Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii oraz Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych zaprasza do udziału w I edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.

Adresatami konkursu są studenci Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie realizujący prace magisterskie z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii.

Na Autorów najlepszych prac czekają nagrody – przewidziane są również nagrody specjalne ufundowane przez przedstawicieli Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych oraz Oddział Lubelski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

Prace oceni Kapituła Konkursowa składająca się m.in. z wybitnych przedstawicieli Otoczenia Społeczno-Gospodarczego będących członkami Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych działającej przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii.

Szczegółowe informacje nt Konkursu znajdują się w Regulaminie.

Regulamin konkursu (.pdf)
Zobacz
Załącznik nr 1 do regulaminu - formularz zgłoszenia (.docx)
Zobacz

Treści załączników 2-4 są dostępne u osób odpowiedzialnych za grupy seminaryjne.