O korzyściach stosowania selekcji genomowej u świń - dr hab. Marek Babicz, prof. nadzw UP - czasopismo "Hodowca trzody chlewnej"
Chemia cukrów
Chemia w kuchni
Chemiczny świat kwasów i zasad
Chemia codziennie perfumuje twoje życie
Czy możliwy jest dzień bez chemii
Wykorzystanie spektrofotometrii w analizie składników żywności
Wykorzystanie światła w analizie żywności
Płatki śniadaniowe - zdrowe czy niezdrowe?
Czym skorupka za młodu nasiąknie... czyli o wpływie żywienia młodzieży na zdrowie
Sztuka kulinarna ucztą zmysłów
Dźwięki, które zmieniają żywność
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
Przejdź do obiektów w Google Maps
Książka adresowa
Centrum Informatyki
Deklaracja dostępności