Zawody w siłowaniu – twarde kontra sprężyste
Laboratorium w głowie – wprowadzenie do analizy sensorycznej
Rola zmysłów w ocenie jakości żywności
Daltoniści są wśród nas
Kuchenne laboratorium
Białe-zielone-czerwone, a może kremowe-oliwkowe-karminowe czyli jaką barwę tak naprawdę widzę?
Bezpieczeństwo na talerzu, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o higienie żywności.
Barwienie komórek mikroorganizmów
Wykorzystanie ciepła odpadowego - silnik Stirlinga
Współczesne rozwiązania pomiarowe stosowane w geodezji
Oczyszczalnie gruntowo-roślinne – naturalna metoda oczyszczania ścieków
Najbardziej rozciągliwe produkty spożywcze
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
Przejdź do obiektów w Google Maps
Książka adresowa
Centrum Informatyki
Deklaracja dostępności