2020
Wydział Nauk o Żywności prowadzi trzy kierunki studiów podyplomowych: Żywienie człowieka
i dietetyka, Psychodietetyka oraz Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Studia podyplomowe kierowane są dla osób posiadających dyplom licencjata, inżyniera lub magistra, które chcą poszerzyć wiedzę i umiejętności oraz zwiększyć swoją konkurencyjność na rynku pracy.
Informacji odnośnie rekrutacji udziela Biuro Kształcenia Praktycznego i Rozwoju Kompetencji. Pytania dotyczące programu studiów podyplomowych możecie również Państwo kierować do kierowników studiów.
Szczegółowe informacje odnośnie m.in. opisu zajęć, programu studiów, opłat znajdziecie Państwo na stronach:
Serdecznie zapraszamy do zapoznania z ofertą
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76