Wydział
01
02
03
04
Harmonogram realizacji zajęć w formie stacjonarnej na WNoŻiB w semestrze letnim 2020/21
Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności wyróżnił prace podczas Sympozjum Studenckich Kół Naukowych
Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne – prezentacja profesjonalnego sprzętu
Profesor Bartosz Sołowiej redaktorem gościnnym w czasopiśmie Foods (IF = 4,092, Q1)
Mgr inż Małgorzata Sikora nominowana do nagrody Naukowiec Przyszłości 2021
Konferencja i spotkanie pracowników WNoŻiB z przedstawicielami branży mleczarskiej
Dr hab. Urszula Złotek, prof. uczelni nominowana do odznaczenia "Zasłużony dla Inteligentnego Rozwoju"
Dr hab. Urszula Złotek, prof. uczelni laureatką Polskiej Nagrody Inteligentnego Rozwoju 2020 w kategorii "Naukowiec przyszłości"
Zarządzenie w sprawie przedłużenia zdalnego prowadzenia zajęć dydaktycznych
12 naukowców UP w Lublinie wśród najbardziej wpływowych ludzi nauki na świecie
Studenci kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka realizują staże zawodowe w zakładach przemysłu spożywczego
Wręczenie dyplomów ukończenia studiów podyplomowych zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
Praktyczne aspekty na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Mgr inż. Małgorzata Sikora laureatką grantu badawczego w konkursie PRELUDIUM 19 Narodowego Centrum Nauki
W ostatnim okresie laboratoria Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii wzbogaciły się w nowoczesną aparaturę naukowo-badawczą. Więcej
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76