Komunikat Rektora: obowiązywanie stopni alarmowych BRAVO i CHARLIE-CRP na całym terytorium RP
01.12.2022

Komunikat Rektora: obowiązywanie stopni alarmowych BRAVO i CHARLIE-CRP na całym terytorium RP

Zobacz więcej
01.12.2022

Szkoła Doktorska Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie w programie „Jesień z TVP3 LUBLIN”

Zobacz więcej
01.12.2022

Konferencja „Model funkcjonowania Szkół Doktorskich”

Zobacz więcej
Prorektor dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. Uczelni oraz dr inż. Anna Jeżak-Zgórka opowiadają o Eco-HUB
01.12.2022

Prorektor dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. Uczelni oraz dr inż. Anna Jeżak-Zgórka opowiadają o Eco-HUB

Zobacz więcej
Prof. dr hab. Waldemar Gustaw i dr inż. Monika Michalak-Majewska o Projekcie: Żywność, żywienie i zdrowie - tradycja wsparta nauką
01.12.2022

Prof. dr hab. Waldemar Gustaw i dr inż. Monika Michalak-Majewska o Projekcie: Żywność, żywienie i zdrowie - tradycja wsparta nauką

Zobacz więcej
01.12.2022

Nowe dziedziny nauki i dyscypliny naukowe

Zobacz więcej
Podpisanie listu intencyjnego w sprawie współpracy z Zespołem Szkół nr 2 w Kraśniku
01.12.2022

Podpisanie listu intencyjnego w sprawie współpracy z Zespołem Szkół nr 2 w Kraśniku

Zobacz więcej
Studenci pierwszego roku najlepsi na Uniwersjadzie
01.12.2022

Studenci pierwszego roku najlepsi na Uniwersjadzie

Zobacz więcej
Podpisanie listu intencyjnego z IX LO im. Mikołaja Kopernika w Lublinie
30.11.2022

Podpisanie listu intencyjnego z IX LO im. Mikołaja Kopernika w Lublinie

Zobacz więcej
Informacja dla studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie pochodzących z Ukrainy
30.11.2022

Informacja dla studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie pochodzących z Ukrainy

Zobacz więcej
Nasza absolwentka laureatką XIII Konkursu Prezydenta Miasta Lublin na najlepszą pracę dyplomową!
30.11.2022

Nasza absolwentka laureatką XIII Konkursu Prezydenta Miasta Lublin na najlepszą pracę dyplomową!

Zobacz więcej
Rozpoczęcie zajęć - projekt „Żywność, żywienie i zdrowie – tradycja wsparta nauką”
30.11.2022

Rozpoczęcie zajęć - projekt „Żywność, żywienie i zdrowie – tradycja wsparta nauką”

Zobacz więcej