Miło nam poinformować, że dr hab. Karolina Wójciak, prof. uczelni oraz dr Rubén Domínguez z Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Parque Tecnológico de Galiciazostali (Hiszpania) zostali powołani na redaktorów gościnnych specjalnego wydania czasopisma Foods (ISSN 2304-8158) pt. “Future Challenges in Meat and Meat Products Technology” (sekcja: Meat).
Czasopismo „Foods” posiada IF=5,561 oraz 100 pkt i przypisane jest do dyscyplin: technologia żywności i żywienia, weterynaria, rolnictwo i ogrodnictwo, nauki farmaceutyczne oraz nauki o zdrowiu. Koszt publikacji wynosi 2200 CHF. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych pracowników Uczelni, których badania naukowe związane są z tematyką wydania specjalnego. Prace można nadsyłać do 31 października 2022 r.
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
ul. Skromna 8
20-704 Lublin
tel. +48 81 462 33 74
+48 81 462 33 92
fax. +48 81 462 33 76