2020
„Innowacyjna Inspiracja” – konkurs na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii – II edycja 2025!
Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii oraz Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych zaprasza do udziału w I edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.
Czy Twoja praca dyplomowa jest wyjątkowa? Czy zawiera innowacyjne rozwiązania, ma charakter aplikacyjny? Teraz masz szansę, by podzielić się swoim osiągnięciem i zdobyć nie tylko uznanie, ale także fantastyczne nagrody!
Adresaci Konkursu: studenci Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie realizujący prace magisterskie z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.
Dlaczego warto wziąć udział?
✨ na Autorów najlepszych prac czekają nagrody – przewidziane są również nagrody specjalne ufundowane przez przedstawicieli Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych oraz Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
🎓 masz szanse na rozwinięcie Kariery – szansa na zainteresowanie potencjalnych pracodawców Twoimi umiejętnościami
Jak wziąć udział? Zgłoś swoją pracę dyplomową do oceny do 20 września 2025 r.
Prace oceni Kapituła Konkursowa składająca się m.in. z wybitnych przedstawicieli Otoczenia Społeczno-Gospodarczego będących członkami Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych działającej przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.
Zwycięzców ogłosimy na specjalnej uroczystości wręczenia nagród!
Zapraszamy do udziału w Konkursie!!!
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76