V MSSKN - postery

(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
Historyczny i obecny stan areału uprawy owsa zwyczajnego w Polsce, Michał Grzęda
Zobacz
Czy uprawa owsa zwyczajnego ( Avena sativa L.) w Polsce się opłaca?, Michał Grzęda
Zobacz
Usuwanie wybranych barwników monoantrachinonowych z wykorzystaniem mutanta Bjerkandera adusta CCBAS 930/M3, Natalia Pasula, Natalia Sałęga, Martyna Jachowicz, Maria Bętkowska, Kamila Rybczyńska Tkaczyk
Zobacz
Świadomość szkodliwości wyboru samolotu jako środka transportu, Magdalena Sytka, Jakub Walczak
Zobacz
(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
Wpływ niedoboru wapnia w paszy na ślimaki Cornu aspersum maxima - właściwości fizyko - chemiczne muszli, Wiktoria Czupryna, Damian Gos, Katarzyna Michalak, Dorota Pietras-Ożga, Karolina Młynarczyk, Jerzy Ziętek
Zobacz
Mikrobiologiczna ocena jakości powietrza na miejskich placach zabaw: Analiza bakterii w aerozolu, Szymon Strawa, Damian Oleksiak, Rafał Łopucki, Marcin Skowronek, Ilona Sadok
Zobacz
(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
Zmiany w genie tRNAGlymitochondrialnego DNA u psa z nowotworem gruczołu mlekowego, Maria Bętkowska, Natalia Sałęga, Natalia Pasula, Martyna Jachowicz, Katarzyna Makowska, Angelika Tkaczyk-Wlizło, Krzysztof Kowal
Zobacz
Zielone Mleko - model produkcji mleka o wysokiej jakości biologicznej, Studenckie Koło Naukowe Alfa Animalis
Zobacz
ANALIZA PROBLEMÓW BEHAWIORALNYCH WYSTĘPUJĄCYCH U KOTÓW DOMOWYCH, Weronika Cwalińska, Agata Kasiewicz
Zobacz
Albinizm oczno-skórny u różnych ras psa domowego, Gabriela Fryszkowska, Zuzanna Woźniak, Karolina Olczak, Angelika Tkaczyk-Wlizło, Krzysztof Kowal
Zobacz
Analiza porównawcza wariantów jądrowych oraz mitochondrialnego genu tRNA metioniny u człowieka, Martyna Jachowicz, Natalia Pasula, Maria Bętkowska, Natalia Sałęga, Katarzyna Makowska, Angelika Tkaczyk Wlizło, Krzysztof Kowal
Zobacz
Mutacja w genie ND4 mtDNA u psa ze zdiagnozowanym rakiem cewkowo brodawkowatym gruczołu mlekowego,Katarzyna Makowska , Martyna Jachowicz, Natalia Pasula , Maria Bętkowska, Natalia Sałęga , Angelika Tkaczyk Wlizło , Krzysztof Kowal
Zobacz
Wpływ alternatywnych źródeł tłuszczów bogatych w kwasy omega-3 i witaminę E w żywieniu na funkcje rozrodcze psów,Magdalena Moczulska, Julia Fabjanowska, Szymon Milewski, Estera Mikuła-Kowalczyk, Wioletta Samolińska, Edyta Kowalczuk-Vasilev, Bożena Kiczorowska,Renata Klebaniuk, Martyna Bielak
Zobacz
Proteomika nowoczesna analiza białek, Aleksandra Kamińska, Aleksandra Garbacz, Jan Sadurski
Zobacz
Wpływ chowu wolnowybiegowego na behawior konia rekreacujego, Julia Witka, Dominika Siek, Elżbieta Wnuk
Zobacz
KOMPONENTY FERMENTOWANE JAKO ŹRÓDŁO METABOLITÓW KORZYSTNIE WPŁYWAJĄCYCH NA ZDROWIE ZWIERZĄT, Katarzyna Woś, Mateusz Niedzielak, Anna Czech
