XV Akademickie Mistrzostwa Województwa Lubelskiego, Regionalne Zawody w Skokach przez Przeszkody oraz Krajowy Przegląd Hodowlany Kuców Felińskich "45 lat Hodowli"
Sproszkowany miąższ dyni do celów spożywczych -prof. dr hab. inż. Marian K. Panasiewicz, dr hab. inż. Jacek Mazur, dr hab. inż. Paweł Sobczak, prof. dr hab. inż. Kazimierz Zawiślak - Przemysł chemiczny
Studenci kierunku Gastronomia i Sztuka Kulinarna z wizytą w palarni kawy w Biłgoraju
O uprawie polskich truskawek - dr hab inż. Zbigniew Jarosz - portal natemat.pl
Warsztaty "Ogród w szkle" - sukcesem studentów SKN Architektów Krajobrazu podczas Nocy Kultury 2018
Ogłoszenie konkursowe na stanowisko Doradcy zawodowego w związku z planowanym rozpoczęciem realizacji Projektu pt. „Zintegrowany Program Rozwoju Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie”
„Zrozumieć gady” - Dzień Otwarty Lubelskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt