Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

Aktualności wydziału:

6 grudnia 2021

Dr hab. Magdalena Polak-Berecka, prof. uczelni oraz dr Kamila Rachwał powołane na redaktorki gościnne w czasopiśmie "Molecules" (IF 4.412)

Zobacz więcej
6 grudnia 2021

Dr hab. Monika Kordowska-Wiater oraz dr Monika Pytka redaktorkami gościnne numeru specjalnego w czasopiśmie Applied Sciences (IF 2.679)

Zobacz więcej
6 grudnia 2021

Profesor Bartosz Sołowiej redaktorem gościnnym wydawnictwa Wiley/Hindawi w czasopiśmie Journal of Food Quality (IF = 2,45)

Zobacz więcej
6 grudnia 2021

Dr hab. inż Dariusz Kowalczyk, prof. uczelni członkiem Kolegium Redakcyjnego czasopisma Food Hydrocolloids (IF 9.147)

Zobacz więcej
2 grudnia 2021

Dr hab. Paweł Glibowski, prof. uczelni w serii Eko - Vege - Fit - Animals

Zobacz więcej
1 grudnia 2021

Erasmus+- studiuj i praktykuj za granicą!

Zobacz więcej
1 grudnia 2021

dr hab. Magdalena Polak-Berecka, prof. uczelni oraz dr Kamila Rachwał zostały powołane na redaktorki gościnne w czasopiśmie „Molecules”

Zobacz więcej
1 grudnia 2021

Eko Vege Fit Animals - dr hab. Dariusz Stasiak, prof. uczelni

Zobacz więcej
30 listopada 2021

Wirtualna skrzynka jakości

Zobacz więcej
29 listopada 2021

Dr hab. Paweł Glibowski, prof. uczelni gościnnym edytorem specjalnego wydania czasopisma "Applied Sciences" (IF=2,679)

Zobacz więcej
26 listopada 2021

Oferta pracy dla studentów i absolwentów Wydziału

Zobacz więcej
22 listopada 2021

Warsztaty integracyjne "Let ME know YOU"

Zobacz więcej
22 listopada 2021

Dr hab. inż. Małgorzata Karwowska, prof. uczelni oraz prof. dr hab. Joanna Stadnik redaktorkami gościnnymi w czasopiśmie "Frontiers in Microbiology"

Zobacz więcej
17 listopada 2021

Projekt dr hab. Urszuli Złotek, prof. uczelni otrzymał dofinansowanie NCBR w V konkursie TANGO

Zobacz więcej
17 listopada 2021

IV Ogólnopolska Konferencja "Biotechnologia niejedno ma imię" - zaproszenie

Zobacz więcej
16 listopada 2021

Bezpłatne kursy i szkolenia oraz doradztwo zawodowe dla studentów

Zobacz więcej
10 listopada 2021

Wyjazd studyjny Pani dr inż. Katarzyny Skrzypczak dotyczący rolnictwa ekologicznego we Włoszech

Zobacz więcej
8 listopada 2021

Kondolencje dla prof. Marii Bubicz z powodu śmierci syna

Zobacz więcej
5 listopada 2021

Postępowanie Studenta na wypadek zachorowania na COVID-19

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Warsztaty dla uczniów technikum z Zespołu Szkół im. Tadeusza Kościuszki w Wysokiej

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Kondolencje dla pani prof. Marii Bubicz z powodu śmierci córki

Zobacz więcej
2 listopada 2021

Wędliny pod ochronną powłoką

Zobacz więcej
26 października 2021

Zapraszamy na spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności

Zobacz więcej
26 października 2021

Zapraszamy na spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Dietetyków

Zobacz więcej
25 października 2021

Spotkanie organizacyjne Studenckiego Koła Naukowego Biochemików Żywności i Żywienia

Zobacz więcej
21 października 2021

Warsztaty dla uczniów z Siennicy Różanej

Zobacz więcej
18 października 2021

Wykłady i warsztaty edukacyjne z zakresu prawidłowego odżywiania

Zobacz więcej
18 października 2021

Koło naukowe technologów żywności zaprasza do uczestnictwa

Zobacz więcej
15 października 2021

Warsztaty dla uczniów z Leśnej Podlaskiej

Zobacz więcej
14 października 2021

Naukowcy UP w Lublinie realizują kolejny etap międzynarodowego projektu dla Unilever Innovation Centre Wageningen B.V.

Zobacz więcej

Nowoczesna aparatura naukowo-badawcza

W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej