Wydział
01
02
03
04
05
Dziekan oraz Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zapraszają na
Międzynarodową Konferencję Naukową „Żywność w zrównoważonym świecie”
połączoną z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Konferencja odbędzie się w dniach 23 i 24 września 2025 r. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.
Obowiązkowe szkolenie dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii - aktualizacja
Obowiązkowe szkolenie dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Biuro Karier zaprasza na spotkanie dotyczące wsparcia z Funduszy Europejskich
Zapraszamy do udziału w Panelu z Pracodawcami nt. „ROZWÓJ KARIERY ZAWODOWEJ W KONTEKŚCIE WYZWAŃ ZRÓWNOWAŻONEGO ROZWOJU W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI”
Konkurs kulinarny „MasterChef – Student” na najlepszą potrawę z indyka
Projekt z zakresu technologii wytwarzania wina polepszył jakość sensoryczną i właściwosci nutraceutyczne produktu.
Spotkanie prorektora ds. nauki i współpracy z zagranicą z wiceministrą nauki
Miło nam poinformować, że dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska oraz dr inż. Katarzyna Skrzypczak zostały powołane na redaktorki gościnne numeru specjalnego czasopisma Foods.
Student Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii laureatem Miejskiego Programu Stypendialnego dla studentów i doktorantów
Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr. Michała Jacka Czelaja
Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Piotra Arkadiusza Lewko
Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr Katarzyny Niedźwiadek
Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76