Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Rada Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

Aktualności:

Zobacz wszystkie
17 października 2025

III edycja konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych...

Zobacz więcej
28 września 2025

Wyróżnienia dla członków Rady

Członkowie Rady Ekspertów i Interesariuszy...

Zobacz więcej
31 maja 2025

Konkurs kulinarny „MasterChef – Student” - relacja

Za nami kolejna edycja Konkursu kulinarnego „MasterChef –...

Zobacz więcej
18 maja 2025

Trzecie Wydziałowe Targi Staży i Pracy - relacja

14 maja 2025 r. w budynku Wydziału Nauk o Żywności...

Zobacz więcej
17 maja 2025

Panel z pracodawcami „Rozwój kariery zawodowej w kontekście wyzwań zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności” – relacja

14 maja 2025 r. w budynku Wydziału Nauk o Żywności...

Zobacz więcej
4 kwietnia 2025

Czwarte spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych

W dniu 12 marca 2025 roku odbyło się czwarte spotkanie Rady...

Zobacz więcej
10 grudnia 2024

Wizyta studyjna Studentów naszego Wydziału w SuperDrob S.A. Oddział w Lublinie

W dniu 28 listopada 2024 roku, wraz ze studentami II...

Zobacz więcej
10 grudnia 2024

Wręczenie Nagrody Specjalnej Firmy Kabako Gruppe sp. z o.o. w I edycji konkursu na najlepszą pracę dyplomową „Innowacyjna Inspiracja”

W dniu 19 listopada 2024 roku odbyło się wręczenie Nagrody...

Zobacz więcej
29 października 2024

Wręczenie nagród w I edycji konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Z przyjemnością informujemy, że zakończona została...

Zobacz więcej
23 sierpnia 2024

II edycja konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu technologii żywności i żywienia oraz biotechnologii „INNOWACYJNA INSPIRACJA”

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii...

Zobacz więcej