Studia podyplomowe na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zapraszamy na studia podyplomowe realizowane na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

 

Wydział Nauk o Żywności prowadzi dwa kierunki studiów podyplomowych: Żywienie człowieka
i dietetyka
oraz Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności. Studia podyplomowe kierowane są dla osób posiadających dyplom licencjata, inżyniera lub magistra, które chcą poszerzyć wiedzę
i umiejętności oraz zwiększyć swoją konkurencyjność na rynku pracy.

Rekrutacja prowadzona jest do 30 września 2021 r. Szczegółowych informacji udziela Biuro Kształcenia Praktycznego i Rozwoju Kompetencji. Pytania dotyczące programu studiów podyplomowych możecie również Państwo kierować do kierowników studiów.

Szczegółowe informacje odnośnie m.in. opisu zajęć, programu studiów, opłat znajdziecie Państwo na stronach https://up.lublin.pl/studia-podyplomowe/zywienie-czlowieka-dietetyka/, https://up.lublin.pl/studia-podyplomowe/bezpieczenstwo-zdrowotne-zywnosci/

Serdecznie zapraszamy do zapoznania z ofertą