02.02.2018

Czy możliwy jest dzień bez chemii

Zobacz więcej
02.02.2018

Wykorzystanie spektrofotometrii w analizie składników żywności

Zobacz więcej
02.02.2018

Wykorzystanie światła w analizie żywności

Zobacz więcej
02.02.2018

Płatki śniadaniowe - zdrowe czy niezdrowe?

Zobacz więcej
02.02.2018

Czym skorupka za młodu nasiąknie... czyli o wpływie żywienia młodzieży na zdrowie

Zobacz więcej
02.02.2018

Sztuka kulinarna ucztą zmysłów

Zobacz więcej
02.02.2018

Dźwięki, które zmieniają żywność

Zobacz więcej
02.02.2018

Zawody w siłowaniu – twarde kontra sprężyste

Zobacz więcej
02.02.2018

Laboratorium w głowie – wprowadzenie do analizy sensorycznej

Zobacz więcej
02.02.2018

Rola zmysłów w ocenie jakości żywności

Zobacz więcej
02.02.2018

Daltoniści są wśród nas

Zobacz więcej
02.02.2018

Kuchenne laboratorium

Zobacz więcej