2020
Konkurs kulinarny “MasterChef – Student” na najlepszą potrawę z indyka
Zapraszamy wszystkich Studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie zainteresowanych tematyką Konkursu do aktywnego uczestnictwa.
Celem Konkursu jest upowszechnienie wiedzy o walorach żywieniowych mięsa i podrobów z indyka, promocja spożycia mięsa indyczego i możliwości jego wykorzystania w kuchni.
Organizatorami Konkursu są:
− Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, którego przedstawicielem w tym zakresie jest prof. dr hab. Małgorzata Karwowska
− Zakład Mięsny “Mościbrody” Sp. z o.o.
− Sekcja Technologia Mięsa Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
− Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Wszystkie szczegóły konkursu i terminarz znajdują się w Regulaminie
Formularz zgłoszenia udziału w konkursie kulinarnym
Dodatkowych informacji udziela prof. dr hab. Małgorzata Karwowska (adres e-mail: ) oraz dr inż. Monika Michalak-Majewska (adres e-mail: ).
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76