Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. uczelni w grupie naukowców prowadzących badania nad bezpieczeństwem produkcji żywności podczas pandemii COVID-19
17.05.2021

Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. uczelni w grupie naukowców prowadzących badania nad bezpieczeństwem produkcji żywności podczas pandemii COVID-19

Zobacz więcej
Zmarł Profesor Stanisław Pietruszewski
17.05.2021

Zmarł Profesor Stanisław Pietruszewski

Zobacz więcej
15.05.2021

Dodatkowa rekrutacja do projektu

Zobacz więcej
Współpraca z II LO im. K. K. Baczyńskiego w Świdniku
14.05.2021

Współpraca z II LO im. K. K. Baczyńskiego w Świdniku

Zobacz więcej
Cykl wykładów promujących kierunki studiów prowadzone na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii
14.05.2021

Cykl wykładów promujących kierunki studiów prowadzone na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
Porozumienie z LSUM
14.05.2021

Porozumienie z LSUM

Zobacz więcej
Studenci UP zdobyli złoto i brąz w ergometrze wioślarskim
14.05.2021

Studenci UP zdobyli złoto i brąz w ergometrze wioślarskim

Zobacz więcej
Spotkanie z Firmą X-disc
14.05.2021

Spotkanie z Firmą X-disc

Zobacz więcej
I edycja Olimpiady Wiedzy o Technologii Żywności
13.05.2021

I edycja Olimpiady Wiedzy o Technologii Żywności

Zobacz więcej
Profesor Agnieszka Najda redaktorem czasopisma Coatings
13.05.2021

Profesor Agnieszka Najda redaktorem czasopisma Coatings

Zobacz więcej
Profesor Mariusz Kulik o łąkach kwietnych
13.05.2021

Profesor Mariusz Kulik o łąkach kwietnych

Zobacz więcej
Przedstawiamy projekty przygotowane przez nas z okazji tygodnia bibliotek
13.05.2021

Przedstawiamy projekty przygotowane przez nas z okazji tygodnia bibliotek

Zobacz więcej