Wydział
01
02
03
04
05
W dniach 23 – 24 września 2025 roku w Centrum Kongresowym odbyły się uroczystości z okazji Jubileuszu 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii połączone z Międzynarodową Konferencją Naukową pt. „Żywność w zrównoważonym świecie”
Zapraszamy do zapoznania się z relacją z oraz informacjami archiwalnymi wydarzenia :
Podziękowania za organizację i realizację projektów w ramach tegorocznego Lubelskiego Festiwalu Nauki
Zapisy na kolejną edycję kursów komputerowego wspomagania projektowania CAD dla studentów
Rozstrzygnięcie Konkursu na stanowisko Stypendysty Naukowego w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie w ramach projektu finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki
Konkurs na stanowisko Stypendysty Naukowego w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka w ramach projektu finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki
Projekt dr inż. Katarzyny Lisieckiej z dofinansowaniem w projekcie MINIATURA 9
KONKURS OTWARTY na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Inżynierii i Technologii Zbóż
Informacje o zakończeniu projektu "Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę - II Edycja"
Sprawdź oferty pracy, staży i praktyk na stronie Uczelnianego Biura Karier
Wręczenie odznak honorowych „Zasłużony dla rolnictwa” dla pracowników Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk w gronie laureatów stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego dla wybitnych młodych naukowców
Szkolenie dla Studentów „Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS” – relacja
Zaproszenie na spotkanie z firmą MF Production Sp. z o.o. Mycofeast reprezentującą branżę biotechnologii przemysłowej dla studentów i pracowników Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Panel z pracodawcami „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności” – relacja
OBOWIĄZKOWE SZKOLENIE dla studentów dotyczące wdrażania Planu Równego Traktowania
Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76