Kolejne sukcesy pracowników Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie w konkursach NCN
Lista rankingowa kandydatów do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych"
Lista rankingowa kandydatów do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w ramach projektu „Doktorat Wdrożeniowy - Jakość odżywcza i prozdrowotna makaronów z pszenicy durum wzbogaconych suszem z grzybów posiadających
Lista osób przyjętych do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w ramach projektu „Doktorat Wdrożeniowy - Jakość odżywcza i prozdrowotna makaronów z pszenicy durum wzbogaconych suszem z grzybów posiadających
Rozkład zajęć w Szkole Doktorskiej w semestrze zimowym rok akademicki 2019/2020
Lista osób przyjętych do Szkoły Doktorskiej "Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych" w roku akademickim 2019/2020
II edycja Programu im. Iwanowskiej - skierowanego do doktorantów polskich jednostek naukowych