | |||
| Dietetyka – studia licencjackie | ||||
| stacjonarne | Ds_Is_1r | Ds_Is_2r | Ds_Is_3r | |
| niestacjonarne | Dns_Is_1r | Dns_Is_2r(4) | Dns_Is_3r (1) | Dns_Is_4r |
| Dietetyka – studia II stopnia | ||||
| stacjonarne | Ds_IIs_1r | Ds_IIs_2r | ||
| niestacjonarne | Dns_IIs_2r_drugi semestr | Dns_IIs_3r_czwarty semestr | ||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | ||||
| stacjonarne | Gs_Is_1r | Gs_Is_2r | Gs_Is_3r | Gs_Is_4r |
| niestacjonarne | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | siatka z uchawłą I st. stacj. 25-26 tż | ||||
| niestacjonarne | siatka z uchwałą I st. niestcj. 25-26 tż | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | program tż II stacjonarne-1 | ||||
| niestacjonarne | program tż II niest z grudnia 25-26 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotech_S1 plan 2025-26 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | biotech_S2_Plan 2025-26 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | plany D_S1_S 2025-26 nowe poprawione do druku | ||||
| niestacjonarne | plany D_S1_ NST 2025-26 nowe poprawione do druku | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | plany D_S2_S 2025-26(2) nowy poprawiony do druku | ||||
| niestacjonarne | plany D_S2_NST 2025-26 nowy poprawiony do druku | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | |||||
| niestacjonarne | GSK_n1_25-26 | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | siatka z uchawłą I st. stacj. 24-25 | ||||
| niestacjonarne | siatka z uchwałą I st. niestcj. 24-25 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | program tż II stacjonarne | ||||
| niestacjonarne | program tż II niest z grudnia | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotech_S1 plan 2024-25 na KW | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | biotech_S2_Plan 2024-25 na KW | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka I stop STAC 2024-25(1) | ||||
| niestacjonarne | plany Dietetyka I stop NST 2024-25(1) | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka II stop STAC 2024-2025(3) | ||||
| niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2024-2025(3) | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | |||||
| niestacjonarne | GSK_n1_24-25 | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Program S1 Stacjonarne 2023(1) | ||||
| niestacjonarne | Program S1 Niestacjonarne 2023 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Program S2 Stacjonarne 2023 | ||||
| niestacjonarne | Program S2 Niestacjonarne 2023 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotech_S1 plan 2023-24 na KW—05.04.23 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | biotech_S2_Plan 2023-24 na KW — 05.04.23 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka I stop STAC 2023-24(6) | ||||
| niestacjonarne | nabór 2023-24 pierwszy stopień NST | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka II stop STAC 2023-2024(6) | ||||
| niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2023-2024(4) | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | GSK_s1_23-24 | ||||
| niestacjonarne | GSK_n1_23-24 | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | technologia I stopnia stacj. 22-23 | ||||
| niestacjonarne | technologia I stopnia niest. 22-23 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | technologia II stopnia stacj. 22-23 | ||||
| niestacjonarne | technologia II stopnia niestacj. 22-23 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotech_S1 plan 2022-23 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | biotech_S2_Plan 2022-23 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka I stop ST 2022-2023 | ||||
| niestacjonarne | plany Dietetyka I stop NST 2022-2023 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | plany Dietetyka II stop ST 2022-2023 | ||||
| niestacjonarne | plany Dietetyka II stop NST 2022-2023 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | GSK_s1_22-23 I st. stacjo. nowe | ||||
| niestacjonarne | GSK_n1_22-23 dobry niestacj. I stopnia | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Stacjonarne 2021(ZC) | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Stacjonarne 2021(TZ) | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Program S1 Niestacjonarne 2021(ZC) | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Program S1 Niestacjonarne 2021(TZ) | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Program S2 Stacjonarne – 2021 | ||||
| niestacjonarne | Program S2 Niestacjonarne 2021 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotech_S1 plan 2021-22 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | biot_S2_Plan 2021-22 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | zal.-nr-3(1) diet I stacj. 21-22 | ||||
| niestacjonarne | zal.-nr-4 diet I niestacj. 21-22 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | zal.-nr-5 diet II stacj 21-22 | ||||
| niestacjonarne | zal.-nr-6 diet II niestacj 21-22 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | GSK_s1_21-22 | ||||
| niestacjonarne | GSK_n1_21-22 | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 20-21 | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-N-blok ZC- rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-N-blok TZ- rok 20-21 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ-2st-S-rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 20-21 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 20-21 | ||||
| blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 20-21 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | B-2st-S-rok 20-21 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | D-1st-S-rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | D-1st-N-rok 20-21 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | D-2st-S-rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | D-2st-N-rok 20-21 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | G-1st-S-rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | G-1st-N-rok 20-21 | ||||
KIERUNEK
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZ-1st-S-blok ZC- rok 19-20 | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZ-1st-S-blok TZ- rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | IV rok – żyw. czlow. 19-20 | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | IV rok – tech. żyw. 19-20 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ-2st-S-rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | TZ-2st-N-rok 19-20 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok TAB- rok 19-20 | ||||
| blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | B-1st-S-blok BAB- rok 19-20 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | B-2st-S-rok 19-20 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | D-1st-S-rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | D-1st-N-rok 19-20 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | D-2st-S-rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | D-2st-N-rok 19-20 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | G-1st-S-rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | — | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ-S1-2024-25_ 241202 | ||||
| Sylabusy do zmodyfikowanych przedmiotów kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka powstałe w ramach realizacji projektu „Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych” (FERS.01.05-IP.08-0043/23), dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej. | Opis modułów TŻiŻC_1_ST | ||||
| niestacjonarne | TZ 1S N 2024_25 (1) | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ 2S S 2024_25 (2) AS | ||||
| Sylabusy do zmodyfikowanych przedmiotów kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka powstałe w ramach realizacji projektu „Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych” (FERS.01.05-IP.08-0043/23), dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej. | Opis modułów TŻIŻC_2_ST | ||||
| niestacjonarne | TZ 2N 2024_25 (2) | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2024-25 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S2 2024-25 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | wszystkie D_S1_S 2024_25 | ||||
| niestacjonarne | wszystkie D_S1_N 2024_25 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2024_25 | ||||
| niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2024_25 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Moduły 2024_2025 GiSK | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ-1S-S-2023_24 AS | ||||
| niestacjonarne | TZ 1S N 2023_24 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ 2S S 2023_24 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2023-24 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S2 2023-24 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | wszystkie D_S1_S 2023_24 | ||||
| niestacjonarne | wszystkie D_S1_N 2023_24 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2023_24 | ||||
| niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2023_24 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Karty opisu zajęć 2023_2024 GiSK | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ 1S S 26.06.23AS | ||||
| niestacjonarne | TZ 1S N 26.06.2023AS | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZ 2S S 29.06.2023 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | BIOTECHNOLOGIA S1 2022-23 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotechnologia S2 2022-23 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | D_S1_S_2022_23 aktualizacja | ||||
| niestacjonarne | D_S1_N_2022_23 aktualizacja | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | wszystkie D_S2_S 2022_23 | ||||
| niestacjonarne | wszystkie D_S2_N 2022_23 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Moduły 2022_2023 GiSK | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TZiZC blok ZC (S) 2021-2022 (scalone) | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | TZiZC blok TZ (S) 2021-22-scalone | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok żywienie 2021-22 (1)-scalone | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI blok TZ 2021-22-scalone | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | TZiZC Stopień 2 (S) 2021-2022 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotechnologia S1 2021-22p | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Biotechnologia S2 21-22 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | dietetyka I stop ST | ||||
| niestacjonarne | dietetyka Istopien NST | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | dietetyka II S | ||||
| niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Moduły 2021_2022 GiSK | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 20-21 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Tech stac II st rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | Tech niestac II st rok 20-21 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st Blok Tab rok 20-21 | ||||
| blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bio stac I st blok Bab rok 20-21 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Bio stac II st rok 20-21 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | dietetyka I S | ||||
| niestacjonarne | dietetyka I N | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | dietetyka II S | ||||
| niestacjonarne | dietetyka II N | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Gas stac I st rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | Gas niestac I st rok 20-21 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech niestac I st blok ŻC rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech niestac I st blok TZ rok 19-20 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Tech stac II st rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | Tech niestac II st rok 19-20 | ||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 19-20 | ||||
| blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 19-20 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Bab stac II st rok 19-20 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | Die stac I st rok 20-21 | ||||
| niestacjonarne | Die niestac I st rok 20-21 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| Die stac II st rok 20-21 | |||||
| niestacjonarne | Die niestac II st rok 20-21 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Gas stac I st rok 19-20 | ||||
| niestacjonarne | Gas niestac I st rok 19-20 | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | Tech stac I st blok ŻC rok 18-19 | ||||
| stacjonarne – blok: Technologia Żywności | Tech stac I st blok TZ rok 18-19 | ||||
| niestacjonarne – blok: Żywienie Człowieka | |||||
| niestacjonarne – blok: Technologia Żywności | |||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Tech stac II st rok 18-19 | ||||
| niestacjonarne | |||||
| Biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia | |||||
| blok: Technologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Tab rok 18-19 | ||||
| blok: Biologiczne aspekty biotechnologii | Bab stac I st blok Bab rok 18-19 | ||||
| Biotechnologia – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | Bab stac II st rok 18-19 | ||||
| Dietetyka – studia I stopnia licencjackie | |||||
| stacjonarne | Die stac I st rok 18-19 | ||||
| niestacjonarne | Die niestac I st rok 18-19 | ||||
| Dietetyka – studia II stopnia | |||||
| stacjonarne | — | ||||
| niestacjonarne | Die niestac II st rok 18-19 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna – studia I stopnia | |||||
| stacjonarne | Gas stac I st rok 18-19 | ||||
| niestacjonarne | Gas niestac I st rok 18-19 | ||||
Opisy modułów w lat wcześniejszych znajdują się na stronie https://www.up.lublin.pl/3376/
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
| I stopień | Technologia żywności I stopień | ||||
| I stopień – kompetencje inżynierskie | Technologia żywności I stopień inż. | ||||
| II stopień | Zalacznik 2 – opis efektow uczenia sie | ||||
| Biotechnologia | |||||
| I stopień | Biotech I stopień – pop 2021 Biotechnologia I stopień efekty 2024 | ||||
| I stopień – kompetencje inżynierskie | Biotech I stopień komp inżyn – pop 2021 Biotechnologia I stopień efekty inż 2024 | ||||
| II stopień | Biotech II stopień- pop 2021 Biotechnologia II stopień efekty 2024 | ||||
| Dietetyka | |||||
| I stopień | Dietetyka I stopień efekty 2024 | ||||
| II stopień | Dietetyka II stopień efekty 2024 | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
| I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki | ||||
| I stopień – kompetencje inżynierskie | I stopień – kompetencje inżynierskie | ||||
| Technologia żywności i Żywienie Człowieka | |||||
| I stopień stacjonarne | Tech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
| I stopień niestacjonarne | Tech I stopień niesta ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
| II stopień | Tech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
| Biotechnologia | |||||
| I stopień | Biotech I stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
| II stopień | Biotech II stopień ogólnoakademicki – efekty kształcenia | ||||
| Dietetyka | |||||
| I stopień | Die I stopień ogólnoakademicki – Efekty kształcenia | ||||
| I stopień niestacjonarne | Die I stopień ogólnoakademicki niestac – Efekty kształcenia | ||||
| II stopień stacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki stac- efekty kształcenia | ||||
| II stopień niestacjonarne | Die II stopień ogólnoakademicki niestac- efekty kształcenia | ||||
| Gastronomia i Sztuka Kulinarna | |||||
| I stopień | Gas I stopień ogólnoakademicki -efekty kształcenia | ||||
Uprzejmie informujemy, że studentami kierunku: Biotechnologia i Gastronomia i sztuka kulinarna opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Urszula Pankiewicz,
a studentami kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka opiekuje się Pani Prodziekan prof. dr hab. Karolina Wójciak.
