• Program Aula Centrum Kongresowego

    Od godziny 8:00 do 15:00 zapraszamy na warsztaty i wykłady popularnonaukowe, a także wydarzenia towarzyszące.

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Rejestracja trwa do 05.04.2022 lub do wyczerpania miejsc.

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    9:00 Co należy wiedzieć o egzaminie maturalnym z chemii? Wykład przedstawiciela Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie 
    9.30 Słowo do przyszłych studentów – uroczyste otwarcie z udziałem JM Rektora, Prorektor ds. Studenckich i Dydaktyki oraz Zastępcy Prezydenta Miasta ds. Oświaty i Wychowania. Ogłoszenie konkursu z nagrodami
    9.45 Co należy wiedzieć o egzaminie maturalnym z biologii? Wykład przedstawiciela Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie  
    10:15 Studiuj zarządzanie bezpieczeństwem i jakością produkcji
    10:45 Co należy wiedzieć o egzaminie maturalnym z biologii? Wykład przedstawiciela Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie
    11:15 Czy zamknięty obieg wody stanie się domeną gospodarki przyszłości? (Studiuj gospodarkę obiegu zamkniętego)
    11:45 Technika rolnicza i agrotronika – Rolnictwo 4.0 (Studiuj technikę rolniczą i agrotronikę)
    12:15 O czym należy pamiętać przy rekrutacji na studia?
    12:45 Презентація освітньої пропозиції Природничого університету у Любліні українською мовою. O czym należy pamiętać przy rekrutacji na studia?
  • Program Ogólny

    Od godziny 8:00 do 15:00 na parterze budynku AGRO II przy ul. Akademickiej 15 będzie działał punkt informacyjny prowadzony przez Biuro Rekrutacji i Promocji Kształcenia.

    8. 00 – 8. 30 O czym należy pamiętać podczas rekrutacji na studia?
    9.00 – 11.00 Spotkanie z doradcą zawodowym: zaplanuj swoje studia i swoją karierę!  (wstęp wolny, bez rejestracji)

    11.00  12:00    13.00

    Spotkanie z doradcą zawodowym: zaplanuj swoje studia i swoją karierę!
    9.00 – 9.30 Inżynieria środowiska – praktyczny kierunek z przyszłością
    10.30 – 10.45 O czym należy pamiętać przy rekrutacji na studia?
    10.45 – 11.15

    Azot – czarny charakter w środowisku (Studiuj inżynierię ekologiczną)

  • PUNKT INFORMACJI REKRUTACYJNEJ - program wydarzeń na stoisku

    parter budynku AGRO II, ul. Akademicka 15

    • 8.00 – 15.00 Dyżur pracowników Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia – zapytaj nas o rekrutację, weź informator na rok 2022/2023 i inne materiały promocyjne!
    • 8.00 – 15.00 Na sportowo! Poznaj Klub Uczelniany AZS i weź udział w sportowych konkursach! Losowanie nagród odbędzie się o 13.
    • 8.00 – 10.30 – Spotkanie ze studentami z Wydziału Inżynierii Produkcji oraz z Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii
    • 9.00 – 11.00 – Porady doradcy zawodowego – zapytaj o swoją karierę!
    • 9.00 – 13.00 Uniwersytet Równych Szans – niepełnosprawność to nie bariera. Dyżur Pełnomocnika ds. osób z niepełnosprawnościami
    • 10.00 – 10.15 – Prezentacja Sygnalistów
    • 10.30 – Konkurs! Wygraj zestawy gadżetów miasta Lublin
    • 10.30 – 12.30 – Spotkanie ze studentami z Wydziału Agrobioinżynierii, Biologii Środowiskowej oraz z Wydziału Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki.
    • 10.00 – 11.00 Zespół Pieśni i Tańca „Jawor” zaprasza na biesiadę i do zdjęcia
    • 11.00 – Konkurs! Wygraj zestawy gadżetów
    • 11.00 – 12.00 Dowiedz się więcej o programie Erasmus+
    • 12.00 – Konkurs! Wygraj zestawy gadżetów
    • 12.30 – 15.00 – Spotkanie ze studentami z Wydziału Medycyny Weterynaryjnej oraz z Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu
    • 13.00 – Konkurs! Wygraj zestawy gadżetów
    • 14.00 – Konkurs! Wygraj zestawy gadżetów
    • 15.00 – Zakończenie Dnia Otwartego
  • Program Wydział Agrobioinżynierii

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04.2022 lub do wyczerpania miejsc.

