The fee for the participation in the event
1300 zł standard fee
1200 zł fee for members of the Polish Society of Food Technologists (PTTŻ)
1000 zł fee for PhD students
500 zł fee for students
The conference fee includes lunches, coffee breaks (September 23th and 24th), gala dinner (September 23th) and conference materials. A conference participant may submit one chapter in monograph per fee (formatting details will be sent to registrants).
Fees do not include travel and accommodation costs. Participants will book their own accommodation (more information in the next announcement).
The payment should be made by bank transfer by April 30st 2025 to the account:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Lubelski PTTŻ
BOŚ Bank S.A. O. w Lublinie
account number: 78 1540 1144 2001 6403 8814 0001
Transfer title: konferencja – name and surname of participant
1300 zł – opłata
1200 zł – opłata dla członków Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności (PTTŻ)
1000 zł – opłata dla doktorantów
500 zł – opłata dla studentów
Opłata konferencyjna obejmuje obiady, przerwy kawowe (23 i 24 września), uroczystą kolację (23 września) oraz materiały konferencyjne. W ramach jednej opłaty uczestnik konferencji może zgłosić jeden rozdział w monografii (szczegóły dotyczące formatowania zostaną przesłane osobom zarejestrowanym).
Opłaty nie obejmują kosztów podróży i noclegów. Noclegi uczestnicy rezerwują we własnym zakresie (więcej informacji w kolejnym komunikacie).
Wpłaty prosimy kierować na konto:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Lubelski PTTŻ
BOŚ Bank S.A. O. w Lublinie
nr konta: 78 1540 1144 2001 6403 8814 0001
Tytułem: konferencja – imię i nazwisko uczestnika
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76