Opiekun Koła: mgr Małgorzata Sierocka
Prezes Koła: inż. Joanna Rusecka (sknbiochemikow.up.lublin@tlen.pl)
Opiekun Koła: dr Małgorzata Kostecka
Prezes: Halska Agnieszka (e-mail: ahalska@gmail.com)
Opiekun Koła: prof. dr hab. Małgorzata Materska
Opiekunowie Koła: dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Opiekun Koła: dr inż. Paulina Kęska
Prezes: Daniel Stawczyk (e-mail: daniel11928@gmail.com)
Wiceprezes: Aleksandra Górnicka (e-mail: 17agornicka08@gmail.com)
Skarbnik: Karolina Grymuza (e-mail: grymuzakarolina0@gmail.com)
Strona internetowa Koła: http://jakosc.up.lublin.pl/
Strona koła na Facebooku: kliknij tutaj
Opiekun koła: dr inż. Karolina Nowosad (e-mail: karolina.nowosad@up.lublin.pl)
Prezes: Klaudia Grześkiewicz (e-mail: klaudia.grzeskiewicz@o2.pl)
Wiceprezes: Ewa Pytka (e-mail: ewapytka75@gmail.com)
Sekretarz: Małgorzata Górecka (e-mail: malgozq12@gmail.com)
Social-media: Aleksandra Wójcik (e-mail: aleksandra.wojcik97@gmail.com)
Profil koła na Instagramie: https://www.instagram.com/skn.dietoterapeutow/
Opiekunowie koła:
dr hab. inż. Ewa Jabłońska-Ryś (ewa.jablonska-rys@up.lublin.pl)
dr inż. Agnieszka Latoch (agnieszka.latoch@up.lublin.pl)
mgr inż. Patryk Siczek (patryk.siczek@up.lublin.pl)
Prezes Zarządu: Marta Cieślak (cieslakmarta@onet.pl)
Wiceprezes: Daria Świerad (dariaswierad@gmail.com)
Sekretarz: Szymon Kuliński (kujenix21@wp.pl)
Skarbnik: Danuta Lisiewicz (danutalisiewiczzawodowy@gmail.com)
| Kierunek | Opiekun | |
| I rok – nabór 2022/23 | ||
| Technologia żywności i żywienie człowieka | dr inż. Piotr Zarzycki | piotr.zarzycki@up.lublin.pl |
| Dietetyka | Marzena Pabich | marzena.pabich@up.lublin.pl |
| Biotechnologia | dr Kamila Borowiec | kamila.borowiec@up.lublin.pl |
| Gastronomia i sztuka kulinarna | Jagoda Szafrańska | jagoda.szafranska@up.lublin.pl |
| Studenci zagraniczni | dr Aneta Sławińska | aneta.slawinska@up.lublin.pl |
| II rok – nabór 2021/22 | ||
| Technologia żywności i żywienie człowieka | dr inż. Agnieszka Latoch | agnieszka.latoch@up.lublin.pl |
| Dietetyka | dr inż. Ewa Baranowska-Wójcik | ewa.baranowska@up.lublin.pl |
| Biotechnologia | dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk | izapodg@gmail.com |
| Gastronomia i sztuka kulinarna | dr inż. Paulina Kęska | paulina.keska@up.lublin.pl |
| III rok – nabór 2020/21 | ||
| Technologia żywności i żywienie człowieka | dr Anna Ciołek | anna.ciolek@up.lublin.pl |
| Dietetyka | dr Monika Bojanowska | monika.bojanowska@up.lublin.pl |
| Biotechnologia | dr Urszula Szymanowska | urszula.szymanowska@up.lublin.pl |
| Gastronomia i sztuka kulinarna | dr Renata Czeczko | renata.czeczko@up.lublin.pl |
| IV rok – nabór 2019/20 | ||
| Technologia żywności i żywienie człowieka | dr Maciej Nastaj | mnasty@o2.pl |
| Dietetyka | dr Justyna Libera | justyna.libera@up.lublin.pl |
| Biotechnologia | dr Elwira Komoń-Janczara | elwira.komon.janczara@up.lublin.pl |
| Gastronomia i sztuka kulinarna | dr Ewelina Zielińska | ewelina.zielinska@up.lublin.pl |
Terminy przyjęć studentów w sprawie składania skarg/wniosków – poniedziałek 11.00-13.00 lub w innym terminie, uzgodnionym wcześniej za pośrednictwem dziekanatu.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76