Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

Aktualności:

Zobacz wszystkie
29 października 2024

Wręczenie nagród w I edycji konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Z przyjemnością informujemy, że zakończona została...

Zobacz więcej
23 sierpnia 2024

II edycja konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii...

Zobacz więcej
23 lipca 2024

ZM Mościbrody, członek Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych, współorganizatorem konkursu kulinarnego „MasterChef – Student”

5 czerwca 2024 r. odbył się finał konkursu kulinarnego...

Zobacz więcej
23 maja 2024

Trzecie spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

W dniu 13 maja 2024 roku odbyło się trzecie spotkanie Rady...

Zobacz więcej
23 maja 2024

Drugie Wydziałowe Targi Staży i Pracy - relacja

Drugie Wydziałowe Targi Staży i Pracy - relacja 13 maja...

Zobacz więcej
15 kwietnia 2024

Udział Przedstawicieli Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych w konsultacjach w ramach projektu "Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych"

Przedstawiciele Rady Ekspertów i Interesariuszy...

Zobacz więcej
14 listopada 2023

I edyca Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii...

Zobacz więcej
1 czerwca 2023

Drugie spotkanie rady ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

W dniu 31 maja 2023 roku odbyło się drugie spotkanie Rady...

Zobacz więcej
31 maja 2023

Wydziałowe Targi Staży i Pracy

31 maja 2023 r. w budynku Wydziału Nauk o Żywności...

Zobacz więcej
23 lutego 2023

Pierwsze spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

16 lutego 2023 r. odbyło się pierwsze spotkanie Rady...

Zobacz więcej