Wręczenie dyplomów ukończenia studiów podyplomowych zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
6 lipca 2019 roku w Sali Rady Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie odbyło się uroczyste wręczenie dyplomów ukończenia studiów podyplomowych zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności.
W tegorocznej edycji studiów podyplomowych zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności uczestniczyło 22 słuchaczy, głównie przedstawicieli zakładów przemysłu spożywczego oraz organów urzędowej kontroli żywności. Słuchacze, oprócz świadectwa ukończenia studiów podyplomowych, otrzymali certyfikat audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2018 wydany przez TÜV Rheinland Polska.
Słuchacze wysoko ocenili zdobyte kwalifikacje. W ankiecie końcowej wszyscy jednogłośnie wskazali, że studia podyplomowe zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności realizowane na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie spełniły ich oczekiwania.
Wszystkim absolwentom dziękujemy za wspólnie spędzony czas w murach Naszej Uczelni oraz życzymy realizacji planów i sukcesów w sferze zawodowej.