    8.00 – 10.00 Gra miejska „Poznaj Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie”
    10.00 – 10.45 Dlaczego płacimy podatki
    12.00 – 12.45 Mikroorganizmy w ochronie środowiska – BRAK MIEJSC
  • Program Wydział Medycyny Weterynaryjnej

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04.2022 lub do wyczerpania miejsc.

    10.00 – 10.45 Szczepienia. Dobrodziejstwo, czy zło konieczne? – BRAK MIEJSC
    9.00 – 9.30    10.00 – 10.30  Skrzydełko czy nóżka – anatomia w pigułce – BRAK MIEJSC

    10:00 – 11.00

    11.00 – 12.00

    12.00 – 13.00

    Spacer po Wydziale Medycyny Weterynaryjnej ze studentami weterynarii – ścieżka lekarza weterynarii po najciekawszych miejscach na Wydziale!

    10.00 – 11.00 Absorpcja atomowa na tropie „heavymetalowych” przestępców” – BRAK MIEJSC
    11.30 – 12.30 Wybór zwierzęcia i odpowiedzialna opieka domowa nad psem i kotem – BRAK MIEJSC
  • Program Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04.2022 lub do wyczerpania miejsc.

    11.00 – 11.45 Samoobrona naszego organizmu – układ immunologiczny – BRAK MIEJSC
    11.00 – 11.45 Oczy po mamie, talent po tacie – czyli co o DNA i dziedziczeniu cech każdy wiedzieć powinien
    8.30 – 9.15 Metody molekularne w ocenie jakości i bezpieczeństwa żywności
    10.00 – 10.45 Czy kupując żywność sugerować się jej barwą? – BRAK MIEJSC
    10.00 – 10.45 Co można złowić w powietrzu? – BRAK MIEJSC
    11.00 – 11.45 Czy wiem co jem? – czyli jak odróżnić pełnowartościowy miód od miodu zafałszowanego – BRAK MIEJSC
    11.00 – 11.45 „Zła karma wraca……. w kosztach” czyli: dlaczego jakość pasz ma znaczenie?!  – BRAK MIEJSC
    12.00 – 12.45 Odkrywamy tajemnice mleka – BRAK MIEJSC
    13.00 – 13.45 Czy te oczy mogą kłamać? – prosty sposób na sprawdzenie świeżości ryb
    14.00 – 14.45 Żywność liofilizowana – czym jest, jak powstaje i gdzie ją kupić?
    15.00 – 15.45 Jak czytać etykiety produktów żywnościowych
  • Program Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04 lub do wyczerpania miejsc.

    12.05 – 12.45 Zieleń miejska jako remedium na zanieczyszczone powietrze
    12:30 – 13.15 Storczyki w domu i ogrodzie
    8.30 – 9.30 Nowe technologie w architekturze krajobrazu
    9.00 – 10.00 Kolorowe mieszanki ziół
    9.00 – 10.00 Oznaczanie aktywności antyoksydacyjnej ekstraktów roślinnych oraz olejków eterycznych. – BRAK MIEJSC
    13.00 – 14.00 Przygotowanie mydełek glicerynowych
    8.00 – 9.30  9.45 – 11.15 Projekt koncepcyjny wnętrza ogrodowego przedstawionego na rzucie z góry jako przykład zajęć ćwiczeniowych z przedmiotów projektowych prowadzonych na kierunku Architektura krajobrazu Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu
    11.15 – 12.45 Stwórz prawidłową kompozycję z wybranym elementem ogrodowym. Warsztat rysunkowy oparty na zagadnieniach związanych z Architekturą krajobrazu
    12:45 – 14:15 14.30 – 16:00 Makieta – stwórz przestrzenny obraz ogrodu
    13.00 -13.45 14.00 – 14.45 Jak prawidłowo przeprowadzić inwentaryzację drzew? Warsztat terenowy.
    13.15 – 14.15 Świat ziół w obiektywie mikroskopu
    11.30 – 13.00 Zabawy z Excel’em
    10.00 – 11.00 Smak i walory prozdrowotne warzyw
    10.30 – 11.30 Ocena sensoryczna surowców i przetworów roślinnych
    11.30 – 12.30 Laboratorium bez tajemnic
  • Program Wydział Inżynierii Produkcji

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04 lub do wyczerpania miejsc.

    10.15 – 11.00
    Matematyka w Twoim komputerze – komputerowe wspomaganie w nauce matematyki
    12.00 – 13.00 Samochodem po rolkach jak po drodze, czyli gawęda o badaniach pojazdów
    11.00 Spacer z inżynierami! Poznaj Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii
    10.00 – 11:15 Mapa wirtualna – zrób to sam i pochwal się światu
    12.00 – 13.00 Obierz azymut na przyszłość z geodezją i kartografią na UP w Lublinie
    11.00 Prąd prosto z pola czyli energetyczne wykorzystanie biomasy
    10.00 – 10.45 Biologiczne oczyszczanie ścieków- cud natury
  • Program Wydział Biologii Środowiskowej

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04 lub do wyczerpania miejsc.

    11.00 – 12.00 Fizyka w odnawialnych źródłach energii
    11:15 – 12:15 12:30 – 13:30 Gdzie ukryte są barwy roślin?
    8.00 – 8.45 Herbatki z owoców leśnych, uprawianych w ogrodzie i ziół – praktyczne wykonanie
    11.00 – 11.45 Pomiędzy biologią a fizyką czyli jak powstają kolory i dlaczego je widzimy
  • Program Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

    (kliknij w nazwę wydarzenia, aby się zarejestrować)

    Warunkiem zaakceptowania rejestracji jest potwierdzenie ze strony Biura Rekrutacji i Promocji Kształcenia za pośrednictwem adresu e-mail podanego w formularzu.

    Rejestracja trwa do 04.04 lub do wyczerpania miejsc.

    9.00 – 11.00 Kolorowy świat makaronów – BRAK MIEJSC
    9.00 – 9.45 Wykrywanie zafałszowań mleka – BRAK MIEJSC
    12.30 – 13.30 Zobaczyć to, czego nie widać – obserwacje mikroskopowe
    9.00 – 9.45 10.00 – 10.45 Rola zmysłów w ocenie jakości żywności
    9.00 – 10.30 11.00 – 12.30 Bezpieczeństwo na talerzu, czyli wszystko co powinieneś wiedzieć o higienie żywności
    10.30 – 11.30 Probiotyki – żywi i aktywni sprzymierzeńcy człowieka – BRAK MIEJSC
    10.00 – 12.00 Napoje orzechowe, czyli roślinne „mleko”
    11.30 – 13.30 Herbata herbacie nierówna – ocena aktywności antyoksydacyjnej – BRAK MIEJSC
    11.30 – 13.30 Oznaczanie zawartości kwasu L-askorbinowego w surowcach pochodzenia roślinnego
  • Klauzula informacyjna

    1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie z siedzibą przy ul. Akademickiej 13, 20-950 Lublin;
    2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych nadzorującego prawidłowość przetwarzania danych osobowych, z którym można skontaktować się za pośrednictwem adresu e-mail: anna.buchlinska@up.lublin.pl
    3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu:
    A. zorganizowania i przeprowadzenia Dni Otwartych oraz Webinarów rekrutacyjnych przez Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie,
    B. udostępniania Państwu materiałów informacyjnych;
    C. ogólnego rejestrowania przebiegu wydarzenia (zdjęcia i wideo) – umieszczanie tych materiałów na stronie www Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie,
    4. Podane dane będą przetwarzane na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – dalej RODO, odpowiednio:
    – art. 6 ust. 1 lit. b) i f) dla ust. 3. pkt. A. i B. niniejszej klauzuli,
    – art. 6 ust. 1 lit. a) dla ust. 3. pkt C., D. i E. niniejszej klauzuli;
    5. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody jest niezbędne do uczestnictwa w wydarzeniu.
    6.Państwa dane osobowe mogą być również przekazywane odpowiednim organom państwowym w przypadkach przewidzianych przepisami prawa;
    7. Dane zebrane na podstawie zgody będą gromadzone do chwili osiągnięcia celu lub do czasu odwołania udzielonej zgody. Zgodę na przetwarzanie danych osobowych mogą Państwo cofnąć np. poprzez napisanie wiadomości e-mail na adres: anna.buchlinska@up.lublin.pl,
    8. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie;
    9. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
    10. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.
    11. W przypadku dodatkowych pytań w sprawie przetwarzania danych prosimy o kontakt: anna.buchlinska@up.lublin.pl

  • Kontakt

    Zapraszamy do kontaktu z Biurem Rekrutacji i Promocji Kształcenia:

    biuro.rekrutacji@up.lublin.pl

    • Agnieszka Wasilak tel. 81 445 65 58, 797 605 43 (program)
    • Anna Wąchała tel. 81 445 65 39  (sale, zgłoszenia szkół)
  • Program

    7 kwietnia 2021 r.  (środa)

     Dołącz do nas i poznaj nasze nowe kierunki studiów!

    8.45 Live: powitanie od Władz Rektorskich

    9.00 – 9.30 Zieleń miejska jako remedium na zanieczyszczone powietrze.

    9.30 – 10.00 Prezentacja kierunku ekologia miasta

    10.00 – 10.30 Co każdy z nas powinien wiedzieć o odczynie gleby?

    10.30 – 11.00 Prezentacja kierunku analityka środowiskowa i przemysłowa

    11.00 – 11.30 Jak powstają olejki eteryczne

    11.30 – 12.00 Prezentacja kierunku technologia biosurowców i biomateriałów

    12.00 -13.00  Spotkanie z doradcą zawodowym: zaplanuj swoją karierę!

    13.00 – 13.30    Rekrutacja bez tajemnic!

    13.30 – 14.30    Spotkanie z doradcą zawodowym: zaplanuj swoją karierę!

    14.30 – 15.00    Rekrutacja bez tajemnic!

    8 kwietnia 2021 r. (czwartek)

    Dołącz do nas i weź udział w prezentacjach i wykładach przygotowanych przez nasze Wydziały!

    9.00 – 9.30     Smart Cities & Smart People (Inteligentne Miasta i ich mieszkańcy).
    10.00 – 10.30  Minerały, skały, gleba – po czym chodzimy?
    11.00 – 11.30  Człowiek- Kurczak- Środowisko – wzajemne relacje.
    12.00 – 12.30  Czy chwasty mogą być odporne?
    13.00 – 13.30  Turystyka morska – nowoczesny trend w podróży.
    14.00 14.30     Marka, czyli nazwa, kolor, kształt w wyróżnianiu produktów

    8.30 – 9.00      Owoce o właściwościach prozdrowotnych
    9.00 – 9.30      Owoce też chorują
    9.30 – 10.00    Owoce a mykotoksyny
    10.00 – 10.30  Co gryzie owoc?
    10.30 – 11.00  Jak bezpiecznie chronić owoce i warzywa?
    11.00 – 11.30   Historie warzywne
    11.30 – 12.00   Barwna moc warzyw czyli nie tylko o witaminach
    12.00 – 12.30   Aromaty warzyw
    12.30 – 13.00   Warzywa ciekawe, ale mniej znane
    13.00 – 13.30   Warzywa i owoce w diecie
    18.00 – 19.00   Warzywa wieczorową porą

    9.00 – 9.30      Innowacyjne technologie w gospodarce wodnej i ściekowej

    10.00 – 10.30 Nowoczesne materiały biodegradowalne – wybrane aspekty procesowe i środowiskowe

    11.00 – 11.30  Odnawialne źródła energii – moda czy konieczność?

    12.00 – 12.30 Przedsiębiorczość. Z czym to się je.

    13.00 – 13.30 Inżynieria rolnicza w naszym otoczeniu

    9.00 – 9.30    Roślinne surowe kosmetyczne

    10.00 – 10.30 Jak pomagamy zagrożonym gatunkom wierzb zacząć wszystko od nowa?

    11.00 – 11.30  Rośliny pożyteczne czy niebezpieczne?

    9.00 -9.30  ”Kochasz zwierzęta? Może w przyszłości chciałbyś/chciałabyś je leczyć?”

    10.00 – 10.30 ”Kochasz zwierzęta? Może w przyszłości chciałbyś/chciałabyś je leczyć?”

    9.30 – 10.00  Ludzie i zwierzęta – wspólna przestrzeń

    10.30 -11.00  Pies rodzinny – zasady wyboru

    9 kwietnia 2021 r.  (piątek)

    Dołącz do nas i zobacz, jak ciekawa jest nauka chemii, biologii i fizyki!

    9.00 – 9.30  Piękno skute lodem – czyli odkrywanie różnorodności biologicznej obszarów polarnych

    10.00 – 10.30 „Kawitacja ultradźwiękowa

    11.30 – 12.00  „Gdy widzę słodyce to …..” – chemicznie o cukrach słów kilka

    12.30 – 13.00  Fizyczne podstawy odnawialnych źródeł energii

  • Kontakt

    Zapraszamy do kontaktu z Biurem Rekrutacji i Promocji Kształcenia:

    biuro.rekrutacji@up.lublin.pl

    81 445 65 39

  • Klauzula informacyjna

    Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) ( RODO) informujemy, że:

    1.    Administratorem Pani/Pana danych jest Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin.
    2.    Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować za pośrednictwem adresu e-mail: anna.buchlinska@up.lublin.pl.  Do Inspektora Ochrony Danych należy kierować wyłącznie sprawy dotyczące przetwarzania Państwa danych przez Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie w tym realizacji Państwa praw.
    3.    Pani/Pana dane będą przetwarzane w celu udziału w Wirtualnym Dniu Otwartym na podstawie prawnie uzasadnionego interesu realizowanego przez Administratora jakim jest rozpowszechnianie wiedzy (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
    4.    Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez czas trwania wydarzenia „Dni Otwarte Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie” lub do wycofania przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie. Zebrane podczas rejestracji dane będą usuwane po zakończeniu wydarzenia.
    5.    Pani/Pana dane osobowe mogą być udostępniane innym podmiotom uprawnionym na podstawie właściwych przepisów prawa oraz stosownych umów zawartych z Uniwersytetem.
    6.    Przysługuje Pani/Panu:

    •  prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,
    •  prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych,
    •  prawo do ograniczenia przetwarzania danych,
    •  prawo żądania usunięcia danych osobowych przetwarzanych bezpodstawnie; informujemy, że w zakresie w jakim Państwa dane są przetwarzana na podstawie niniejszej zgody i nie ma innej podstawy prawnej ich przetwarzania, mają Państwo prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie,
    • prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych gdy zaistnieją przyczyny związane z Państwa szczególną sytuacją, a podstawą przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, z wyjątkiem sytuacji, w których Administrator wykaże istnienie ważnych prawnie chronionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec tych interesów, praw i wolności osoby, której dane dotyczą, wymagające ochrony danych osobowych, w szczególności gdy osoba, której dane dotyczą wykaże podstawy do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 – 193 Warszawa).

    7.    Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji procesu rejestracji i udziału w Wirtualnym Dniu Otwartym.
    8.    Pani/Pana dane nie będą podlegały profilowaniu.

PUNKT INFORMACJI REKRUTACYJNEJ

Od godziny 8:00 do 15:00 na parterze budynku AGRO II przy ul. Akademickiej 15 będzie działał punkt informacji rekrutacyjnej prowadzony przez Biuro Rekrutacji i Promocji Kształcenia.

Będą dostępne informatory z ofertą studiów na rok akademicki 2022/2023 i materiały promocyjne oraz będzie można porozmawiać o rekrutacji na studia zarówno z pracownikami, jak i ze studentami reprezentującymi różne Wydziały i organizacje studenckie działające na Uniwersytecie.

Szczególnie zapraszamy nauczycieli – przygotowaliśmy specjalne pakiety dla szkół do odbioru przez Państwa.

Program wydarzeń na stoisku można sprawdzić wyżej (rozwijany element).

Dołącz do oficjalnego wydarzenia Dzień Otwarty 2022 na Facebooku:

https://fb.me/e/4vgdYu50x