Ochrona własności intelektualnej, ergonomia i BHP
Prawo w biobezpieczeństwie
Socjologiczne i prawne aspekty biobezpieczeństwa
Prośrodowiskowe technologie produkcji roślinnej
Zagrożenia w produkcji zwierzęcej
Prośrodowiskowe technologie produkcji zwierzęcej
Zagrożenia w produkcji roślinnej
Przedmiot do wyboru 1 – Systemowe zarządzanie ochroną żywności
Przedmiot do wyboru 1 – Zarządzanie w produkcji żywności
Przedmiot do wyboru 2 – Zagrożenia w inżynierii genetycznej
Przedmiot do wyboru 2 – Diagnostyka molekularna w biobezpieczeństwie
Przedmiot do wyboru 3 – Monitoring środowiska
Przedmiot do wyboru 3 – Diagnostyka zagrożeń środowiskowych
Kwarantanna zwierząt
Negocjacje i mediacje w sytuacjach kryzysowych
Przedmiot do wyboru 5 – Biologia gatunków inwazyjnych
Przedmiot do wyboru 5 – Wpływ inwazji gatunków na bezpieczeństwo ekosystemów
Przedmiot do wyboru 6 – Rola zapylaczy w bezpieczeństwie żywności
Przedmiot do wyboru 6 – Fitozwiązki w bioterroryzmie
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul Akademicka 13
20-950 Lublin
tel. +48 81 445- 66- 85