Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Dziekan oraz Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zapraszają na

Międzynarodową Konferencję Naukową „Żywność w zrównoważonym świecie”
połączoną z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Konferencja odbędzie się w dniach 23 i 24 września 2025 r. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.

 

Szczegóły wkrótce

Aktualności wydziału:

29 października 2024

Wręczenie nagród w I edycji konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Zobacz więcej
28 października 2024

Zmarł dr Jacek Pielecki

Zobacz więcej
25 października 2024

Kondolencje dla dr hab. Ewy Jabłońskiej-Ryś

Zobacz więcej
21 października 2024

Miejski Program Stypendialny dla Studentów i Doktorantów

Zobacz więcej
7 października 2024

Wykład profesora wizytującego Osamy Ibrahima

Zobacz więcej
4 października 2024

Powitanie Żaków!

Zobacz więcej
1 października 2024

2 października dniem rektorskim dla studentów I roku

Zobacz więcej
25 września 2024

Zmarł prof. dr hab. Zdzisław Targoński, dr h.c. multi.

Zobacz więcej
24 września 2024

XX edycja Lubelskiego Festiwalu Nauki - Podsumowanie

Zobacz więcej
24 września 2024

Serdecznie zapraszamy do zapoznania z ofertą studiów podyplomowych realizowanych na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
21 września 2024

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii zakupiona w ramach dotacji celowej z programu MEiN

Zobacz więcej
20 września 2024

Informacje dla studentów I roku studiów pierwszego stopnia - rok akademicki 2024/2025

Zobacz więcej
15 września 2024

Lubelski Festiwal Nauki na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
3 września 2024

Pracownice UP w Lublinie redaktorami gościnnymi w Applied Sciences

Zobacz więcej
2 września 2024

SZCZEGÓŁOWY HARMONOGRAM PRZEPROWADZENIA EGZAMINU Z PRAKTYK ZAWODOWYCH

Zobacz więcej
19 sierpnia 2024

Kondolencje dla dr hab. Aldony Soboty, prof. Uczelni

Zobacz więcej
19 lipca 2024

Nauczyciele przedmiotów zawodowych poszukiwani!

Zobacz więcej
9 lipca 2024

Wizyta studyjna naukowców z Wietnamu w ramach programu badawczego

Zobacz więcej
3 lipca 2024

Konkurs „Innowacyjna Inspiracja” na najlepszą pracę magisterską - I edycja 2024 r

Zobacz więcej
2 lipca 2024

Ogłoszenie Biura Karier: oferta pracy: młodszy technolog żywności

Zobacz więcej
27 czerwca 2024

Kondolencje dla dr inż. Kamili Borowiec

Zobacz więcej
25 czerwca 2024

Konkurs kulinarny „MasterChef – Student” dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
20 czerwca 2024

Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” – relacja

Zobacz więcej
18 czerwca 2024

Ogłoszenie Biura Karier: oferta pracy: SM "MLEKPOL" w Grajewie O. Zakład Produkcji Mlecz. Radom zatrudni pracowników.

Zobacz więcej
12 czerwca 2024

Bezpłatny program badawczy dla osób pragnących zredukować nadmierną masę ciała

Zobacz więcej
29 maja 2024

Konkurs na Doktoranta-Stypendystę w Instytucie Genetyki, Hodowli i Biotechnologii Roślin, UP w Lublinie

Zobacz więcej
24 maja 2024

Wizyta naukowców ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich

Zobacz więcej
24 maja 2024

„INNOWACYJNA INSPIRACJA” – konkurs na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii – II edycja 2025!

Zobacz więcej
23 maja 2024

Drugie Wydziałowe Targi Staży i Pracy - relacja

Zobacz więcej
23 maja 2024

Wyjazd studentów z programu Erasmus

Zobacz więcej

Poznaj świat nauk o żywności

Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.

Odwiedź stronę