Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii oraz Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych zaprasza do udziału w II edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.
Konkurs kierowany jest do studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie realizujących prace magisterskie z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii, którzy będą bronili prace w roku 2025.
Termin zgłaszania prac konkursowych: 20 września 2025 r.
Prace oceni Kapituła Konkursowa składająca się m.in. z wybitnych przedstawicieli Otoczenia Społeczno-Gospodarczego będących członkami Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych działającej przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.
Zwycięzców ogłosimy na specjalnej uroczystości wręczenia nagród!
Zapraszamy do udziału w Konkursie!!!
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76