2020
Miło nam poinformować, że pracownicy naszego Wydziału dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki oraz prof. dr hab. Urszula Pankiewicz zostali redaktorami gościnnymi specjalnego wydania czasopisma Applied Sciences – ”Functional Bakery Products: Technological, Chemical and Nutritional Modification”. Czwartym redaktorem gościnnym jest dr Agata Blicharz-Kania
Czasopismo Applied Sciences publikowane jest w języku angielskim, znajduje się w bazie Journal Citation Reports, obecnie posiada IF=2,838 (100 pkt MEiN)
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych pracowników Uczelni, których badania naukowe związane są z tematyką wydania specjalnego. Prace można nadsyłać do 31 lipca 2023 r.
Więcej informacji o Special Issue na stronie:
https://www.mdpi.com/journal/applsci/special_issues/8JZ342QUT0
Informacja od redaktorów gościnnych: Functional Bakery Products: Technological, Chemical and Nutritional Modification
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76