Dr n. wet. Beata Abramowicz
Ograniczenie brązowienia enzymatycznego poprzez aplikację naturalnych roztworów funkcjonalnych
Dostęp do katalogu przywrócony
Relacja z panelu z pracodawcami
Halowe zawody regionalne i towarzyskie w skokach oraz Felin Hobby Horse
Pierwszy nabór na wyjazdy STA/STT Pracowników UP w Lublinie w ramach programu Erasmus+ 2023-24
Zawody Obedience – relacja z wydarzenia
1 listopada CKFiS będzie nieczynne
O zaletach warzyw opowiada dr hab. Robert Gruszecki, prof. Uczelni
Zaproszenie na koncert zespołu "Klasyczni w Rocku"
Dyscyplina technologia żywności i żywienia: mgr inż. Anna Tama
Międzynarodowe Forum Finansowo-Bankowe
ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
NIP 712 010 37 75
REGON 000001896
ePUAP: /UP-Lublin/SkrytkaESP
Przejdź do obiektów w Google Maps
Książka adresowa
Centrum Informatyki
Deklaracja dostępności