Wydział

Nauk o Żywności i Biotechnologii

  • UP
  • Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

01

02

03

04

05

Dziekan oraz Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zapraszają na

Międzynarodową Konferencję Naukową „Żywność w zrównoważonym świecie”
połączoną z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Konferencja odbędzie się w dniach 23 i 24 września 2025 r. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.

więcej szczegółów

Aktualności wydziału:

29 maja 2025

Biuro Karier zaprasza na spotkanie z Doradcami EURES

Zobacz więcej
29 maja 2025

Zmarł dr hab. Wiesław Wójcik

Zobacz więcej
28 maja 2025

Zaproszenie na wykłady profesora Benu Prasada Adhikariego

Zobacz więcej
27 maja 2025

Wizyta studyjna Studentów naszego Wydziału w Mleczarni Michów

Zobacz więcej
24 maja 2025

Trzecie Wydziałowe Targi Staży i Pracy - relacja

Zobacz więcej
24 maja 2025

Panel z pracodawcami „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności” – relacja

Zobacz więcej
23 maja 2025

OBOWIĄZKOWE SZKOLENIE dla studentów dotyczące wdrażania Planu Równego Traktowania

Zobacz więcej
20 maja 2025

Wizyta studyjna w zakładzie produkcyjnym Perła – Browary Lubelskie S.A.

Zobacz więcej
14 maja 2025

Kondolencje dla Pana prof. dr hab. Adama Waśko

Zobacz więcej
12 maja 2025

Obowiązkowe szkolenie dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii - aktualizacja

Zobacz więcej
8 maja 2025

Koncert zespołu Never Give UP!

Zobacz więcej
7 maja 2025

Obowiązkowe szkolenie dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
6 maja 2025

Biuro Karier zaprasza na spotkanie dotyczące wsparcia z Funduszy Europejskich

Zobacz więcej
5 maja 2025

Zapraszamy na Dzień Promocji Wiedzy Żywieniowej!

Zobacz więcej
28 kwietnia 2025

Nasze studentki na Nutriadzie 2025!

Zobacz więcej
24 kwietnia 2025

Zapraszamy do udziału w Panelu z Pracodawcami nt. „ROZWÓJ KARIERY ZAWODOWEJ W KONTEKŚCIE WYZWAŃ ZRÓWNOWAŻONEGO ROZWOJU W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI”

Zobacz więcej
23 kwietnia 2025

Zapraszamy do udziału w Trzecich Wydziałowych Targach Staży i Pracy

Zobacz więcej
17 kwietnia 2025

Konkurs fotograficzny "Żywność w obiektywie" V edycja

Zobacz więcej
16 kwietnia 2025

Konkurs kulinarny „MasterChef – Student” na najlepszą potrawę z indyka

Zobacz więcej
15 kwietnia 2025

Życzenia Wielkanocne

Zobacz więcej
14 kwietnia 2025

Dr Gerard sp. z o.o. zaprasza na Dni Otwarte

Zobacz więcej
27 marca 2025

Projekt z zakresu technologii wytwarzania wina polepszył jakość sensoryczną i właściwosci nutraceutyczne produktu.

Zobacz więcej
26 marca 2025

Czwarte Spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

Zobacz więcej
17 marca 2025

Spotkanie prorektora ds. nauki i współpracy z zagranicą z wiceministrą nauki

Zobacz więcej
7 marca 2025

Miło nam poinformować, że dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska oraz dr inż. Katarzyna Skrzypczak zostały powołane na redaktorki gościnne numeru specjalnego czasopisma Foods.

Zobacz więcej
6 marca 2025

Gra o karierę – edycja 2025

Zobacz więcej
3 marca 2025

Nominacja profesorska dla prof. dr hab. Małgorzaty Karwowskiej

Zobacz więcej
3 marca 2025

Zapisy na egzamin TELC

Zobacz więcej
21 lutego 2025

Pracownicy UP w Lublinie z prestiżową nagrodą MNiSW

Zobacz więcej
14 lutego 2025

Student Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii laureatem Miejskiego Programu Stypendialnego dla studentów i doktorantów

Zobacz więcej

Poznaj świat nauk o żywności

Cykl „Poznaj świat nauki o żywności” ma na celu przybliżenie wiedzy z zakresu żywności i poznanie ukrytego w niej bogactwa zdrowotnego. Zapraszamy do śledzenia cotygodniowych artykułów przygotowanych przez naukowców z Naszego Wydziału.

Odwiedź stronę

Równe traktowanie

Skontaktuj się z Koordynatorem Wydziałowym
ds. równego traktowania:

Zobacz więcej