Zobacz
Podłoże molekularne postaci skórnej czerniaka u konia domowego (Equus caballus), Zuzanna Woźniak, Gabriela Fryszkowska, Karolina Olczak, Angelika Tkaczyk-Wlizło, Krzysztof Kowal
Zobacz
Mięso jako źródło białka w opinii kobiet i mężczyzn, Karolina Wołoszyn, Klaudia Śliwa, Brian Zięzio, Michał Filipowicz
Zobacz
(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
ANALIZA ZMIAN SPOSOBU UŻYTKOWANIA GRUNTÓW W OPARCIU O DANE SATELITARNE, Wiktor Krzyżanowski
Zobacz
Logistyka 4.0 elementem optymalizacji łańcucha dostaw w sektorze rolno-spożywczym, Anna Ochalska
Zobacz
Wybrane cechy jakościowe chrupek bezglutenowych z dodatkiem owoców jarzębiny, głogu i dzikiej róży, Kamila Węglowska, Julia Wrona, Jakub Szewczuk, Jakub Soja, Piotr Lewko, Marcin Mitrus, Agnieszka Wójtowicz
Zobacz
Wpływ warunków ekstruzji na wskaźnik ekspandowania i siły cięcia przekąsek bezglutenowych z dodatkiem owoców jagodowych, Julia Wrona, Kamila Węglowska, Dawid Świderski, Jakub Soja, Piotr Lewko, Maciej Combrzyński, Agnieszka Wójtowicz
Zobacz
(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
ANALIZA POSTAW KONSUMENTÓW WOBEC STOSOWANIA ZAMIENNIKÓW MIĘSA W BURGERACH, Katarzyna Kaszyca, Michalina Kwiatkowska, Ewa Jabłońska-Ryś
Zobacz
POSTRZEGANIE WEGAŃSKICH WYROBÓW WŚRÓD MŁODZIEŻY AKADEMICKIEJ, JULIA MORGAŁA, MICHALINA NAWROT,WIKTORIA SZCZEPANIAK,WERONIKA SZORC
Zobacz
ROLA CZERWONEGO WINA W PROFILAKTYCE CHORÓB UKŁADU KRĄŻENIA, Karolina Otwinowska
Zobacz
ZJAWISKO ZDROWEGOSTYLU ŻYCIA W SPOŁECZEŃSTWIE, Emilia Pachucka, Ewa Zahor
Zobacz
Ocena preferencji i postaw konsumentów wobec spożycia owadów jadalnych, Magda Pastusiak, Mikołaj Ociesa, Ewa Jabłońska–Ryś
Zobacz
BADANIE POZIOMU WIEDZY NA TEMAT KORZYŚCI AKTYWNOŚCI POZATRENINGOWEJ U OSÓB ZMAGAJĄCYCH SIĘ Z INSULINOOPORNOŚCIĄ,Małgorzata Górecka,Antonina Tobiasz
Zobacz
Wykorzystanie odpadów przemysłowych do biosyntezy metabolitów przez grzyby Aureobasidium pullulans, Zuzanna Korzeniowska, Emilia Kołosińska, Mateusz Reizler, Katarzyna Pobiega
Zobacz
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (EVOO) w prewencji choroby Alzheimera, Julia Trojniak, Marta Kopańska
Zobacz
Badanie cytotoksyczności słodzików wobec komórek C2C12 i HepG2 in vitro, M. Wróblewski, M. Szumny, M. Grodzik
Zobacz
Projektowanie gofrów o wysokiej zawartości białka, Weronika Zabłocka, Wojciech Futymski
Zobacz
Metagenomika – omiczna analiza mikroflory żywności, Jakub Żmuda, Gabriela Zosiuk, Jan Sadurski
Zobacz
Genotypowanie bazujące na sekwencjonowaniu, Gabriela Zosiuk, Jakub Żmuda, Jan Sadurski
Zobacz
(pliki PDF otwierają się w nowym oknie)
Opinie nabywców kosmetyków na temat szamponów w kostce, Weronika Rółkowska, Ewa Januś
Zobacz
Popularność i postrzeganie kosmetyków zawierających produkty pszczele,Patrycja Wojtaszko, Oliwia Baran, Ewa Januś
Zobacz