Kuchenne laboratorium
Białe-zielone-czerwone, a może kremowe-oliwkowe-karminowe czyli jaką barwę tak naprawdę widzę?
Bezpieczeństwo na talerzu, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o higienie żywności.
Barwienie komórek mikroorganizmów
Wykorzystanie ciepła odpadowego - silnik Stirlinga
Współczesne rozwiązania pomiarowe stosowane w geodezji
Oczyszczalnie gruntowo-roślinne – naturalna metoda oczyszczania ścieków
Najbardziej rozciągliwe produkty spożywcze
Grafika inżynierska z wykorzystaniem programu AutoCAD
Czy olej ma termin ważności?
Sterowanie procesami przemysłowymi
Bezpieczeństwo procesów przemysłowych
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
Przejdź do obiektów w Google Maps
Książka adresowa
Centrum Informatyki
Deklaracja dostępności