Wydział
01
02
03
04
Dziekan oraz Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zapraszają na
Międzynarodową Konferencję Naukową „Żywność w zrównoważonym świecie”
połączoną z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Konferencja odbędzie się w dniach 23 i 24 września 2025 r. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.
Spotkania informacyjne dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii dotyczące mobilności akademickiej
Sukces dr inż. Moniki Michalak-Majewskiej w konkursie w ramach programu „Społeczna odpowiedzialność nauki II – Popularyzacja nauki”
Wręczenie nagród w I edycji konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”
Serdecznie zapraszamy do zapoznania z ofertą studiów podyplomowych realizowanych na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii
Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii zakupiona w ramach dotacji celowej z programu MEiN
Informacje dla studentów I roku studiów pierwszego stopnia - rok akademicki 2024/2025
Konkurs „Innowacyjna Inspiracja” na najlepszą pracę magisterską - I edycja 2024 r
Konkurs kulinarny „MasterChef – Student” dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” – relacja
Ogłoszenie Biura Karier: oferta pracy: SM "MLEKPOL" w Grajewie O. Zakład Produkcji Mlecz. Radom zatrudni pracowników.
Bezpłatny program badawczy dla osób pragnących zredukować nadmierną masę ciała
Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76