30.01.2018

Efektywna dystrybucja 2-fenyloetanolu - ważnego związku w przemyśle perfumeryjnym i spożywczym- prof. dr hab. inż. Wojciech Tanaś i dr hab. inż. Mariusz Szymanek, "Przemysł spożywczy"

Zobacz więcej
30.01.2018

Ocena mikrobiologiczna żywności

Zobacz więcej
30.01.2018

Nowoczesne technologie przetwórstwa żywności pochodzenia roślinnego – korzyści i zagrożenia zdrowia konsumenta

Zobacz więcej
30.01.2018

Niedobory makro- i mikroelementów w żywieniu bydła mlecznego

Zobacz więcej
30.01.2018

Nie zachowuj się jak… - behawioryzm zwierząt gospodarskich.

Zobacz więcej
30.01.2018

Mity na temat zdrowego odżywiania człowieka

Zobacz więcej
30.01.2018

Dobrostan różnych gatunków zwierząt

Zobacz więcej
30.01.2018

Czy kupując żywność sugerować się jej barwą?

Zobacz więcej
30.01.2018

Człowiek w środowisku pracy

Zobacz więcej
30.01.2018

Co w zwierzu „piszczy”? – Nowoczesne metody badań na zwierzętach

Zobacz więcej
30.01.2018

Co można złowić w powietrzu?

Zobacz więcej
30.01.2018

Choroby metaboliczne u krów i ich wpływ na wydajność

Zobacz więcej