NABÓR – Wizyta studyjna do zakładu produkcyjnego PERŁA – Browary Lubelskie S.A. (dla studentów i studentek I roku, I i II stopnia kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka)

NABÓR – Wizyta studyjna do zakładu produkcyjnego PERŁA – Browary Lubelskie S.A. (dla studentów i studentek I roku, I i II stopnia kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka)

 

13-05-2025

 

W związku z realizowanym projektem pt.: „Efektywne kształcenie specjalistów dla branż kluczowych” nr FERS.01.05-IP.08-0043/23 współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Plus z programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego, informujemy o rozpoczynającej się rekrutacji do udziału w wizycie studyjnej do zakładu produkcyjnego PERŁA – Browary Lubelskie S.A. dla studentów/ek pierwszego roku, I i II stopnia studiów stacjonarnych kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka (nabór 2024/2025). Szczegółowe informacje znajdują się w Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa studentów i studentek studiów I i II stopnia studiów stacjonarnych zmodyfikowanego kierunku Technologia żywności i żywienie człowiaka UPL (poniżej):

 

Termin wizyty: 20.05.2025 r. w godz. 8.00-11.00

 

Miejsce: zakład produkcyjny PERŁA – Browary Lubelskie S.A. Lublin, ul. Kunickiego 106.

 

Program wizyty: POBIERZ

 

Dokumenty rekrutacyjne  POBIERZ

 

Regulamin rekrutacji i uczestnictwa studentów i studentek studiów I i II stopnia studiów stacjonarnych zmodyfikowanego kierunku Technologia  żywności UPL (nabory: 2024/2025, 2025/2026, 2026/2027) do zadań: 3, 4 (z wyłączeniem staży) POBIERZ  

 

Rekrutację prowadzimy do dn. 19.05.2025 r.

 

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z Biurem projektu:

Katarzyna Karwat, tel. 81 445 66 78, e-mail: katarzyna.karwat@up.lublin.pl,

ul. Akademicka 13, Lublin (REKTORAT UPL), III piętro, pokój 473.