2020
Miło nam poinformować, że dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska oraz dr inż. Katarzyna Skrzypczak zostały powołane na redaktorki gościnne numeru specjalnego czasopisma Foods.
Foods (ISSN 2304-8158) to międzynarodowe, recenzowane czasopismo naukowe o otwartym dostępie, poświęcone pracom związanym ze wszystkimi aspektami badań nad żywnością. Znajduje się na liście 25% czasopism o najwyższym wskaźniku Impact Factor (Q1) w kategorii Food Science and Technology, aktualnie posiada IF= 4,7 oraz 100 pkt MEiN.
Temat numeru specjalnego to: „Edible Mushroom: Nutritional Properties and Its Utilization in Foods”. Prace można nadsyłać do 20 sierpnia 2025.
Więcej informacji znaleźć można na stronie wydania specjalnego.
Zapraszamy!
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76