Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Komisje wydziałowe

Komisje stałe powołane przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii na lata 2024-2028

Wydziałowa Komisja do spraw Kadr Naukowych i Oceny Nauczycieli Akademickich:

Przewodniczący:        prof. dr hab. Joanna Stadnik

Skład Komisji:
prof. dr hab.  Urszula Gawlik
prof. dr hab. Paweł Glibowski
prof. dr hab. Radosław Kowalski
dr hab. Tadeusz Paszko, prof. uczelni
dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, prof. uczelni
dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś
dr Urszula Szymanowska
dr Anna Wirkijowska

Wydziałowa Komisja do spraw Nauki i Współpracy z Zagranicą:

Przewodniczący:     dr hab. Maciej Nastaj

Skład Komisji:
prof dr hab. Dominik Szwajgier
prof. dr hab. Michał Świeca
dr hab. Monika Sujka, prof. uczelni
dr hab. Piotr Zarzycki
dr inż. Katarzyna Skrzypczak
dr Monika Sachadyn-Król
dr Hubert Szczerba

Wydziałowa Komisja do spraw Promocji:

Przewodniczący:        dr inż. Monika Michalak-Majewska

Skład Komisji:
dr hab. Marzena Włodarczyk–Stasiak, prof. uczelni
dr hab. Ewa Baranowska-Wójcik, prof. uczelni
dr inż. Elwira Komoń–Janczara
dr inż. Paulina Kęska
dr  Wojciech Radzki
dr Klaudia Gustaw
dr Dorota Teterycz
dr Jagoda Szafrańska
dr Monika Sachadyn–Król
dr Małgorzata Sierocka
dr Renata Czeczko
dr Ewelina Zielińska
dr Izabela Pogórska-Kryszczuk

Wydziałowa Komisja do spraw Jakości Kształcenia:

Przewodniczący:        prof. dr hab. Anna Krzepiłko

Skład Komisji:
dr hab. Agnieszka Latoch, prof. uczelni
dr hab. Monika Karaś, prof. uczelni
dr hab. Piotr Zarzycki
dr Monika Bojanowska
dr Artur Mazurek
dr Aneta Sławińska
mgr inż. Joanna Stasiak – przedstawicielka doktorantów
Jakub Murat – przedstawiciel studentów

Komisja ds. Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym

Przewodniczący:   prof. dr hab. Małgorzata Karwowska

Skład Komisji:
dr hab. Aldona Sobota, prof. uczelni
dr hab. Urszula Złotek, prof. uczelni
dr Małgorzata Ostrowska
dr Jagoda Szafrańska
dr Marzena Pabich
dr Wojciech Radzki
dr Artur Mazurek
dr Tomasz Czernecki