III EDYCJA 2026 konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii – „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Ogłaszamy III edycję 2026 konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii – „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii oraz Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych zaprasza do udziału w III edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.

Czy Twoja praca dyplomowa jest wyjątkowa? Czy zawiera innowacyjne rozwiązania, ma charakter aplikacyjny? Teraz masz szansę, by podzielić się swoim osiągnięciem i zdobyć nie tylko uznanie, ale także fantastyczne nagrody!

Adresaci Konkursu: studenci Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie realizujący prace magisterskie z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.

 

Dlaczego warto wziąć udział?

✨ na Autorów najlepszych prac czekają nagrody – przewidziane są również nagrody specjalne ufundowane przez przedstawicieli Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych oraz Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

🎓 masz szanse na rozwinięcie Kariery – szansa na zainteresowanie potencjalnych pracodawców Twoimi umiejętnościami

Jak wziąć udział? Zgłoś swoją pracę dyplomową do oceny do 20 września 2026 r.

Prace oceni Kapituła Konkursowa składająca się m.in. z wybitnych przedstawicieli Otoczenia Społeczno-Gospodarczego będących członkami Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych działającej przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.

Zwycięzców ogłosimy na specjalnej uroczystości wręczenia nagród!

Zapraszamy do udziału w Konkursie!!!

Do pobrania:

Formularz zgłoszenia do konkursu

Regulamin Konkursu na najlepszą prace dyplomową