24.03.2020

Człowiek w środowisku

Zobacz więcej
24.03.2020

Jak stać się odpowiedzialnym Eco sapiens?

Zobacz więcej
24.03.2020

Kolorowy świat roślin – barwniki roślinne

Zobacz więcej
24.03.2020

Znaczenie zjawisk osmotycznych dla organizmów żywych – od teorii do praktyki

Zobacz więcej
24.03.2020

Warsztaty mikroskopowe – komórka roślinna

Zobacz więcej
24.03.2020

Reakcje roślin na czynniki klimatyczne – warsztaty mikroskopowe

Zobacz więcej
24.03.2020

Herbatki z owoców leśnych, uprawianych w ogrodzie i ziół – praktyczne wykonanie

Zobacz więcej
24.03.2020

Kwiaty jadalne i owoce wzbogacające wartość odżywczą wybranego produktu spożywczego

Zobacz więcej
24.03.2020

Leśne owoce jadalne

Zobacz więcej
24.03.2020

Barwniki roślinne - źródło koloru i zdrowia, lokalizacja w tkankach – warsztaty mikroskopowe

Zobacz więcej
24.03.2020

Historia roślin kosmetycznych

Zobacz więcej
24.03.2020

Lawendowe, musujące kule do kąpieli - praktyczne wykonanie

Zobacz więcej