Praktyki studenckie
Zgodnie z Zarządzeniem nr 45 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, informuję że praktyka wynikająca z programu studiów w roku akademickim 2019/2020 studentów Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii kierunków:
– technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne i niestacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr – 4 tyg.
– biotechnologia – studia stacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr – 4 tyg.
– dietetyka – studia stacjonarne I stopnia – I rok, II semestr – 6 tyg.
– dietetyka – studia niestacjonarne I stopnia II rok, IV semestr – 6 tyg.
zostaje przeniesiona do realizacji w roku akademickim 2020/2021.
Na kierunkach w roku akademickim 2019/2020 zostają wprowadzone zmiany:
– dietetyka – studia stacjonarne I stopnia – II rok, IV semestr
– dietetyka – studia niestacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
praktyka zostaje skrócona z 6 do 4 tygodni i może być realizowana w sposób zdalny;
– gastronomia i sztuka kulinarna – studia stacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
– gastronomia i sztuka kulinarna – studia niestacjonarne I stopnia – III rok, VI semestr
praktyka zostaje skrócona z 4 do 2 tygodni i może być realizowana w sposób zdalny;
– dietetyka – studia II stacjonarne – I rok, II semestr
– dietetyka – studia II niestacjonarne – II rok, III semestr
realizują praktykę w bieżącym roku akademickim za zgodą Dziekana w sposób alternatywny.