2020
Praca doktorska dr inż. Anny Kononiuk wyróżniona w konkursie PTTŻ na najlepszą pracę doktorską z zakresu nauk o żywności obronioną w 2020 r.
W konkursie PTTŻ na najlepszą pracę doktorską z zakresu nauk o żywności obronioną w 2020 r., najwyższą punktację i nominację do nagrody Kapituła przyznała pracy dr inż. Anny Kononiuk pt. „Wpływ liofilizowanej serwatki kwasowej na cechy fizykochemiczne i zawartość składników bioaktywnych w surowo dojrzewających kiełbasach z mięsa przeżuwaczy”, wykonanej pod kierunkiem dr hab. Małgorzaty Karwowskiej, prof. UPL.
Wręczenie statuetki odbyło się 16 września 2021 roku w Krakowie podczas XIV Konferencji Naukowej z cyklu Żywność XXI wieku „Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta”.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76