IV Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych - rejestracja przedłużona
23.02.2023

IV Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych - rejestracja przedłużona

Zobacz więcej
Zaproszenie na spotkanie stacjonarne – Repozytorium UP w Lublinie – Biblioteka Główna
23.02.2023

Zaproszenie na spotkanie stacjonarne – Repozytorium UP w Lublinie – Biblioteka Główna

Zobacz więcej
Wizualizacja badań naukowych i edukacji nauk ścisłych z filmami JoVE
23.02.2023

Wizualizacja badań naukowych i edukacji nauk ścisłych z filmami JoVE

Zobacz więcej
Pierwsze spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii
23.02.2023

Pierwsze spotkanie Rady Ekspertów i Interesariuszy Zewnętrznych przy Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii

Zobacz więcej
Zmarł dr Zbigniew Słomka
23.02.2023

Zmarł dr Zbigniew Słomka

Zobacz więcej
Nabór do 5. edycji programu Ulam NAWA dot. przyjazdów naukowców do Polski.
22.02.2023

Nabór do 5. edycji programu Ulam NAWA dot. przyjazdów naukowców do Polski.

Zobacz więcej
Komunikat - ANKIETA - dofinansowanie ze środków ZFŚS
22.02.2023

Komunikat - ANKIETA - dofinansowanie ze środków ZFŚS

Zobacz więcej
Wizualizacja badań naukowych i edukacji nauk ścisłych z filmami JoVE
22.02.2023

Wizualizacja badań naukowych i edukacji nauk ścisłych z filmami JoVE

Zobacz więcej
Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. Uczelni - członkiem Lubelskiej Regionalnej Rady Przemysłu Przyszłości
22.02.2023

Dr hab. Bartosz Sołowiej, prof. Uczelni - członkiem Lubelskiej Regionalnej Rady Przemysłu Przyszłości

Zobacz więcej
Healthy Diet for a Healthy Life – konkurs dot. nowych składników żywności oraz nowej żywności -  ruszył nabór wniosków!
22.02.2023

Healthy Diet for a Healthy Life – konkurs dot. nowych składników żywności oraz nowej żywności - ruszył nabór wniosków!

Zobacz więcej
Marcowe webinaria upowszechniające produkty Oxford University Press
22.02.2023

Marcowe webinaria upowszechniające produkty Oxford University Press

Zobacz więcej
Owady także mogą być przysmakiem - przekonuje dr inż. Ewelina Zielińska
22.02.2023

Owady także mogą być przysmakiem - przekonuje dr inż. Ewelina Zielińska

Zobacz więcej