Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii oraz Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych zaprasza do udziału w II edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.

Konkurs kierowany jest do studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie realizujących prace magisterskie z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii, którzy będą bronili prace w roku 2025.

Termin zgłaszania prac konkursowych: 20 września 2025 r.

Prace oceni Kapituła Konkursowa składająca się m.in. z wybitnych przedstawicieli Otoczenia Społeczno-Gospodarczego będących członkami Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych działającej przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.

Zwycięzców ogłosimy na specjalnej uroczystości wręczenia nagród!

Zapraszamy do udziału w Konkursie!!!

Regulamin konkursu (.pdf)
Zobacz
Formularz zgłoszenia (.docx)
Zobacz