Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie uczestnikiem Festiwalu edukacyjno-promocyjnego „PASIEKA”
Warsztaty kuchni włoskiej w nowej pracowni gastronomicznej WNoZiB poprowadził szef kuchni Patrizio Bolognesi
Sześć tysięcy kandydatów zarejestrowanych na studia - mgr Agnieszka Wasilak z Działu Promocji Uczelni i Wymiany Międzynarodowej - "Kurier Lubelski"
Technologia paliwa alternatywnego - dr hab. M. Szmigielski, dr hab. inż. J. Zarajczyk, dr inż. A. Węgrzyn, dr inż. N. Leszczyński, prof. dr hab. J. Kowalczuk, prof. dr hab. D. Andrejko, dr hab. inż. Z. Krzysiak, dr inż. W. Samociuk - "Przemysł chemiczny"
Sekcja Hodowli i Biotechnologii Świń – dobrą reklamą Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie