Postępowanie habilitacyjne dr Urszuli Złotek
Harmonogram postępowania habilitacyjnego dr Urszuli Złotek
31 stycznia 2018 r. |
Wniosek dr Urszuli Złotek do Centralnej Komisji do Spraw Stopni i Tytułów o przeprowadzenie postępowania habilitacyjnego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
9 lutego 2018 r. |
Wszczęcie przez Centralną Komisję do Spraw Stopni i Tytułów postępowania habilitacyjnego dr Urszuli Złotek w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
21 marca 2018 r. |
Podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie uchwały w sprawie powołania dr hab. Radosława Kowalskiego na recenzenta w postępowaniu o nadanie dr Urszuli Złotek stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
17 kwietnia 2018 r. |
Wpłyniecie do Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie decyzji Centralnej Komisji do Spraw Stopni i Tytułów o powołaniu w dniu 9 kwietnia 2018 r., na podstawie art.18a ust. 5 ustawy z dnia 14 marca 2003 r. o stopniach naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki (Dz. U. z 2017 r. poz. 1789), Komisji habilitacyjnej w składzie: 1. przewodniczący Komisji – prof. dr hab. Teresa Fortuna -Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 2. sekretarz Komisji – dr hab. Joanna Stadnik prof. nadzw. – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 3. recenzent Komisji – prof. dr hab. Ewa Flaczyk – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 4. recenzent Komisji – prof. dr hab. Marta Mitek – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 5. recenzent Komisji – dr hab. Radosław Kowalski – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 6. członek Komisji – dr hab. Radosław Bonikowski – Politechnika Łódzka 7. członek Komisji – prof. dr hab. Waldemar Gustaw – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
19 kwietnia 2018 r. |
Powiadomienie przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie ww. osób o powołaniu ich w skład Komisji w postępowaniu habilitacyjnym dr Urszuli Złotek oraz przekazanie dokumentacji sprawy |
24 maja 2018 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez dr hab. Radosława Kowalskiego |
28 maja 2018 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez prof. dr hab. Ewę Flaczyk |
28 maja 2018 r. |
Wpłynięcie recenzji sporządzonej przez prof. dr hab. Martę Mitek |
22 czerwca 2018 r. |
Posiedzenie Komisji habilitacyjnej w pełnym składzie i podjęcie uchwały o jednomyślnie pozytywnym zaopiniowaniu wniosku o nadanie dr Urszuli Złotek stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
22 czerwca 2018 r. |
Przekazanie Dziekanowi Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie dokumentacji postępowania habilitacyjnego: recenzji osiągnięć naukowych, protokołu z posiedzenia Komisji habilitacyjnej, uchwały Komisji, uzasadnienia do uchwały i harmonogramu prac Komisji |
26 czerwca 2018 r. |
Podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie uchwały o nadaniu dr Urszuli Złotek stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia |
DOKUMENTY: