Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
Sala 223 (II piętro) na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, godz. 10.00 - 11.30
Zobacz więcej
O higienie w technologii żywnościn (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
Sala 219, Wydz. Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, GODZ. 10.00
Zobacz więcej
Pasta love - warsztaty makaronowe (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
Sala 2, Katedra Inżynierii i Technologii Zbóż, Wydz. Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, godz. 10.00-13.00
Zobacz więcej
Leczenie ziołami – na czym polega fitoterapia? (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
Sala 310, Wydz. Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, GODZ. 10.00
Zobacz więcej
Stop brązowieniu enzymatycznemu - hamowanie aktywności wybranych enzymów z klasy oksydoreduktaz
...
Zobacz więcej
Gdzie się kryje cukier, czyli słodkie poszukiwania z Analitykami Żywności (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
Sala 312, Wydz. Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, godz. 10.00-11.00
Zobacz więcej
Kolorowy świat chemii (REJESTRACJA ZAMKNIĘTA)
sala 413 i 428 na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii, ul. Skromna 8, Lublin, GODZ. 10.00