Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
ogłasza
KONKURS OTWARTY
na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego
w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii
Wymagania stawiane Kandydatom:
Dodatkowe kwalifikacje:
Wykaz wymaganych dokumentów:
Dokumenty wydane w języku obcym winny być przetłumaczone na język polski.
Kopie dokumentów powinny być poświadczone notarialnie lub złożone bezpośrednio w UP w Lublinie z oryginałem do wglądu. Komplet dokumentów należy dostarczyć również w formie elektronicznej.
Dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje i umiejętności należy składać
w Dziekanacie Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii UP w Lublinie
Skromna 8 pok. 17 (tel. 81-462-33-88) w terminie do dnia 15.08.2022 r.
Szczegóły dotyczące zakresu prowadzonych prac badawczo-dydaktycznych można uzyskać
w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii
Skromna 8 (tel. 462-33-05).
Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi najpóźniej do dnia 24.09.2022 r.
Dziekan
prof. dr hab. Waldemar Gustaw
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76