Praktyki studenckie

Zgodnie z Zarządzeniem nr 45 Rektora Uniwersytetu  Przyrodniczego w Lublinie, informuję że praktyka wynikająca z programu studiów  w roku akademickim 2019/2020 studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii kierunków:

technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne i niestacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr – 4 tyg.
biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr – 4 tyg.
dietetyka – studia stacjonarne I stopnia – I rok, II semestr – 6 tyg.
dietetyka – studia niestacjonarne I stopnia II rok, IV semestr – 6 tyg.
 

zostaje przeniesiona do realizacji w roku akademickim 2020/2021. 

Na kierunkach  w roku akademickim 2019/2020 zostają wprowadzone zmiany:

 – dietetyka  – studia stacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr
 – dietetyka  – studia niestacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
 

praktyka zostaje skrócona z 6 do  4 tygodni i może być realizowana w sposób zdalny;

   – gastronomia i sztuka kulinarna – studia stacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
   – gastronomia i sztuka kulinarna – studia niestacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
 

praktyka zostaje skrócona z 4 do 2 tygodni i może być realizowana w sposób zdalny;
     
 – dietetyka – studia II stacjonarne – I rok, II semestr
 – dietetyka – studia II niestacjonarne – II rok, III semestr
realizują praktykę w bieżącym roku akademickim za zgodą Dziekana w sposób alternatywny.