dr inż. Agata Blicharz-Kania redaktorem gościnnym w czasopiśmie Applied Sciences (IF = 2,838; 100 pkt MEiN)

Miło nam poinformować, że dr inż. Agata Blicharz-Kania z Katedry Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz została redaktorem gościnnym specjalnego wydania czasopisma Applied Sciences – ”Functional Bakery Products: Technological, Chemical and Nutritional Modification”.

Pozostałymi redaktorami gościnnymi są dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki oraz prof. dr hab. Urszula Pankiewicz – pracownicy Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii.

 

 

 

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych pracowników Uczelni, których badania naukowe związane są z tematyką wydania specjalnego. Prace można nadsyłać do 31 lipca 2023 r.

Więcej informacji o Special Issue na stronie:

https://www.mdpi.com/journal/applsci/special_issues/8JZ342QUT0

Informacja od redaktorów gościnnych: Functional Bakery Products: Technological, Chemical and Nutritional Modification