SZKOLENIE – GHP, GMP, GLP i HACCP – 18-19 stycznia 2014
Studenckie Koło Naukowe Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
przy Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie oraz firma LUQAM z Krakowa
zapraszają wszystkich studentów zainteresowanych szeroko rozumianą problematyką z zakresu bezpieczeństwa żywności na dwudniowe szkolenie dotyczące
"GHP, GMP, GLP i HACCP".
Uczestnicy szkolenia otrzymają certyfikat potwierdzający udział w szkoleniu wystawiony przez firmę Bureau lub Dekra – światowych liderów w dziedzinie usług dla przemysłu, certyfikacji systemów zarządzania, badań wyrobów, odbiorów technicznych, rzeczoznawstwa, nadzorów inwestycyjnych i rozwoju personelu.
Szkolenie odbędzie się w dniach 18-19. stycznia 2014 w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8.
Koszt szkolenia wynosi 289 zł, a w tym materiały szkoleniowe!
Osoby, które ukończą szkolenie „GHP, GMP, GLP i HACCP” oraz kolejne szkolenie „ Audit w systemach zarządzania”, które odbędzie się 01-02 marca 2014 r. otrzymają dodatkowo certyfikat „Audytor wewnętrzny HACCP”
Liczba miejsc ograniczona (30 osób)!
Zainteresowanych prosimy o kontakt z p. inż. Moniką Długosz – członkiem SKN Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem
Żywności tel. 609-296-936. e-mail:
Do pobrania: Plakat szkolenia.