Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Dziekan oraz Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zapraszają na

Międzynarodową Konferencję Naukową „Żywność w zrównoważonym świecie”
połączoną z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Konferencja odbędzie się w dniach 23 i 24 września 2025 r. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.

Szczegóły wkrótce

Aktualności wydziału:

17 grudnia 2024

Życzenia świąteczne

Zobacz więcej
10 grudnia 2024

Wizyta studyjna Studentów naszego Wydziału w Zakładach Mięsnych ŁUKÓW S.A.

Zobacz więcej
9 grudnia 2024

Wizyta studyjna Studentów naszego Wydziału w SuperDrob S.A. Oddział w Lublinie

Zobacz więcej
9 grudnia 2024

Wręczenie Nagrody Specjalnej Firmy Kabako Gruppe sp. z o.o. w I edycji konkursu na najlepszą pracę dyplomową „Innowacyjna Inspiracja”

Zobacz więcej
6 grudnia 2024

Studentki dietetyki edukują najmłodszych

Zobacz więcej
2 grudnia 2024

Konferencja Naukowo-Branżowa „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego — projekt badawczy” (SUP-RIM)

Zobacz więcej
2 grudnia 2024

Rozpoczęcie zajęć w ramach projektu „Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę – II edycja”

Zobacz więcej
2 grudnia 2024

Konkurs kulinarny dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
28 listopada 2024

Biuro Karier zaprasza na szkolenie z przedsiębiorczości oraz na spotkanie z Firmą Camp Leaders Poland sp. z o.o.

Zobacz więcej
26 listopada 2024

Zapraszamy na spotkanie z Firmą Pszczółka Sp. zo.o. i Firmą Camp Leaders Poland sp. z o.o.

Zobacz więcej
8 listopada 2024

Spotkania informacyjne dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii dotyczące mobilności akademickiej

Zobacz więcej
7 listopada 2024

Sukces dr inż. Moniki Michalak-Majewskiej w konkursie w ramach programu „Społeczna odpowiedzialność nauki II – Popularyzacja nauki”

Zobacz więcej
5 listopada 2024

KONKURS KULINARNY W RAMACH „FESTIWALU KUCHNIA INSPIRACJI”

Zobacz więcej
4 listopada 2024

Egzamin z języka hiszpańskiego LanguageCert online

Zobacz więcej
2 listopada 2024

Zaproszenie na spotkanie SKN Biotechnologów "BIOM"

Zobacz więcej
29 października 2024

Wręczenie nagród w I edycji konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Zobacz więcej
28 października 2024

Zmarł dr Jacek Pielecki

Zobacz więcej
25 października 2024

Kondolencje dla dr hab. Ewy Jabłońskiej-Ryś

Zobacz więcej
21 października 2024

Miejski Program Stypendialny dla Studentów i Doktorantów

Zobacz więcej
7 października 2024

Wykład profesora wizytującego Osamy Ibrahima

Zobacz więcej
4 października 2024

Powitanie Żaków!

Zobacz więcej
1 października 2024

2 października dniem rektorskim dla studentów I roku

Zobacz więcej
25 września 2024

Zmarł prof. dr hab. Zdzisław Targoński, dr h.c. multi.

Zobacz więcej
24 września 2024

XX edycja Lubelskiego Festiwalu Nauki - Podsumowanie

Zobacz więcej
24 września 2024

Serdecznie zapraszamy do zapoznania z ofertą studiów podyplomowych realizowanych na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
21 września 2024

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii zakupiona w ramach dotacji celowej z programu MEiN

Zobacz więcej
20 września 2024

Informacje dla studentów I roku studiów pierwszego stopnia - rok akademicki 2024/2025

Zobacz więcej
15 września 2024

Lubelski Festiwal Nauki na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
3 września 2024

Pracownice UP w Lublinie redaktorami gościnnymi w Applied Sciences

Zobacz więcej
2 września 2024

SZCZEGÓŁOWY HARMONOGRAM PRZEPROWADZENIA EGZAMINU Z PRAKTYK ZAWODOWYCH

Zobacz więcej

Poznaj świat nauk o żywności

Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.

Odwiedź stronę